9. heinäkuuta 2014

LivBox Heinäkuu

Viimeinen LivBoxini tällä erää. Paras olla hyvä sellainen, jotta saisivat minut jatkamaan tilausta.Heinäkuun värinä oli pirteä oranssi ja ilahduin kyllä kun näin sen. Teemana oli taas kesä ja erityisesti ihon suojaaminen.


Paketti näytti mielenkiintoiselta, päällä oli kasa lippusia. Ekassa Richin alennuskoodi ja toisessa Dermoshopin koodi, jolla saa ilmaiset toimituskulut.


Seuraavana oli CK One Red -tuoksujen tuoksutäplät. Joo, täplät. Ei miniatyyriä, ei näytettä. Vain täplä, josta voi haistella. Sillä ei saa edes testattua kuinka tuoksu käyttäytyy omalla iholla. Pohjanoteeraus ja vielä kun tuoksu kuvauksensa perusteella vaikutti mielenkiintoiselta. Siinä on lemppariani vesimeloniakin. Mutta eipä noista paljon iloa ole.

Ovh. 35€/50ml ja 48€/100ml

Sitten oli näytepussi Rich Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixiriä. Öljy ja näytepussi sopivat aika heikosti yhteen ja ennustan vain sotkua, mutta ehkä löydän jonkun pikku purkin johon tuon laittaa. Muuten kyllä vaikuttaa ihan kivalta. Eikä hintakaan ole yhtään paha ja minulle täysin uusi merkki. Siitä iso plussa!

2ml. Ovh. 16,90€/70ml


Toinen Richin tuote oli Pure Luxury Intense Moisture Shampoo. Ei ehkä ihan paras mun hiustyypille, pari päivää sitten vielä napsittiin kuivat latvoista pois. Mutta kokeilemalla se selviää.

80ml. Ovh. 14,90€/250ml


Toinenkin mulle uuden merkin edustaja, tätä LivBoxilta aina toivoinkin. Uusia merkkejä kokeiltavaksi. Harmi kun se odotus toteutui kunnolla vasta viimeisessä boksissa. Australian Gold -huulivoide suojakertoimella 30 on ihan kiva kokeilla, vaikkakin mulla on liikaa huulirasvoja ja niissä kestää ikuisuus käyttää. Ja viimeksi tuli jo huulirasva.

Täysikokoinen. Ovh. 4,60€/4.2g


Avenelta After Sun Repair Lotion, joka viilentää, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa auringonoton jälkeen. Otin juuri käyttöön Hawaiian Tropicin ison after sun putelin, joten tämän käyttö taitaa mennä ensi kesään.

50ml. Ovh. 15€/200ml


Herbinalta Volume Letitys- ja rakennesuihke. Tämän mainoksen näin jossain lehdessä parikin kertaa ja mietin, että tuota täytyy kokeilla. No nyt ei tarvi ostaa sitä. Ainesosatkaan eivät näytä niin tymäköiltä kun L'Orealin vastaavassa.

Täysikokoinen. Ovh. 5€/150ml


Viimeisenä sitten kynsilakka. Dermosilin Summer Glow Nail Polish. Glitterkultainen, josta en tiedä tuleeko käytettyä vai annanko äidille kun äiti tykkää kultaisista lakoista. Etenkin kun yritän vähentää lakkojeni määrää.

Täysikokoinen. Ovh. 3,90€/12ml


Sellainen boksi nyt tällä kertaa. Kivoja uusia merkkejä ja osa tuotteista tulee varmasti käyttöönkin joskus, mutta joukossa oli myös vähän niitä vähemmän kivoja tuotteita. Katsotaan nyt tilaanko uudelleen vai en.

20 kommenttia:

 1. Itselläni odottaa oma boxi vielä postissa. Mutta plääh, tämän kuukauden boxi on kyllä aikamoinen pettymys ainakin tämän perusteella, tuotteita nihkeästi, eikä järin miellyttäviä. :/ Toivottavasti seuraavat boxit olisivat parempia, olen nimittäin jatkanut omaa tilaustani ensi vuoden helmikuulle asti...

