18. marraskuuta 2013

Kuivashampoo asenteella

Joskus sitä sattuu törmäämään erikoisempiin kuivashampoisiin ja tämä oli pakko ostaa jo pelkän pullon takia. Teininä tykkäsin kovastikin tämäntyylisistä jutuista, nykyään se on jäänyt vähän jo taakse, mutta pullo ainakin erottuu muista kuivashampoista selkeästi.


Attitude Dry Shampoo onkin yllättäen englantilaisen vaatemerkin kuivashampoo ja sivuilla näyttää olevan ihan liian paljon kaikkea kivaa niin vaatteissa, asusteissa, kengissä kuin meikeissäkin. Täytyy itse ainakin pysyä kaukana tuolta sivulta, ettei tule tilattua. Mutta tuo purkki ja nuo kynsitarrat(mulla on Hooters -laukku)... En kyllä tiedä edes toimittavatko suomeen.

Mutta takaisin asiaan. Kuivashampoossa on kukkainen, aavistuksen hedelmäinen ja vähän tunkkainen tuoksu. Aika lailla sama tuoksu kuin Garnierin kuivashampoossa, mutta ei ihan niin voimakas ja kukkaisempi. Ei edelleenkään tuoksu josta tykkäisin, mutta Attitudessa se on aavistuksen siedettävämpi. Vaikka jää kyllä leijumaan pitkäksi aikaa.

Suihke on tosi hienojakoista, mutta hyvin valkoista ja se valkoinen jää näkyviin pahemmin kuin missään kuivashampoossa aikaisemmin. Eikä sitä meinaa saada tasoittumaan edes harjaamalla. Tummatukkaisten ei kannata tätä kokeilla.

Attitude saa likaiset hiukset näyttämään aika puhtailta, mutta siihen se sitten jääkin. Ei kohota oikeastaan yhtään. Kuivashampoota käytän yleensä puhtaisiin hiuksiin juurikin tuomaan kohotusta, joten en tykännyt tästä. Likaisten hiusten pelastajaksikaan tästä ei suuremmin omissa hiuksissani ole tuon valkoisuuden takia. Vaaleahiuksisille toimii varmasti mainiosti siinä tehtävässä.

No mutta on tuossa sentään hieno pullo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti