2. toukokuuta 2017

Loppuneet Huhtikuu 2017



Viime viikon suunnitelmat menivät vähän mönkään blogin suhteen kun blogger lakkasi toimimasta mulla. Ensin pari päivää meni niin, ettei auennut mikään teksti, jotta sitä olisi voinut muokata/julkaista. Kun lopulta tekstin sai auki, ei kuvien lisääminen onnistunut mitään kautta. Vieläkään kuvien lisäys ei toimi normaalisti, mutta keksin keinon vähän kiertäen lisätä kuvat, joten nyt kuun vaihduttua katsotaan mitä viime kuussa loppui. Tuotteita loppui vähän, mutta hyvin hiuspainotteisesti. Ja sanokaa jos kuvat eivät näy niin yritän korjata asian.


Colab Extreme Volume Dry Shampoo - London
Alkujaan tykkäsin näistä aivan hulluna, koska Extreme Volume todella tuo hurjan paljon volyymia hiuksiin. Ja niin se tekee edelleen. Silti näiden kaikkien tuoksut ovat alkaneet tökkiä, koska tuoksu on todella voimakas. Ulos lähtiessäni tykkään laittaa hajuvettä, joten kuivashampoiden tuoksun yhdistäminen hajuveden tuoksuun on aika vaikeaa. Ja näiden tuoksu kestää todella kauan. En ole viime aikoina seurannut Colabin uutuuksia, mutta toivoisin vaikka kokonaan hajutontakin versiota. Itse kuivashampoo on loistava, mutta tuoksu ei. Sitruunan tuoksua inhoavana en pitänyt varsinkaan Londonista, joka siis on sitruunalta tuoksuva. Ja tuoksu on aika lähellä vessanraikastimien sitrustuoksua. Muun tuoksuisena ostan lisää, mutta Londonit jäävät hyllyyn.

Oriflame HairX Colour Protect Leave-In Treatment
Loppuihan tämäkin viimein. Kestotuote on ollut välillä käytössä, mutta aina jonkin kivan uuden testattavan tuotteen tullen olen vaihtanut niihin ja siirtänyt tämän pois siksi aikaa. Paksu voide on hiuksille erinomainen illalla suihkun jälkeen. Se silottaa ja pehmittää karheita latvoja. Nyt hiusteni ollessa taas paksummat toimi voide hienosti. Kampaaja vuosi sitten kyni hiukseni liian ohuiksi ja silloin tämä oli liian raskasta tavaraa hiuksilleni. Ei soveltunut aamuisin käytettäväksi, koska imeydyttyään teki hiuksista hetkeksi hieman tönköt ja rapsakat, mutta yön jäljiltä aamulla odotti pehmeä kuontalo. Tuoksu on kivan hedelmäinen ja voisin käyttää lisääkin, mutta yritän urakoida muut latvatuotteet pois ensin.

Oriflame HairX Dandruff Rescue Treatment
Ties miten mones käyttämäni pullo, mutta harmikseni viimeinen. Tuote poistui valikoimasta joku aika sitten. Mulla ei ole hilsettä, mutta tuote vähensi hiusteni rasvoittumista. Päänahkani kaipasi kosteutta ja sitä hiusvesi toi, samoin se sisälsi salisyylihappoa, joka myös auttoi rasvoittumisen suhteen. Päätä ei kutittanut niin paljon. Ostaisin lisää jos saisi, mutta nyt on etsittävä jotain muuta.


The Body Shop Virgin Mojito Body Scrub
Ihan lempituoksuni The Body Shopilta ja ilokseni sarja palasi tälle kesälle takaisin. Rakastan tuota tuoksua ja olisin toivonut myös sarjan hajuveden tulevan takaisin. Pettymyksekseni sitä ei tullut takaisin valikoimaan. Vartalokuorinta ei ollut erityisen kuoriva, mutta tuoksu korvasi puutteet. Kuorinkin säästeliäästi tällä vain dekolteen aluetta, koska siihen kuorinta oli tarpeeksi hellävarainen ja nin lähellä kasvoja sain tietysti samalla nauttia herkullisesta tuoksusta.

Lumene Beauty Base Eyeshadow Primer
Sarjan uudistuessa joskus hamstrasin näitä ison kasan halvalla ja sain yhden taas loppuun. Primer pitää silmämeikin paikallaan koko päivän moitteettomasti. Olen kokeillut muitakin, mutta ne ovat pitäneet huonommin, joten en ole kokenut tarpeelliseksi vaihtaa.

Oriflame Diamond Cellular Micellar Solution Cleanser
Kestosuosikkini misellivesistä. Poistaa silmämeikin vaivattomasti joka kerta. Taitaa olla lähemmäs 10 pulloa tullut näitä käytettyä vuosien aikana. Uusi lähti käyttöön heti perään, se olikin viimeinen varastostani ja sen jälkeen aion kokeilla jotain muun merkkistä misellivettä. Tämä on loistava, mutta alan vähän kyllästyä ja on se aika kallistakin(27€) normaalihintaisena. Omani aina hamstrasin hyvistä tarjouksista.


Bloggerin epävarmuuden takia voi kommenttien julkaisussa ja vastaamisessa olla viivettä ja aina en ehkä saa postaustakaan ulos jos ongelmat jatkuvat vielä kauan. Mutta yritän parhaani ja älkää ihmetelkö jos ei postauksia välillä tule. Julkaisen kyllä aina kun kykenen.

6 kommenttia:

  1. Virgin Mojiton paluu on yksi parhaita juttuja tässä kesässä. Melkein haistan sen nenässäni kun pääsen kuorruttamaan noille taas itseäni. :D

    VastaaPoista
  2. Harmi, että Blogger ryttyilee :( Mulla on välillä kadonnut mystisesti sivupalkista joitakin osioita, mutta ovat sitten tupsahtaneet takaisin ihan itsekseen. Ei ymmärrä. Mulle ainakin tämä sun postaus ja kuvat näkyivät hyvin.
    Lumenen pohjustaja ei ole koskaan toiminut mulla, mutta jokaisellahan on ne itselleen sopivat tuotteet ja sellaisesta täytyy pitää kiinni mikä toimii. Itse tykkään eniten Essencen I love stage -primerista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mystisesti nuo Bloggerin temput aina ilmaantuu ja katoaa. Ei tiedä aina mikä toimii minäkin päivänä. Tuo Essence on pitänyt testata, mutta aina kun olen yrittänyt mennä ostamaan sitä niin se on loppu hyllystä. Samoin kuin ne peitevoiteet joita haluan myös kokeilla, mutta aina se oma sävy loppu. Ehkä vielä joskus...

      Poista
  3. Törmäsin tähän ja ajattelin vinkata sulle. Blogiasi lukeneena tiesin, että siellä on muutama hyvä vinkki sullekin. https://m.youtube.com/watch?v=OoCWxK1153E

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, pitää katsoa :) Joitain vastaavia olen katsonutkin, mutta aina voi löytyä jotain uutta vinkkiä

      Poista