19. syyskuuta 2013

Lavera -kuorinta

Cosmeryaan voittamallani lahjakortilla tilailin taannoin kaikenlaista ja tällä kertaa esittelyyn pääsee Lavera Ginkgo & Jojoba Pearls Purifying Scrub. Naamioita käytän vähän silloin kun satun muistamaan, mutta kasvokuorinta on sellainen tuote, jota ilman en pärjää viikkoakaan. Iho alkaa tuntumaan niin tunkkaiselta ja muutenkin vaan huonolta ilman säännöllistä kuorintaa. Tärkeänä osana ihonhoitoani olevan kuorinnan on siis oltava hyvä.


Laveran kuorinta sopii kaikille ihotyypeille ja sen sisältämä ginkgouute kirkastaa ihoa ja stimuloi mikroverenkiertoa sekä edesauttaa uusien solujen muodostumista. Jojoba-rakeiden luvataan taas kuorivan ihoa hellävaraisesti. Siitä voi olla montaa mieltä, mutta siitä lisää hieman myöhemmässä vaiheessa tekstiä.

Väriltään kirkas geeli tuoksuu vähän anismaiselta ja yrttiseltä, minulla ei ole aavistustakaan miltä ginkgo ja jojoba tuoksuvat, joten en tiedä tuoksuuko geeli niiltä. Tuoksu on kuitenkin raikas ja sukupuolineutraali, joten miestenkin voisin kuvitella pystyvän käyttämään tätä ilman valittamista tuoksusta.


Geelin seassa olevat jojoba-pallerot näyttävät kivalta, mutta ne ovat ainakin omaan makuuni liian isoja ja niitä on liian vähän. Suosin yleensä pienirakeista kuorintaa, koska sen olen todennut sopivimmaksi omalle iholleni. Isot rakeet yleensä tuntuvat vain raapivan ja kuorivan epätasaisesti. Niin tässäkin tapauksessa ja sen takia en ihan voi allekirjoittaa tuota hellävaraisuus-lupausta. Kovanahkaisemmalle kuorinta kuitenkin voi olla oikein sopiva, oma ihoni on ongelmarasvaisuudestaan huolimatta herkkä kuorintojen suhteen, joten se ei tykännyt karheista palleroista vaan kuorinta tuntui paikoitellen epämukavalta.

Geeli levittyy laajalle alueelle, joten sitä ei kuorintaan tarvitse kovinkaan suurta määrää onneksi. Sellainen pavun kokoinen nokare riittää. Edellinen kuorintani oli 125ml tuubissa, joten tämä Laveran 50ml tuubi vaikuttaa sen takia tosi pikkuruiselta. Ajattelin ettei se kauan kestä, mutta taitaa se hyvän aikaa riittääkin.

Vaikka rakeet eivät minua miellyttäneetkään, on kuorinta muuten ihan pätevää tavaraa. Se kuorii ihon hyvin kun vain maltan tehdä kuorinnan varovaisemmin kuin normaalisti ja geeli on erittäin helppo huuhdella pois. Jälkeensä se jättää sileän ja kirkkaamman ihon. Minkäänlaista kalvoa ei ihon pintaan jää ja ihoa ei myöskään kiristä yhtään. Kosteutuksesta huolimatta iho ei kiiltele vaikka sitä pelkään aina putsareiden tai kuorintojen kanssa jotka eivät kiristä ihoa käytön jälkeen. Osa saa ihon kiiltelemään niin hirveästi.


Kokonaisuutena kuorinta olisi loistava jos vain sitä olisi mahdollista saada pienemmillä rakeilla. Siihen saakka täytyy vain jatkaa täydellisen kuorinnan etsintää. Tämän kuitenkin käytän ihan mielelläni loppuun ennen sitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti