5. tammikuuta 2016

Loppuneet JoulukuuJoulukuu oli loppuneiden suhteen taas kerran aika laiha kuukausi, ei loppunut kuin muutama hassu juttu ja roskiin heitettyjä oli kaksi. Kaikki loppuneet olivat vielä ihan tuollaista perustavaraa, mutta joukossa oli kuitenkin monta luottotuotetta. Paljon purkinjämiä kyllä jäi vielä roikkumaan, ne olisivat muuten ehtineet loppua, mutta lähes puolet kuukaudesta kului joulun vietossa vanhempien luona. Sinne pakkasin vain täysiä matkakokoisia pakkauksia, jotta tuotteet eivät loppuisi kesken. Sain joitain pulloja onneksi tyhjenemään ennen reissua.


S4 Plus Sebum Control Shampoo
Luonnonkosmetiikan shampoo rasvaisille hiuksille. Käytin syväpuhdistavana shampoona, koska tuo on HURJAN pesevä. Ei todellakaan joka pesukerralle. Teki hiuksista niin narskuvat, että tuntui kuin ne olisivat voineet napsahtaa poikki. Hiuksista tuli siten myös todella kuivat ja takkuiset, naamio oli tuon jälkeen paikallaan. Tuoksusta en kauheasti pitänyt, se oli vähän sellainen lääkemäisen yrttinen, luonnonkosmetiikalle tyypillinen. Melko hintavaa, joten uutta en taida hankkia.

Oriflame Nature Secrets Colour Care Conditioner - Almond Oil & Strawberry
Yksi kestosuosikkejani ja varastoista loppui nyt viimeinen kolmesta käyttämästäni pullosta. Ihana tuoksu, tekee hiuksista pehmeät ja sileät latistamatta. Nyt en hetkeen osta uutta kun hiuksistani on väri jo niin haalistunut, mutta sitten taas kun värjään uusiksi joskus. Ihan heti en sarjasta eroon pääse silti, vielä on naamio ja shampoo jäljellä.

Oriflame Nature Secrets Rosemary & Blackcurrant Shampoo
Jumbopönikkä oli varsin mukava tuttavuus. Se tuoksuu ihanasti mustaherukalta, mutta rosmariini tuo tuoksuun yrttistä vivahdetta. Pesi hiukset hyvin, aavistuksen narskuvaksi, muttei kuitenkaan liikaa ja kosteuttavien ominaisuuksiensa vuoksi ei kuivattanut päätä. Hiuksista tuli puhtaat ja pehmeän ilmavat.


Oriflame Berry Christmas Bubble Bath
Jee toinen joulusuihkarimötiköistä loppui viimein. Käytin tätä ja toista vastaavaa jo viime jouluna ja säästin loput täksi jouluksi, keväällä ei kauheasti kiinnostanut joulutuoksuja käyttää. Berry Christmas tuoksuu nimensä mukaisesti marjaisalta. Vahvimpana haistan karpalon happaman tuoksun. Tuoksu ei missään nimessä ole makea, vaan sellainen karpalomehulta tuoksuva. Tuoksussa pitäisi olla myös kanelia ja vaniljaa, mutten niitä erityisemmin erota. Ihan ok tuoksu, ei hullaannuttanut, mutta oli mukava käyttää. Tuoksu ei ollut kovin voimakas ja sitä ei juuri pestessä erottanut. Vaahtosi hurjasti, koska on kylpyvaahto. Vielä jäljellä toinen joulusuihkari ja aion käyttää sen loppuun tavalla tai toisella, koska en aio sitä enää kolmatta joulua säilöä.

Oriflame Love Nature Grape Exfoliating Cleanser
Kuorivia rakeita oli erittäin vähän ja siksi teho olematon. Tuoksui kivan rypälemäiseltä ja puhdistusteho oli hyvä, joten tavallisena putsarina oli miellyttävä käyttää loppuun. Vaahtosikin mukavasti kasvoharjan kanssa. Silti tuskin ostaisin uudelleen, koska kuorivan putsarin haluan olevan oikeasti kuoriva.

Herbina Letitys- ja rakennesuihke
Ei loppunut vielä, mutta pumppu meni rikki. Käytin suihketta pari kuukautta sitten viimeksi ja se toimi silloin, sen jälkeen se on vain seisonut hyllyllä koskematta, koska syksyisin ei tee mieli mitään beachy-hair juttuja tehdä. Nyt yritin käyttää sitä, eikä pumppu toiminut. Mitä lie tapahtunut tuossa välillä. Ehkä suolaa on jotenkin kuivunut tuonne sisälle, yritin kyllä liottaa kuumassa vedessä, tökkiä neulalla ja vaikka mitä, mutta ei. Kerrankin tyhjien pullojen hamstraamisesta on hyötyä, koska sain tuon siirrettyä tyhjään kasvosuihkeen pulloon. Otan tuon loppuneisiin jo nyt, jotta saan heittää rikkinäisen pullon pois. Tykkään suihkeesta paljon, se toimii loistavasti ja tuoksu on sopivan mieto.


Lumene Eyeshadow Primer
Toinen kestosuosikkini ja kokeilemistani pohjustajista parhaiten pitävä edelleen. Oon käyttänyt varmaan lähemmäs 10 tuubia vuosien aikana, ekan joskus 18-vuotiaana. Varastossa on 4 odottamassa kun hamstrasin niitä pakkauksen uudistumisen aikaan aleista. Käyttö siis jatkuu ja jatkuu niiden voimin, en tiedä onko uudistettua versiota muuteltu jotenkin. Toivottavasti ei. Siihen tosin menee aikaa kauan, ennen kuin saan niitä ostaa. Omien varastojen käyttäminen on suoritettava ensin.

Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Liner - Black
Vielä yksi kestosuosikki. Kaikkien aikojen suosikkigeelirajaukseni, tämä on kolmas purkki jonka käytän. Toimii loistavasti ja pysyy erinomaisesti, mutta purkissa olevat rippeet on nyt niin kuivia, että käyttö alkaa olla hankalaa. Ja onhan tämä ollut aukikin jo kauan, joten sen on aika mennä. Uutta en hetkeen osta kun mulla on pari muuta geelirajausta käytössä. Käytän ne ensin, ennen kuin ostan uusia.

Plus+ Vanulappu
Vanulaput yleensä skippaan loppuneissa, koska käytän aina niitä Lidlin vanulappuja. Ne on halpoja ja toimivia. Tokmannissa en voinut kuitenkaan ohittaa tarjousta näistä, taisivat olla 3€/2 pakettia. Nämäkin olivat aika jees. Meikki tarttui niihin hyvin ja meikinpoisto oli helppoa. Ne ainoastaan hajosivat kuivana helposti kahtia kun reunoja ei ole ommeltu. Usein käteen tuli vain puolikas lappu ja keskellä oleva höttö levisi ympäriinsä. Muuten ei valittamista. Naurattaa tuo nimi kyllä, yksi plussa ei riittänyt... Toinen paketti vielä käyttämättä, mutta sen jälkeen taidan siirtyä takaisin Lidlin lappuihin kun ne ei niin helposti hajoa.


Noin saatiin vuoden viimeiset roskat käsiteltyä ja päästään aloittamaan vuosi 2016 puhtaalta pöydältä. :)

4 kommenttia:

 1. Lumenen pohjustaja on minunkin suosikkini :) kohta pitänee hankkia uusi ja se teettääkin hieman päänvaivaa: Onkohan uudistettu versio entisen veroinen?

  VastaaPoista
 2. Sama askarruttaa kyllä minuakin. Aikaisemminhan se uudistettiin kerran ja silloin ei ainakaan ollut kestoon vaikutusta, mutta aina nämä uudistukset vähän pelottavat, että sorkitaanko tuote pilalle. Toivotaan, ettei niin käynyt nyt. :)

  VastaaPoista
 3. Ensi viikolla pitää ostaa uusi ja lupaan sulle raportin millainen on ��
  Tuota letityssuihketta tekisi mieli kokeilla, josko sillä saisi letin pysymään napakammin koossa :)ja eikä tuo Herbina ole hinnalla pilattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro ihmeessä sitten, kuulen mielelläni ^^ Suihkettakin suosittelen kokeilemaan, se tekee hiuksista sellaiset aavistuksen karheammat ja tuo vähän rakennetta, joten pitää hyvin kampaukset paikallaan ainakin omissa liukkaissa hiuksissani. :)

   Poista