7. maaliskuuta 2017

Estée Lauder Hot Coral

Kirpparilla pyöriessäni silmäni kiinnittyivät kirkkaaseen mehukkaan väriseen lakkaan, joka yllätyksekseni paljastui Estée Lauderin sävyksi Hot Coral. Hintaakaan ei ollut oikein mitään, joten lakka muutti luokseni.


Kaupoissa noin 25 euroa maksava lakka ei normaalihinnallaan ikinä vetoaisi minuun, edullisilta merkeiltä löytyy usein ihan yhtä hyviä lakkoja. Monesti paljon mielenkiintoisemman sävyisiäkin arvokkaampien merkkien pysytellessä tyylikkäissä perussävyissä. Siksi en ole selektiiviisiä lakkoja ikinä kokeillut, joten Hot Coralia oli jännä kokeilla. Todella kaunis ja hyvin painava lasinen, kultaisin yksityiskohdin koristeltu, pullo on myös ilo silmälle ja sitä pitää mielellään esillä.


Hot Coral on nimensä mukaisesti räikeä koralli. Sen sävy vaihtelee todella paljon valaistuksesta riippuen. Useimmiten lakka näyttää lämpimän kirkkaalta punaiselta, lähes paloautonpunaiselta. Joissakin valaistuksissa sävy saa kylmemmän pinkin vivahteen ja joissain se näyttää "pölyisemmältä", kuin auringon haalistamalta.


Lakka ei sävyltään ole aivan minua, tai ainakaan alun perin ollut. Viihdyn maanläheisemmän sävyisissä lakoissa. Kevät lähestyy ja silloin innostun kirkkaammistakin lakoista, joten ajattelin lakasta kesäsävyä. En malttanut olla kokeilematta lakkaa jo nyt kun sää hetken oli ihanan keväisen aurinkoinen muutaman päivän. Pirteä lakka sormissa toi lisää keväistä tunnelmaa. Tätä kirjoittaessani ulkona sataa taas lunta ja on kylmä, mutta kaunis lakka oli hetken piristys yhdessä sään kanssa.


Lakka oli ihan sellainen mitä tämän hintaiselta voi odottaakin. Melkein yhdellä kerroksella peittävä, tasaisesti levittyvä ja muutenkin helppo lakata. Ainoa moite oli melko pitkä kuivumisaika, mutta muuten lakka oli loistava. Se pysyi kynsissäni useita päiviä moitteettomana lohkeilematta. Alkuun näin räikeä sävy vähän jännitti, mutta huoleni oli turha. Tunsin oloni kotoisaksi näin räikeässä lakassa melko pian ja ehkä jatkossa viihdyn paremmin kirkkaammissakin lakoissa.

Ensikosketus selektiivisiin lakkoihin oli odotusten mukainen ja onnistunut. Löytyykö teiltä suosikkeja selektiivisten merkkien lakkavalikoimasta?

1 kommentti:

  1. Wau, vielä ehkä upeampia mitä ajattelin tän olevan. Ihan täydellinen kesään! Selektiivisistä YSL:n lakat ovat ehdotonta huippua kun taas Dior ja Chanel, en edes viitsi alkaa paasaamaan niiden heikosta pysyvyydestä. :D Guerlainin lakat pysyvät myös.

    VastaaPoista