27. syyskuuta 2014

Skin79 vol. 1

BB-viikko oli joskus silloin ajatuksena ihan hyvä, mutta hankala toteuttaa. Juuri kun luulit saaneesi sen valmiiksi, tuli taas uusi voidenäyte kokeiltavaksi. Joten paras ihan vaan ottaa nämä yksitellen silloin tällöin. Jos ketään nyt enää BB-voiteet kiinnostavat kun mennään jo aakkosissa E-kohdassa, kuten Ostolakossa-blogin Virve raportoi.

Aloitetaan BB-postaukset kunnolla ihan aidolla BB-voiteella, vaikka postauksia olisi valmiina monen monta sen länsimaisista serkuista. Eron niihin kyllä huomaa.


Joskus ostin Skin79 BB-setin, jossa oli näyte-/matkakokoiset tuubit neljästä merkin BB-voiteesta. Niiden esittely on "vähän" venähtänyt. Ja alla olevat kuvatkin otin joskus keväällä, joten ihon nykyinen kunto on vähän erilainen. Ekana kuitenkin vuorossa on Diamond Collectionin The Prestige BB-cream.

Kyseistä voidetta on kehuttu maailmalla parhaaksi BB-voiteeksi akneiholle. Oma pahin akneni on selätetty jo vuosia sitten, mutta kyllä niitä näppyjä melkein aina on jossain määrin ja muutenkin ongelmarasvainen ihoni on, noh... ongelmallinen.

Tässä vielä englanniksi mitä tämä voide lupaa tehdä:
Blocks UVA and UVB( SPF25 PA++) rays to prevent damage and accumulation of melanin. Repairs skin by performing perfect skin texture by concealing lumpy skin, lines and enlarged pores. Diamond and crystal complex improve skin's translucency. Arbutin fends off melanin and achieves a continuous whitening effect and Adenosine improves wrinkles by cultivating elasticity. Translucent and white skin is resulted.

KFDA 3 functions certification


Alussa voidetta tuubista ottaessani vähän hämmästyin, koska voide oli aika tummaa ja ruskehtavanharmaata, ajattelin ettei tuo kyllä ihooni sulaudu ikinä. Koostumus ei onneksi ollut hirmu paksua, mutta kuitenkin rasvaisen oloista ja siinä tuli toinen pettymys, koska kaikkein viimeisimmäksi voiteelta kaipaan lisää rasvaa jo valmiiksi rasvaiselle iholle. Plussaa siitä, että voide ei käytännössä tuoksu yhtään miltään.

Huoleni onneksi olivat aika turhia. Voide oli kohtuullisen työlästä levittää, mutta sain sen lopulta ihan nätisti iholle. Yllättäen se ei ollutkaan liian tummaa, vaan levittäessä jo näytti hetken, että se on liian vaaleaa. Mutta ihon lämmön ansiosta se onneksi sulautui aika pian ihoon.


Voide vähensi kiitettävästi ihon punoitusta sekä muutenkin tasoitti ihon väriä. Ei peittänyt aivan täysin, mutta voiteen luvataankin olevan vain medium to full coverage. Tarvittaessa sitä vaativiin kohtiin voi laittaa toisenkin kerroksen, mutta en kokenut sitä näin kotikokeilussa tarpeelliseksi. Tai muutenkaan. Tuo peittävyys riittää minulle ihan hyvin.

Rasvaisen kiilteleväksi iho kyllä edelleen jäi, mutta siveltimellä hieman puuteria pintaan niin jo näyttää paremmalta. Siinä tosin kävi pikku moka kun luin vasta jälkeenpäin netistä, että voiteen tulisi antaa olla iholla 5 minuuttia ennen toista kerrosta tai puuteria. Silloin se ei muutu kakkumaiseksi. No, jäi tekemättä(ain't nobody got time for that). Tässä vaiheessa myös ilta-aurinko tuli esiin ja väritti kuvaa vähän punertavammaksi, joten siitä pieni sävyero.


Jonkun ajan päästä myös hieman kiiltoa puski taas läpi, mutta niin minulle käy aina, oli mikä tahansa meikkipohja kyseessä. Kokonaisuudessaan arvioisin tämän ihan suosikikseni näistä BB-voiteista ja ehkä joku päivä hankin sitä täysikokoisen pullon.

Satuin löytämään superpitkän incilistankin, joten tässä se kiinnostuneille:

Water, Titanium Dioxide, Butylene Glycol, Dicaprylate/Dicaprate, Phenyl Trimethicone, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Zinc Oxide, Dimethicone, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Hydrogenated Polydecene, Arbutin, Mica, Cetyl PEG/PPG-10/1 Diemthicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cyclohexasiloxane, Sorbitan Isostearate, Natto Gum, Talc, Ceramide 3, Diamond Powder, Amethyst Powder, Pearl Powder, Coral Powder, Tourmaline, Gold, Linaria Japonica Extract, Uncaria Gambir Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Sanguisorba Officinalis Root Extract, Pelargonium Graveolens Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Collagen, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Caviar Extract, Ubiquinone, Portulaca Oleracea Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Hesperidin Methyl Chalcone, Dipeptide-2, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Copper Tripeptide-1, Sodium Haluronate, Tocopheryl Acetate, Adenosine, Sorbitan Olivate, Ozokerite, Sodium Chloride, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Hexyl Laurate, Disteardimonium Hectorite, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Calcium Stearate, Dimethicone/Methicone, Diosodium EDTA, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Fragrance, CI 77491, CI 77492, CI 77499

1 kommentti:

  1. Näyttää tosi hyvältä, tästä Diamondsista ei itselläni ole kokemusta.

    VastaaPoista