5. marraskuuta 2013

Loppuneita

Taas on kasaantunut tyhjiä purkkeja, joten tässäpä loppujia niin saa purkit pois pyörimästä.


Ultra Compact -kynsilakanpoistoaine loppui. Omani oli omenantuoksuinen ja näitä on saatavana lisäksi ainakin mansikantuoksuisena. Ei mikään erityisen hyvä, paljon shimmeriä sisältävät lakat tuottivat jo haastetta poistaa. Glitterit arvatenkin myös. Samoin tummat lakat olivat hankalia, mutta vaaleat lakat irtosivat melko helposti. Eikä tämä erityisemmin tuoksunut edes omenalle, äidilläni on mansikantuoksuinen ja sitä kokeilin kerran. Se tuoksui poiston jälkeen ja sen aikanakin oikeasti mansikalle, mutta tässä tuoksua ei ole juurikaan havaittavissa. Mutta oli tuo nyt sen euron arvoista minkä verran se maksoi.


Ripsareista loppui L'Oreal Telescopic Mascara sävyssä Black. Se on pyörinyt meikkipussissa niin, että tekstit ovat käytännössä kaikki kuluneet pois. Ajattelin, ettei tätä enää ole myynnissä, mutta löytyipäs Nelly.comista näitä vielä. Ripsari lupaa tehdä ripsistä jopa 60% pidemmät ja se on ensimmäinen Lorkun ripsari joka erottelee ja pidentää. Pidennysväitettä en voi allekirjoittaa, koska ei tämä omia ripsiäni juurikaan pidentänyt. Tykkäsin tästä kuitenkin, koska se erotteli ripset todella upeasti. Pysyvyys taas ei mitään huippuluokkaa ollut, ei varissut, mutta usein koulussa iltapäivällä silmien alta löytyi mustat laikut.

Sitten loppui taas yksi huulikiilto. Yves Rocher Luminelle Deligloss sävy Orange Acidulé. Hedelmäkarkeilta tuoksuva kiilto oli sopivan tahmaista, toi tosi paljon kiiltoa, mutta sävyä ei juurikaan. Se teki huulista aavistuksen lämpimämmän sävyiset.

Kynsilakoista käytin viimeinkin loppuun Mavalan Silverin, joka oli yksi lempilakkojani ennen ja tuo on toinen pullo jonka käytin. Uudelleen en sitä enää osta vaikka taitaa perusvalikoimaan kuuluakin, mutta Oriflamelta löysin tismalleen saman sävyn isommassa ja halvemmassa pullossa. Ei enää tappelua jumittavan korkin kanssa. Eräs Mavalan sävy on ollut tiukasti sinetöitynä jo vuoden, koska en vain saa sitä millään auki.


Käytin myös Yves Rocherin Folies de Saisons Perfumed Glitter Shower Gelin, jonka olen saanut joskus jostakin. Superglitterisestä suihkugeelistä ei onneksi jäänyt iholle yhtään glitteriä, lattialla sitä kyllä ajelehti kiitettävästi. Vesimäisen ohut suihkugeeli ei vaahdonnut kovinkaan paljon ja tuoksui mantelisen kukkaiselta. Aina tätä käyttäessä tuli mieleen eräs blogi, jonka bannerissa lukee "Glitter is my crack... and I think it's in my crack since I use it so much!" Ja veikkaan, että tätä käyttäessä osa glitteristä kyllä oli juurikin tuolla lauseen kuvailemalla kehon alueella.


Kesän ajan kanssani reissannut Oriflame Very Me No Time For Shine Powder loppui sävyssä Matte Light, tai oli sitä vielä ihan pieni rantu reunoilla, mutta se mureni ja päätin kaataa ne roskiin. Ekana erityismaininta pakkauksesta, vaikka pakkaus näyttää halvalta ja on muovia niin se on kestävä! Puuteri tippui kolmesti lattialle käyttöaikanaan, kerran laattalattialle ja kahdesti laminaatille. Eikä puuterista lohjennut palaakaan! Kansi vain irtosi ekalla putoamisella, mutta sen sai takaisin paikoilleen. Muuten puuteri oli aika keskivertoa. Piti jonkin aikaa kiiltoa kurissa, ei tuonut juurikaan sävyä. Enemmän tykkäsin Oriflamen toisesta rasvaisen ihon puuterista. Tässäkin oli jonkinlainen tuoksu alussa, mutta se haihtui niin en enää muista millainen se oli.


Harvinaisempi loppuja on luomiväri, The Color Workshopin paletin helmiäisvaalea sävy. Paletti on reissussa suosikkini, näppärän kokoinen ja siitä löytyy hyvät sävyt suosimani ruskean arkimeikin tekoon. Vaaleinta luonnollisesti kuluu eniten, koska laitan sitä koko luomelle sekä kulmaluulle. Tuo ei ihan perusvaalea sävy ollut, vaan se taittoi hennosti vaaleanpunaiseen. Mutta iholla koko luomiväriä ei oikeastaan edes huomannut. Muutkin sävyt ovat ahkerassa käytössä, joten niitäkin loppuu piakkoin. Kuvan otin jo ennen vaalean loppumista, jotta kuvassa on näyttää muutakin kuin pelkkä pannu.


Sitten vielä loppujia, jotka ovat jo aiemmin esiintyneet blogissa. Farmasi -puhdistuspyyhkeet, Garnier -kosteusvoide, Garnier -putsari, Oriflame -shampoo, Oriflame -kuoriva putsari ja Maybelline -poskipuna.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti