5. heinäkuuta 2014

Ostoksia taas

Kesällä kun asuu vanhempien luona niin tulee shoppailtua liikaakin kun vanhemmat on liikkuvaista porukkaa. Aletkin näytti alkaneen ennen juhannusta jo. Joten tässä taas viime aikojen ostoksia. Kuvat vähän on mitä on, vanhempien luona on erittäin huono valaistus ja ulos en ehtinyt mennä kuvailemaan. Mutta jospa noista jotain selvää saa.

Omalla asunnolla käydessä oli postiluukusta tupsahtanut kolme kirjettä. Yhdessä luki L'Oreal ja kahdessa muussa ei mitään. Lorkun kirjeessä oli toinen Miss Manga Mascara, en tiedä miksi sain toisen, mutta ei haittaa. :D Sitä en kuvaan ottanut mukaan kun vähän saatoin unohtaa sen. Ehkä arvon tuon toisen joskus teille lukijoille.


Toinenkin kirje oli Lorkulta ja siellä oli sitten pahoittelu väärästä mascarasta ja korvauksena siitä kynsitarroja. Ja sattui vielä aika kivan värisiäkin, joten nuo kyllä tulee käyttöön.

Kolmas kirje oli taas Reddvilleltä, paketti tamponeja. En tiedä tästäkään miksi sain toisen kun kerran sain jo lähetykseni.

Äidiltä sain sitten vielä Doven vartalovoidenäytteen kun jossain oli niitä jaettu jokaiselle yksi ja kun isäni ja veljenikin olivat ottaneet niin niitä oli sitten kolme. Samoin Axen näytteitä jaettiin. Tuo voide tuoksuu muuten superhyvältä ja voisin helposti ostaa täysikokoisenkin.


Paluumatkalla vanhempien luokse kävin myös Tokmannissa ja S-marketissa ja niissä oli poistomyyntiin tullut kaikkea kivaa. Lumenen Natural Codea Tokmannissa pikkutuubien muodossa. Poimin sieltä ostoskoriini Keep It Cool Redness Reducing Moisturizerin viidellä eurolla sekä Erase It Heavy Eye Makeup Removerin kahdella eurolla. Ihoni pahin ongelma edelleen on punoitus ja silmämeikistä rajaus ja ripsari ovat vähän huonoja irtoamaan, joten jospa noilla tapahtuisi jotain.

S-Marketin poistuvissa tuotteissa ei yleensä ole mitään kivaa. Kynsilakkoja ja huulipunia lähinnä ja huulipunatkin kaikki availtu ja lähmitty pilalle. Nyt oli kuitenkin tullut aurinkopuutereita ja ne olivat vielä mattasävyjä sekä tarpeeksi vaaleita. Oriflamen aurinkopuuteri menee kesäisin, mutta talveksi ei ole oikein mitään. Talveen Oriflame on liian tumma. Astetta vaaleampi on kuitenkin Lumene Arctic Sun Bronzer sävyssä 1 Sunrise - Aamurusko. Tarpeeksi vaalea, matta, ei liian oranssi. Täydellinen talveksi.


Tokmannista myös hätäostona uusi puuteri, koska edellinen loppui ja toinen oli hetken hukassa ja olin ilman puuteria. Aina kassajonossa katselin Evelinen kaunista pakkausta ja päätin sitten kokeilla sitä nyt kun oikeasti tarvitsin puuteria. Testeriä ei ollut ja puuterit olivat vielä sellaisissa muovilaatikoissa, joten sisältöä ei millään nähnyt. Otin sävyn Transparent, koska se sopisi varmasti. No joo. Sävyjä ei selvästi ole suunniteltu pohjoismaalaisille, koska Evelinen käsitys sävystä on tuo. Se on aika tumma. Takana käyttämäni puuteri(joka tietty löytyi sitten) ja se on huikean paljon vaaleampi.

Mutta joo, ehkä tuo Eveline menee loppukesästä tai kaulalle tasoittamaan kaulan ja kasvojen sävyeroa. Ainakin pakkaus on ylellisen nätti.


Oriflamen pakettikin tuli ja siinä oli kaikkea pientä. Hammastahnaa tilasin kaksi tuubia, koska nykyinen alkaa olla lopuillaan. Jostain syystä mun hampaita on vihlonut usein viime aikoina, joten otin Sensitiven ja toiseksi Double Freshin, koska se sisältää myös suuvettä. Kuvastosta tilasin myös Cheeky Lips Stainia siinä tummemmassa sävyssä, koska aikaisemmin tilaamani on liian vaalea ja ei tuo pohjaväriltään tummahkoihin huuliini mitään sävyä. Jos Red Impactilla saisi jotain aikaan. Niistä on tulossa juttua tässä joskus.


Alelehdestä ja löytönurkasta löytyi sitten kaikkea kivaa. Cheryl Bow Purse korvaamaan vanhan ja epäkäytännöllisen lempibändini lompakon. Se on nätti ja tykkään tuollaisista killuttimista. Oikeastaan tuo killutin on ainoa syy miksi ostin sen... Purple Flower Nail Decorationit taas oli niin halpoja, että ne oli ostettava vaikka en ole moneen viikkoon lakannut kynsiä tai koristellut kynsiä kuukausiin.


Sitten luomivärinappeja kolmikko. Ihastuin eka yhteen sävyyn, sitten ihastuin vähän toiseenkin ja ei kahta ilman kolmatta niin ne lähti kaikki. Mainoskuvissa näytti vaan niin kivoilta... Kaiken alku, tumma sininen matta Midnight Indigo. Toinen ihastus mattamusta kultaisilla glittereillä eli Black Sparkle. Ja joukon mukana roikkumassa metallinen harmaa Shimmering Steel.


Ilmaiseksi tilasin tuote-edulla(eli yli 200 pisteen tilauksista kertyvillä "bonuksilla", joilla voi tilata tuotteita ilmaiseksi) taas uuden Everlasting Foundationin, koska edellistä on jäljellä pari senttiä pullon pohjalla. Tuo on jo mun neljäs ja parempaa en vielä ole löytänyt. Tilaajalahjana tuli Feet Up Nourishing Beeswax Foot Cream, joka menee ehkä myyntiin kun oon niin laiska rasvaamaan jalkoja. Ilmaisena demona sitten Activelle Pure Care -voidedödö.


Lopulla tuote-edulla tilasin sitten isompia kasseja sekä loppurahalla kynsikiekkoja parisenkymmentä. Tarkoituksena on lakata nuo jokaisella kynsilakallani ja sitten ehkä esitellä lakat blogissa. Kynsitikkuja en saanut aikaiseksi tilata, vaikka ne kätevämpiä olisivatkin, joten yritetään pärjätä kiekoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti