5. helmikuuta 2015

Värimaniaa


Vielä eletään kylmää talvea ja olo ei ole kovin keväinen, saati sitten kesäinen, mutta pienen palan kesää elämääni toivat Oriflamen uudet Very Me Colour Mania Balmit. Teineille suunnatun edullisen tuotelinjan sävytetyt huulivoiteet kelpaavat kuitenkin tällaiselle teini-iän ohittaneellekin hyvin.


Hedelmäkarkeilta tuoksuvissa voiteissa on kaksi sävyä.


Oranssi Orange Zest tuoksuu aivan appelsiinilta. Vaaleanpunaisen ja fuksian välimaastossa seikkaileva Pink Menthol taas tuoksuu vähän marjaisammalta mentholisella vivahteella. Se myös hieman viilentää ja kihelmöi huulilla.


Koska nämä ovat vain huulivoiteita, ei pigmenttiä tietenkään ole hirmuisen paljon, mutta riittävästi kuitenkin. Orange Zest on ehdottomasti kesätuote. Se tuo aivan upean lämpimän hehkun huuliin ja muuttaa huulten sävyn lämpimämmäksi. Voin kuvitella tuon näyttävän todella hyvältä kesällä pronssisen ruskettunutta ihoa vasten. Talvisen sinertävän kylmänkalpean ihon kanssa taas ei niinkään.

Pink Menthol tuo huulille pikkuisen marjaisaa sävyä, omien huulteni pohjasävy on niin tumma, ettei se tummenna niitä kuin aavistuksen. Kylmä pinkki/fuksia sävy sopii kuitenkin talviselle iholle loistavasti.

Huulilla voiteet näyttävät tältä.


Huulirasvoinakin nämä ovat mainioita, ne kosteuttavat hyvin ja jättävät huulille pikkuisen vaseliinisen tunteen. Tiedän, että osa ei siitä pidä, mutta minä tykkään kun huulet ovat aavistuksen liukkaat. Jos voide imeytyisi niihin kokonaan, tekisi mieli heti lisätä sitä. Tämä kaksikko on kosteutustehoiltaan ja huulituntumaltaan verrattavissa rakastamiini Tender Care -monitoimivoiteisiin, joten pidän niistä kovasti.

Voide on ehkä vähän arvokkaamman puolella noin huulirasvaksi, hinnan ollessa 6 euroa, mutta Oriflamen tapaan se usein on tarjouksessa, nytkin vain 3,90€ eli about Baby Lipsin verran. Ja jos Baby Lipsien ja näiden välillä pitäisi valita, niin ehdottomasti valitsisin nämä oikeasti kosteuttavat huulirasvat.

4 kommenttia:

 1. Tosi netti tuo Pink Menthol, yllättävän hyvin sävyä irtoaa noista. :)

  VastaaPoista
 2. Btw noista on tullut kaksi sävyä lisää: Berry Punch ja Grapefruit Kiss. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä onkin maininta tuolla :)
   http://meikinloppu.blogspot.fi/2015/04/oriflamen-tilaus.html

   Poista