18. helmikuuta 2015

The ONE Colour Unlimited

Oriflamelle tuli juuri uutuutena mattahuulipuna viidessä eri sävyssä. Tilasin kaikki näytteet testiin, koska sävyt näyttivät vähän turhan rohkeilta makuuni.


Kuva: Oriflame

Totuus oli kuitenkin toinen, koska huulilla ne eivät näyttäneet ihan noin ärtsyiltä mitä kuvissa. Lisäksi punat levittyvät unelmanpehmeästi, ei ollenkaan niin kuivasti kuin mattaisten luulisi levittyvän. Ja huulilla punat tuntuvat hyvältä, kuin ei huulimeikkiä olisikaan. Koostumus on ohut, mutta pigmenttinen, joten peittävän kerroksen saa yhdellä vedolla. Ne myös tuoksuvat makean karkkimaisilta ja kestävät huulilla pitkään, jopa syömisen ja juomisen ilman suurempia vaurioita. Tuoksun osaltaan aiheuttaa punien sisältämä sheavoi, joka hoitaa huulia samalla. Toki mattaisina ne ovat aika kuivattavia, joten huulten tulee olla hyvin kosteutetut ennen näitä kavereita.


Soft Rose on sävyistä vaalein ja hempein. Kylmä vaaleanpunainen ja sävyistä sopivin arkikäyttöön. Voisin ehkä tilata täysikokoisena. Ja iho näyttää vähän vihreältä kuvassa, koska yritin saada punan sävyn näyttämään siltä kuin luonnossa.


Vivid Pink on astetta tummempi pinkki ja edelleen kylmä sävyltään.


Coral Matte on minulle sävyistä se ainoa ehdoton ei. Se on todella neonkoralli ja näkyy kyllä kirkolta kotiin asti. Mutta jos sinulla on rohkeutta pitää tällaista sävyä niin antaa mennä!


Red Passion on perinteinen kylmä, tummahko punainen.


Berry Crush on taas marjaisampi punainen/fuksia, nimensä mukaisesti.


Puna on laadultaan loistava, mutta sävyt hieman rohkeita tällaiselle nudetytölle. Toivottavasti sävyvalikoima joskus vielä laajenee vähän luonnollisemmilla sävyillä, koska ihastuin koostumukseen kovasti. Puna maksaa normaalihinnalla 14 euroa, mutta on nyt tarjouksessa 8,90€.

2 kommenttia: