28. marraskuuta 2014

Oriflamen tilaus


Tämän vuoden suurin tilaukseni, asiakkaat tilailivat kiitettävän määrän kaikenlaista tavaraa. Paketti painoi postin mukaan kokonaista 16 kiloa! Pelkkää kosmetiikkaa! Siinä oli raahaamista.



Onneksi tuo koko määrä ei tietenkään tullut vain minulle, mutta nämä tilasin itselleni.


Kuvastosta ja poistomyynneistä yllä olevat eli geelimäinen Optimalsin Mattifying Toner, koska mun kaikki kasvovedet on loppu. True Perfectionista tykkään niin paljon, että siitä vielä silmänympärysvoidekin. Pikkuinen nätti huulipunakotelo oli myös saatava. Ja nuo nudekajalit poistuvat valikoimasta ja niitä nyt käytän oikeastaan joka kerta meikatessa sisärajaukseen, joten hamstrasin niitä varastoon.


Demoja tilasin taas reilummin. Ihana sähkönsininen iltalaukku nyt vaan oli saatava vielä kun se on yhdistetty kultaiseen ketjuun. Apple & Cinnamon palasaippuankin halusin tuoksuteltavaksi uudesta sarjasta. Possessia en vielä tilannut tuoksuna, mutta vartalovoiteen halusin. Tilaajalahjana tuli Giordani Gold CC-voide, joka on vielä vaalea sävy eli se jää omaan käyttöön. Ilmaisena demona tuli Optimalsin Gentle Daily Face Scrub, joka myös jää omaan käyttöön. Ehkä se korvaa sen rakastamani Daily Scrub Cleanserin.

Ja uusi Masquerade tuoksu oli tilattava sokkona, koska se kuulosti(ja näytti) niin hyvältä. "Anna mystisen naisten tuoksun kietoa maagiseen piiriinsä. Viettelevä sekoitus kuuluisaa mustaa daaliaa yhdistettynä hienovaraisesti santeliin ja makeaan karhunvatukkaan houkuttelee aisteja ja antaa vastustamattoman lupauksen enemmästä." Tuoksu on aivan ihana, makean marjainen ja päällimmäisenä erotan karhunvatukan.


Sitten vielä sain tilaamani Partyliten joulukalenterin, ettei joulukalenterit vaan lopu kesken. Nyt niitä on kolme :D TBS, My Little Pony ja tuo. Viime vuonna jäin ilman kalenteria kun ne loppuivat kesken, mutta nyt onneksi sain omani.

Tokmannista ostin myös irtoripsiä paketin kun yritän vähän löytää sopivia sinne Oriflamen juhliin. Samoin hyvä ripsiliima pitäisi löytää. Suosituksia hyvistä suomesta saatavista liimoista? Ja bongasin myös Katy Perryn Royal Revolution -lahjapakkauksen ja äiti sanoi ostavansa sen mulle. :)

3 kommenttia:

  1. Täältäkin löytyy Partyliten joulukalenteri, on mun ainoani toistaiseksi. :)

    VastaaPoista
  2. Parhaat liimat mitä Suomesta saa on Duon ja Grimasin. Valitettavasti oon itse ilmeisesti lateksille allerginen, joten pannassa on nuo molemmat :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Duoa olinkin miettinyt jo etukäteen kun Youtubessa ainakin se näyttää olevan useimpien gurujen suosikki, mutten ollut vielä katsonut saako sitä Suomesta. Pitää sitä tutkailla ja Grimasia myös, joten kiitos vinkeistä. :)

      Poista