24. elokuuta 2013

Farmasi puhdistusliinat


Puhdistusliinat -tuote joita minulla on iso kasa, yhteensä 8 pakettia, ja joita en koskaan käytä. Päätin kuitenkin tehdä asialle jotain ja alkaa puhdistamaan kasvoni niillä aina välillä. Noissa kun alkaa päiväykset paukkumaan kohta, joten voisi olla aika jo käyttää ne. Ensimmäisenä käyttöön otin paketin Farmasi Make-up Remover Wipes -liinoja, koska ne vanhentuvat ensimmäisinä.


Ihoa kosteuttavat liinat soveltuvat kasvoille ja silmille. Ne sisältävät E-vitamiinia sekä Aloe Veraa. Aikaisemmin käyttämiini liinoihin verrattuna nämä ovat tosi paksuja ja ensimmäisellä käyttökerralla pyörittelin liinaa pitkän aikaa käsissäni tutkien onko tässä nyt yksi vai useampi. Mutta lopulta oli uskottava, että yksi siinä vain oli.

Liinat tuoksuvat kohtalaisen hyviltä. Pyykinpesuaineelta pienellä säväyksellä aniskarkkien tuoksua. Puhdistusteho ei ole kovin kummoinen. Ison, pehmeän ja ylellisen tuntuisen liinan oletin putsaavankin yhtä hyvin, mutta kuivan puoleinen liina on työläs käyttää. Meikkiä saa hangata pois kasvoilta toden teolla, silmämeikistä nyt puhumattakaan. Luomiväri lähtee kohtalaisesti pois, mutta rajaus ja ripsiväri ei lähes ollenkaan.


Lupaustensa mukaisesti liina kyllä kosteuttaa erinomaisesti, mutta sen seurauksena kasvot jäävät tunkkaisen tuntuiseksi. Huonon puhdistustehon takia kasvot on puhdistettava jollain muullakin liinojen jälkeen, mikä onneksi sitten raikastaa kasvot. Mutta jonkinlaisena kasvojen esipuhdistusvaiheena nämä toimivat kohtalaisesti.

Toivottavasti muut liinat olisivat parempia.

Epätarkka inci vielä niille joita se kiinnostaa, kamerani ja minä emme ole tulleet 
viime aikoina toimeen ja valokuvaajatuttavani kanssa teimme 
diagnoosin, että se on tulossa tiensä päähän lähiaikoina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti