23. lokakuuta 2015

Hohtavat ripset

Joulu lähestyy ja blingblingit palaavat meikkeihin(ja vähän kaikkeen muuhunkin). Pikkujoulukausi on kuitenkin elettävä läpi ensin, se varmaan pian alkaa, ellei jossain ole alkanutkin jo. Siihen liittyen halusin heti testata Oriflamen uusia Very Me Eye Lash Stylist -ripsareita, jotta halukkaat ehtivät sellaiset hankkia ajoissa. Sarja on suunnattu erityisesti nuorille, mutta teinien lisäksi niistä varmasti nauttivat myös mieleltään nuoret. Meikeistä myyn asiakkailleni melkeinpä eniten Very Me:tä, koska nuorekkaan ja hauskan asenteen lisäksi ne ovat edullisiakin.


Ripsarien sävyt lupaavat olla hohtavia ja sopia erityisesti smokey-meikkeihin väripilkuksi. Hämyiseen pikkujoulutunnelmaan loistamaan kilpaa spottivalojen kanssa. Ja jos pidemmälle vuotta ajattelee niin miksei myös Uuteen Vuoteen. Perinteisten joulun sävyjen, kullan ja hopean, lisäksi kolmantena joukossa on myös sininen. Niitä voi käyttää yksinään ripsillä tai kikkailla hieman laittamalla niitä vain ripsien kärkiin mustan ripsarin päälle tai pelkästään alaripsille.


Monilla merkeillä on viime vuosina ollut glitterisiä ripsareita, mutta nämä poikkeavat niistä. Näissä ei ole glitteriä, vaan enemmänkin pikkuista shimmeriä. Kokeilin jokaista sävyä yksinään ilman mitään meikkikikkailuja, jotta sävy pääsee esiin ja sitten pelkästään ripsien kärkiin mustan ripsarin kanssa. Irtoripsillä efektistä tulee varmasti vielä mahtavampi, mutta kokeilin nyt vain omille ripsilleni.

Lähtökohtaisesti mulla on aika tummat ripset ja siksi useat kokeilemani värilliset ripsarit eivät ole niissä toimineet. Nämä kuitenkin vaikuttivat tummien sävyjen sijasta hyvinkin pastellisilta ja sellaisilta, jotka voisivat jopa erottua ripsilläni.


Sävyjä on kolme, Blue, Silver ja Gold. Kaksi jälkimmäistä eivät eroa toisistaan hurjan paljon. Silver on lähinnä tumma harmaa ja Gold enemmänkin vaalea, aavistuksen ruskehtava harmaa. Sinisestä tykkäsin eniten, koska usein siniset ripsarit ovat hyvin tummia, tässä sävy on pastellinen, melkein baby blue.


Kulta ja hopea eivät yksistään ripsillä juurikaan erotu. Näihinkin minun piti laittaa kolme kerrosta. Huomasin lähinnä, ettei ripsarilla ole juurikaan tarttumapintaa liukkaissa ripsissä.


Sininen taas erottui aika hienosti ripsistäni, mutta koska sitä tarttumapintaa ei juurikaan ollut niin se levittyi epätasaisesti. Levittäessä huomasi ripsarin tavallaan liukuvan pois ripsistä. Pohjustaja voisi olla paikallaan jos yksinään näitä aikoo käyttää. En sellaista omista, joten en voinut kokeilla. Sinistä eksyi vähän alaripsillekin ja silmän alle, koska tökkäsin harjalla silmään... Yritin pyyhkiä sitä pois parhaani mukaan, mutta shimmeriä jäi silmien alle näköjään.

Kun pohjalle laittoi mustaa ripsiväriä, oli tilanne toinen.


Silloin värit erottuivat paremmin ja ripsari myös tarttui ripsiin. Otin kuvat tarkoituksella keinovalossa illalla, vähän kuin olisin jossain hämyisissä pikkujouluissa, koska en oikein ainakaan omalla kohdallani osaa nähdä näitä päivämeikissä.

Huomasin, että parhaan tuloksen saa, kun ei käytä ripsaria ns. normaaliin tapaan vetämällä sitä pitkin ripsiä, vaan painamalla harjan ripsien kärkeen ja työntämällä ripsiä vähän ylöspäin. Silloin ripsiin tarttui paljon massaa ja väri erottui. Silti hopea ja kulta olivat haaleammin erottuvia, sininen taas erottui varsin mainiosti. Eli oikein kivoja ripsareita mielestäni, kunhan vain opettelee käyttöä kunnolla pariin otteeseen ennen H-hetkeä.

Hinnalla ripsareita ei ole pilattu, normaalihinnalla ne ovat 7€ ja tällä hetkellä tarjouksessa 4,90€. Niitä on rajoitettu erä, joten omat kannattaa tilailla hyvissä ajoin niin varmasti saa sen sävyn, minkä haluaa.

Mitä mieltä olet, käyttäisitkö tällaisia erikoisempia ripsareita?

7 kommenttia:

 1. Miulla on viime vuoden Natural Coden kimallukset ja parin vuoden takainen Lorkku. Mie kyllä tykkään näistä, tuo sininen olisi varmasti oma valintani :)

  Itselläni ei nuo hopeiset ja kultaiset erotu mihinkään, vaikka laittaisi perusmustaa ripsaria. Saisi olla tuuheat ripset (kuten kaverillani, joka ei tarvitse edes ripsaria alle, kun kimallus jo näkyy paremmin kuin miulla).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin kun viime vuonna blogeissa näkyi paljon noita Natural Codeja, ne taisivat olla enemmänkin glitterisiä? Sininen kyllä nousee minunkin suosikikseni, se on noista helpoin käyttää. :)

   Poista
  2. Sininen lähti tilaukseen :D
   Joo, ne Lumenen on top coatteja, samoin kun se Lorealinkin (Loreal oli vain semmoinen monivärinen, kun Lumene oli hopeinen ja kultainen).

   Poista
 2. Tuo hopea on IHANA! Sininen on kanssa kaunis mutta itse hieman vierastan sinisävyjä silmämeikissä - sinulle se sopii erinomaisen hyvin.

  Natural Codessa oli glitteriä tosiaan :) Pojan emäntä on siihen kovin ihastunut ja kaipailisi juuri sitä tai vastaavaa. Vinkkejä otetaan vastaan siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hopea tuo kyllä kivaa säihkettä ripsiin. Toivottavasti muutkin merkit julkaisevat glitter-ripsareita tässä loppuvuotta kohti mennessä. Natural Codea ei taida enää saada, mutta ainakin Sokokselta oli saatavissa kultaista Lumenea, jos se kelpaisi hänelle kenties. :) https://www.sokos.fi/fi/sokos/lumene-glitter-top-coat-mascara-5-ml

   Poista
 3. Kiitokset vinkistä: Näytin miniälle kultaista Lumenea ja hän vallan innostui :)

  VastaaPoista