30. syyskuuta 2013

Viimeaikaisia kynsiä

Kynsiä en ole blogissa esitellyt melko pitkään aikaan ja se haastekin junnaa paikoillaan, koska en vain halua tehdä niitä jotka ovat seuraavana vuorossa. Ehkä hyppään ne yli. Kiireiden takia muutenkin kynteni ovat viikkokausia olleet yksiväriset ja yllättäen koko ajan siniset! Väri, jota ennen en voinut sietää kynsilläni. Kyse olikin vain siitä, että piti löytää ne itselle sopivat sävyt. Viikon verran kynsillä oli Miners One Of The Lads.

Toisen viikon Rimmel Fanatic, joka kuvissa ei ikinä näytä oikealta eli upean merelliseltä vihertävänsiniseltä. Pullokuva sentään onnistui jokin aika sitten näyttämään edes vähän millainen sävy on luonnossa, mutta ei tuo kuvakaan sille vielä tuo oikeutta.


Kaksi viikkoa kynsilläni viihtyi aivan upea sininen Constance Carrollin sävy 19, joka kuivuu aika kiillottomaksi, melkein puolimataksi, mutta päällyslakalla sen upea sävy tulee esiin. Haju on hirveä ja lakka haisee vielä kuivumisen jälkeenkin jopa seuraavana päivänä, mutta tuo sävy sopii iholleni täydellisesti. Tämä lakka on kynsilläolonsa aikana huomattu niin naisten kuin miestenkin toimesta, mutta etenkin miehet ovat kynsiä kehuneet. Voisin pitää sitä vaikka kuinka monta viikkoa putkeen, mutta päätin, että kaksi viikkoa oli tällä erää riittävä etten kyllästy. Väristä on muutenkin ollut jo haittavaikutuksia, koska nyt haluan samanvärisiä vaatteita...


Sitten oli edessä työssäoppimispaikan kysyminen isommasta yrityksestä ja päätin tehdä vähän neutraalimmat kynnet. Syksy on selvästi tullut kun viikon ajan on meinannut paleltua pihalle, viime yönä oli pakkastakin useampi aste, joten halusin ruskeaa. Valitsin kokeilemattoman Essie Chocolate Cakesin, mutta en halunnut kokonaan ihan niin tummia kynsiä. Valitsin toiseksi lakaksi suklaan seuraksi toffeeta Wild and Crazyn sävyn Lollipop avulla. Etusormeen ja nimettömään laitoin Lollipopia ja Chocolate Cakesia muihin. Sitten tein vielä dotting toolilla palleroita joka kynteen. Leimaamaan en kynsiä viitsinyt alkaa, koska melkein kaikki kynteni katkesivat yksitellen ja ne ovat nyt aika paljon lyhyemmät.

Lollipop kuuluu suosikkilakkoihini, mutta Chocolate Cakesista en niin paljon tykännyt. Sen sävy on vähän liian lämmin sopiakseen iholleni. Lisäksi se oli Essieksi vähän huonolaatuinen. Kahdella kerroksella jäi silti läpikuultavia kohtia, mutta koska lakkasin illalla, en alkanut laittamaan enää kolmatta kerrosta. Ruttaisin sen kuitenkin johonkin tai viimeistään tyyny painaisi siihen yön aikana kuvioita. Omani on leveällä siveltimellä ja se oli vähän turhankin leveä. Muuten kyllä loistava, mutta pikkusormi tuotti hankaluuksia kun sivellin oli melkein leveämpi kuin itse kynsi.Näissä kynsissä en oikein viihtynyt tai kokenut niitä omakseni. Ennen maanläheiset värit olivat lähes aina kynsilläni. Nyt haluan vain värikkäitä lakkoja, pinkkejä, keltaisia, vihreitä... Ja tietty niitä sinisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti