16. syyskuuta 2013

Garnier BB Eye Roll-On

Tämän tuotteen sain testiin Garnierin testipaneelista jo aika monta kuukautta sitten ja ensin sen piti tulla BB-viikolle, mutta koska siinä alkaa olemaan niin paljon tuotteita, ajattelin nyt tehdä tämän ihan erillisenä juttuna. BB-viikkokin tulee kyllä. Kuvien ottaminen vain on hidasta, koska ne on ajoitettava sellaisiin päiviin, jolloin en ole menossa mihinkään. Lisäksi valaistuksenkin pitää olla kaikissa kuvissa suunnilleen sama, joten säänkin pitää olla kuvia varten juuri oikea. Ja aina kun luulen saavani viikon valmiiksi, saan jonkin uuden voiteen ja taas se lykkääntyy.


Garnier Skin Naturals BB Cream Miracle Skin Perfector Eye Roll-On on BB-voide silmänympäryksen iholle. Netissä kommentteja lukiessa on tullut vastaan ihmisiä, jotka pitävät tuotetta turhana ja ymmärrän sen kyllä. Osa valmistajista ratsastaa BB-villityksellä ja tunkee joka asiaan kirjaimet BB. Mutta minusta tämä on ihan hyödyllinen. Ainakin Garnierin varsinainen BB-voide on silmänympäryksilleni ihan liian paksu ja rasvainen, joten tällainen vesimäisen ohut peiteaine tulee todella tarpeeseen.

Sain sävyn Light ja saatavilla on myös sävy Medium, mutta omalle vaalealle iholleni Light on juuri sopiva. Koostumus on ohut ja helppo levittää roll-on päällä. Kun tuubi on ihan uusi, voidetta tulee helposti liikaa, mutta kun tuotetta käyttää niin voidetta alkaa tulemaan vähitellen oikea määrä kun tuubin sisällä ei ole niin hirmuisesti "painetta". Iholle pyöräytetty voide on helppo tasoittaa sormin.


Roll-on pää ei ehkä ole se kaikkein hygieenisin vaihtoehto, mutta aamulla puoliunisena meikatessa viileä metallikuula tuntuu mahtavalta. Voiteessa on hento tuoksu, mutta se on hädin tuskin havaittavissa.

Ohut voide ei ole hirveän peittävää, joten sillä ei saa pelastettua supertummia silmänalusia, mutta hento tummuus peittyy kyllä kohtuullisen hyvin. Ohuen koostumuksen ansiosta voide kestää hyvänä koko päivän eikä kasaannu mihinkään. Normaali-ihoiset eivät välttämättä tarvitse puuteria tämän kanssa, mutta itse rasvoittuvan ihoni takia laitan päälle aina ohuelti puuteria. Ihan varmuuden vuoksi.


Tässä kuvassa on tehtynä jonkinlainen pikainen silmämeikki(kamera kyllä söi kaikki luomivärien sävyt ja jätti vain niiden shimmerin kiiltelemään), mutta muuten ihoon ei ole koskettu(ja kulmatkin olisi tarpeellista siistiä).


Tässä kuvassa on kerros roll-onia ja päällä pikkuisen puuteria.


Kokonaisuutena tykkään voiteesta paljon, vaikka rehellisesti sanottuna odotukseni eivät sitä kohtaan olleet kovin suuret. Garnierin BB-voide viime vuonna oli niin sopimaton iholleni. Tämän kuitenkin käytän mielelläni.

2 kommenttia:

  1. Onkohan tämä nyt se sama tuote joka on ollut markkinoilla jo ennen BB-buumia? Vaikuttaa nimittäin samalta, mutta vain BB-nimikkeellä uudelleen lanseerattuna, eli siis Anti dark circles Roll-on nimellä sitä aikaisemmin myytiin. Ainakin tuo "alkuperäinen" oli minusta ihan mukava ja näppärä tuote. Ei erityisen peittävä, mutta sopi hyvin kevyen meikin päiviin ja kiireisin aamuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaa muuten hyvinkin olla. En muistanutkaan koko tuotetta vaikka harkinnassa oli se silloin ostaa kun sitä mainostettiin telkkarissa.

      Poista