13. elokuuta 2013

Loppuneita

Edellisestä Loppuneet-postauksesta ei ole hirmu kauan, mutta purkkeja on kasaantunut sen verran paljon, että pakko tehdä näistäkin postaus niin saa purkit pois pyörimästä.


 Oriflame HairX Summer Care Hair Mask loppui sopivasti kun kesäkin alkaa olemaan lopuillaan. Aloitin sen käytön kyllä jo talvella. Siitä en sen suuremmin ala kertoilemaan kun sitä ei ole enää myynnissä, mutta se on tähän asti käyttämistäni hiusnaamioista paras ja teki hiuksista silkinsileät latistamatta niitä. Tuoksukin on herkullinen kukkainen, mutta vähän karkkimainen.


 Artistry Polishing Scrub loppui ja siitä juttua täällä...


...samoin Exuviance Blemish Treatment Gel loppui ja siitä juttua täällä.


Myös Cuccio Naturalen Pomegranate & Fig Butter -näyte loppui ja siitä täällä.


 Kynsilakkojakin saa viimein taas yhden pois. Vuorossa oli Maybellinen Colorama ja sävy on kulunut pois, mutta numero taisi olla 01 ja sävyn nimi French White. Valkoisille lakoille tyypillisesti tämä on mennyt huonoksi jo aikapäiviä sitten. Se paksuuntui kynsille sopimattomaksi, mutta säilytin sen, koska se kelpasi edelleen dotting toolilla koristeluun. Nyt sitä on niin vähän ja se alkaa olemaan liian jäykkää koristeluunkin, joten siitä on aika luopua.


 Oriflame Nature Secrets Body Mist Mint & Raspberry kului viimein loppuun. Sitä suihkin vartalolle suihkun jälkeen. Tuoksu oli piristävä ja kuten samantuoksuisessa deodorantissa ja suihkugeelissäkin, tuoksu on aito. Ei teollinen ylimakea vadelma, joka on ollut kaikissa muissa testaamissani vadelmalta tuoksuvissa tuotteissa. Tuoksuu aivan murskatuille tuoreille vadelmille. Mintun tuoksua ei erityisemmin huomaa. Tuoksu ei pysy hirmu kauan iholla, jonka takia tykkäsin käyttää sitä iltaisin suihkun jälkeen. Aamulla tuoksu oli haihtunut ja tilalle pystyi laittamaan hajuvettä. Jos en omistaisi niin paljon tuoksuja ja vartalosuihkeita, voisin hyvinkin ostaa uudelleen.


 Oriflame Feet Up Fresh Berries Black Currant Foot Cream oli ainoa omistamani jalkavoide jos ei myytäviä lasketa ja se on tähän asti kokeilemistani jalkavoiteista suosikkini. Mustaherukan tuoksu on marjoista yksi parhaita johtuen täällä lukevasta syystä, joten on aika selvää, että tykkäsin tuoksusta vaikka se onkin hieman liian makea. Väriltään voide oli kauniin pastelliviolettia kuten tuubikin on ja melko jäykkä voide imeytyi nopeasti sekä kosteutti erinomaisesti. Edessä on seuraavan jalkavoiteen hankinta ja tämä on aika vahva ehdokas.


 Oriflame Swedish Spa Night Renewal -yökäsivoide loppui käsivoiteista, sitä tämä oli jo toinen tuubi ja kolmas on vielä jäljellä. Tosi täyteläinen voide on nimensä mukaisesti ehdottomasti yökäyttöön, koska se imeytyy hitaasti. Kosteutusteho on erinomainen ja muutenkin käsivoide on mainio. Ainoa mistä en pidä on sen tuoksu. Inhosin todella lämmintä inkiväärin tuoksua aluksi ja en vieläkään voi sanoa pitäväni siitä, mutta kaksi tuubia käytettyäni olen oppinut sietämään sitä.


 Kaappeja siivotessa poistin joitakin tuotteita joita en enää tulisi käyttämään. Yksi niistä on Veet In Shower. Sen ostin ennen shaveria, koska olin silloin aika nuori ja äiti ei oikein lämmennyt ajatukselle, että ostaisin kalliin Venus -shaverin. Joten ostin sitten halvemman karvanpoistovoiteen. Ja kuten melkein aina, kun yrittää päästä halvalla niin eihän siitä mitään tule. Tämä on ehkä hirvein koskaan ostamani tuote. Kyseessä on siis voide, jota levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa. Sitten se hierotaan mukana tulevalla sienellä, joka katkaisee karvat. Sitä oli vaikea uskoa, että melko tavallisen oloinen sieni katkaisisi karvat ja vielä ilman että iho vahingoittuisi samalla. Mutta se kyllä teki niin. Siihen hyvät puolet loppuvatkin. Pitempi selittely tarvitsisi oman postauksensa, mutta koska tuote on tosi vanha ja en tiedä onko näitä enää myynnissä ja jos on, onko niitä muutettu, joten selitän vain lyhyesti.

Haju on aivan karmiva. Muistuttaa aika lailla permanentin tuoksua ja haju on tosi voimakas. Vaikutusaikojen takia hirmu hidas ja monimutkainen käyttää ja lisäksi sieni on tosi pieni ja yhtä kohtaa joutuu hankaamaan vaikka kuinka kauan, että karvat lähtevät. Ja koska karvoja ei poisteta juurineen, pysyy alue sileänä ehkä päivän jos sitäkään. Voiteen sanottiin soveltuvan kainaloillekin, joihin käytin sitä kerran. Karvat jäivät ja sain aivan kamalan kutisevan ihottuman pitkäksi aikaa molempiin kainaloihin. Sen jälkeen en ole tuota käyttänyt. Niin, ja ostin sen Venuksen...


Näytteistä käytin pois Garnier Moisture Matchin, joka tuli jonkun lehden välissä. Näitä on mainostettu tosi paljon ympäriinsä ja olin melko kiinnostunut kokeilemaan. Kaapissa olevat kasvovoiteet kuitenkin estävät aika tehokkaasti uusien voiteiden kokeilut siihen asti kunnes saan ne kulutettua pois, joten näyte oli kiva saada. Oma ihoni on rasvoittuva ja näyte on normaalista kuivaan iholle. Voide oli melko ohutta, tuoksu aika plääh, ei oikein tuoksunut miltään tunnistettavalta ja muutenkin voide oli melko mitäänsanomaton. Ihan kirjaimellisesti, yleensä keksin edes jotain sanottavaa, mutta tästä ei tule mitään järkevää mieleen. Se oli vain tavallista voidetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti