3. heinäkuuta 2014

Lisää nudea

Huulipunakokoelma-postauksessa tuli aika hyvin esille mieltymykseni nudepuniin. Joten, jotta ei vaan pääse loppumaan niin, ostin vähän aika paljon lisää huulipunia. Yhdet niistä olivat Maybellinen Color Sensational The Buffs -nudepunia. Voitte uskoa kuinka innostuin kun kuulin, että tällainen kokoelma on tulossa.


Suomeen ei taidettu aivan kaikkia sävyjä saada, mutta löysin niistä silti kaksi kokeilemisen arvoista. Muut olivat ihan liian tummia ja yksi oli liian vaalea. En halua ruskeita huulia tai peitevoidehuulia. Vain vähän tasoittaa omien huulteni sävyä sekä tuoda aavistus jotain sävyäkin ja siksi yleensä suosin punapohjaisia nudeja.


Valitsin sävyt 725 Tantalizing Taupe sekä 740 Coffee Graze.

Vasemmalla Coffee Graze ja oikealla Tantalizing Taupe

 Niistä Tantalizing Taupe on aika lähellä huulteni omaa sävyä ja antaa sellaisen your-lips-but-better efektin, jota haenkin. Se on muihin nudepuniini verrattuna kuitenkin ruskeampi.

Coffee Graze oli ehkä vähän vikaostos, koska hylsyssä ja swatchina se näyttää ihan kivalta, mutta huulilla se on aivan liian tumma ja ruskea. Kuvassa se vielä näyttää todellista vaaleammalta. Syksyllä sävy voi ehkä olla kivakin, mutta kesään tuo sävy ei oikein sovi ja siitä tulee lähinnä retrovibat jonnekin 90 -luvulle vai milloin ruskeita punia käytettiinkään.

Vasemmalla Tantalizing Taupe, oikealla Coffee Graze

Itse punat ovat laadultaan tuttua Color Sensational -laatua. Levittyvät hyvin, eivät kuivata, kiiltävät aavistuksen ja kestävät hyvin. Ei mitään valittamista ja Color Sensationalit ovat mielestäni yksiä parhaimpia markettipunia. Hinnallakaan niitä ei ole pilattu. Pitää melkein olla onnellinen, että muut sävyt olivat vääränlaisia, koska muuten olisin varmaan ostanut kaikki sävyt :D

2 kommenttia:

  1. Tantalizing Taupe on noista mun makuun, tosi nude!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kyllä itsekin siitä tosi paljon :)

      Poista