  VastaaPoista
 2. Tämän kuun boksissa oli ollut aika paljon hajontaa tuotteissa, osa saanut Invisibobbleja ja Favoran aurinkovoidetta, joten toivotaan, että sulle osuu parempi yhdistelmä tuotteita. :)

  VastaaPoista
 3. Tämä oli eka kuukausi pitkään aikaan kun minulle ei tullut boksia. Täytyy sanoa että en olisi tätä boksia kyllä halunnutkaan, monet olisivat jääneet minulla käyttämättä. Aika paljon ns. vaihtarituotteita näköjään tässä kuussa. Nuo tuoksulaput ovat kyllä turhinta hetkeen, parempi olisi jättää moiset kokonaan pois kun tulee vain paha mieli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksulaput kyllä oli ihan typeriä, vielä kun luin eka vaan tuon kortin ja kerkesin jo innostua tuoksunäytteestä, mutta olikin vaan tuoksulappu.

   Poista
  2. Moikka,

   tuosta CK:n tuoksunäytteestä. Tässä oli käynyt valitettava väärinkäsitys, sillä olimme siinä käsityksessä, että kyseessä on kunnollinen tuoksunäyte, eikä ainoastaan tuoksuttelulappunen. Tämä oli siis kurja ylläri tiimillemmekin.

   Terkuin Sanna LivBoxista

   Poista
  3. Ai no se selittääkin sitten paljon :)

   Poista
 4. Heinäkuun boksi oli mun ensimmäinen ja en oikein tiiä miten suhtautua siihen D: mulla ei ollu invisibobbleja eikä avenen tahi herbinan juttuja.. mulle sattu sit lähinnä vaan testereitä :D no, ehkä ens kuussa parempi tuuri kun satuin tilaamaan sen 3kk setin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että ensi kuussa olisi parempi onni tuotteiden suhteen. :)

   Poista
 5. No olipas aikalailla erilainen boxi kuin minulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kuussa tosiaan oli paljon vaihtelua tuotteiden suhteen, ehkä vähän liikaakin mun mielestä.

   Poista
 6. Toi CK:n naisten RED on tosi mielenkiintoinen tuoksu. Aluksi voimakkaasti vesimelonia, mutta iholla ollessa se alkaa muuttumaan jopa hieman maskuliiniseksi, josta pidän, koska aluksi tuntui liian "helpolta" tuoksulta. Tollaiset näytteet on yhtä tyhjän kanssa, saisi LivBox hieman skarpata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ton sun kertoman jälkeen mun on varmaan pakko käydä kokeilemassa testeriä jossain :D Tuoksutäplästä ei paljon iloa ole kun siitä haistaa vain alkutuoksun, joka kyllä oli hyvä.

   Poista
 7. "Ja viimeksi tuli jo huulirasva." Ai kesäkuun boksissa? Ei mulle vaan tullut! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, se olikin toukokuun boksissa nyt kun tarkemmin katsoin. :D Mutta kuitenkin edellisestä huulirasvasta on tosi vähän aikaa.

   Poista
 8. Mä tykkäsin tuosta kultalakasta, mutta harmitti kovin, että omasta boksista ei löytynyt Herbinaa eikä Invisibobblen ponnareita.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Invisibobblet olisi kelvanneet mulle myös kun kuulun bloggaajista varmasti siihen vähemmistöön, joka ei ole niitä testannut. Muita vastaavia kyllä löytyy.

   Poista
 9. Itse sain ponnarin mutta mitäpä sillä lyhyttukkainen tekee xD annan kaverille tai arvontaan. Sulla siis ihan eri boxi kuin mulla! Ihan kyllä tyytyväinen olin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eipä siitä lyhyttukkaiselle paljon iloa ole. :D Itsekin olin ihan kohtuullisen tyytyväinen, mutta mitään wow-tuotetta ei ollut mukana tällä kertaa.

   Poista
 10. Mulla oli tismalleen sama sisältö. Shampooseen ja after sun lotioniin tykästyin kovin :) Huulirasvakin on kiva, mutta tosiaan toukokuussakin tullut on vielä käyttämättä... päädyin antamaan toukokuussa tulleen siskolleni :D Hajuvesikortti oli turhake. Olis tullut kunnon näyte... Ja hiusöljyn testasin eilen. Kaikki lensi lattialle ja käsille lensi osa... No mutta sain hiuksille osan ja sekin saattoi olla liikaa mun hiuksille... Näyttää tosi kiiltävältä, liukkaalta ja melkeenpä rasvaselta, vaikka eilen hiukset pesinkin...

  VastaaPoista
 11. Öljynäyte pussissa oli kyllä huono idea. Pitääkin annostella tuota öljyä tosi varovasti jos se kerran jättää hiukset tuollaisiksi. Hiukseni ovat muutenkin niin rasvoittuvat :D

  VastaaPoista