6. lokakuuta 2015

Briljantti huulipuna


Jokin aika sitten Seppälä lahjoitti vaatteiden sovittajille pienen tuotteen ja valitsin niistä itselleni The Brilliant Lip Color -huulipunan. Täytyy kyllä heti alkuun sanoa, että tykkään Seppälän pakkauksista. Niin yksinkertaisen tyylikkäitä koko valikoima.


Valittavissa oli vain punaisia ja käytän punaista huulipunaa erittäin harvoin, koska se ei jotenkin sovi mulle ainakaan omasta mielestäni. Paloautonpunaisten ja murretumpien tummien yksilöiden seassa oli kuitenkin erikoisempi sävy, Pink Flambe. Selvitin mitä tuo outo jälkimmäinen sana tarkoittaa ja sehän tarkoitti liekitettyä ruokaa.


Ihastuin sävyyn, koska se oli niin erikoinen. Kuviin sitä on erittäin hankala toistaa oikean värisenä. Se ei ole pinkki, se ei ole punainen, se ei ole koralli, se ei ole fuksia. Se on jotain siltä väliltä. Selkeästi kuitenkin kylmä sävy ja tekee hampaista tosi valkoisen näköiset. Sävy myös vaihtelee aika paljon valaistuksesta riippuen, näyttäen välillä punaisemmalta ja välillä pinkimmältä. Kuvissa se poikkeuksetta toistuu joka kerta joko liian pinkkinä tai liian fuksiana. Hyvin uniikki sävy ja sellaisen löytäminen vaateketjun valikoimasta yllätti todella. Punaisia, pinkkejä ja fuksioita kokoelmassani on yllin kyllin, muttei mitään tällaista.


Toinen asia, mikä yllätti, oli punan laatu. En ennestään omista yhtään huulipunakynää. Kynämäisellä tuotteella huulet oli helppo punata tarkasti. Sävy oli todella peittävä jo yhdellä kerroksella ja puna levittyi huulille upean pehmeästi. Puna on puolimattainen, siinä on vain aavistus kiiltoa. Silti se tuntuu kosteuttavalta, eikä lainkaan kuivalta. Puolimattaisuutensa vuoksi se myös pysyi huulilla hyvin, eikä tahrannut muutenkaan. Hiukseni valuvat aina kasvoille ja niihin yleensä tarttuu puna, samalla tehden oikein kauniita huulipunaviiruja pitkin naamaa. Seppälän puna ei sitä tehnyt, vaan siitä ei tarttunut lainkaan väriä. Ei edes kun kokeilin pussata rystystäni, siihen ei tarttunut mitään. Toki syödessä ja juodessa puna hieman kuluu ja sitä voi joutua lisäilemään.

Puna tuoksuu kevyen makealta, aavistuksen kukkaisella ja hedelmäisellä vivahteella. Tuoksu on hento ja sen haistaa oikeastaan vain levittäessä. Sen jälkeen tuoksu häviää nopeasti, mikä on mielestäni hyvä, koska en halua koko päivää joutua haistelemaan huulipunaani. Siitä tulee niin helposti pää aina kipeäksi.


Voin siis suositella The Brilliant Lip Coloria kaikille edullista, mutta hyvälaatuista punaa etsiville. Värivalikoimaakin varmasti riittää, joten jokainen löytää omansa. Hintaa punalla näkyy olevan 5,95€, mutta Seppälässä taitaa lähes aina olla käynnissä ota 3 maksa 2 -tarjous tai muita tarjouksia. Taidan itsekin käydä tutkimassa, jos muissa sävyissä olisi jotain kivaa.

Oletko jo kokeillut? Entä onko Seppälän kosmetiikassa jotain muita huipputuotteita, joita kannattaisi kokeilla?

3 kommenttia:

  1. Nätti sävy ja toi väri sopii sinulle tosi hyvin! En ole itse vielä löytänyt mitään kivaa Seppälän kosmetiikka osastolta :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis sävy :) Just sellainen "my lips but better".

    VastaaPoista