1. maaliskuuta 2017

Helmikuun loppuneetLyhyt helmikuu vilahti ohi huomaamatta, varsinkin kun äiti oli täällä taas käymässä lähes viikon. Vaikka eihän kuukausi ole kuin pari päivää lyhyempi, mutta tuntuu huomattavasti lyhyemmältä. Näköjään tässä kuussa urakoin suihkugeelipurnukoita pois pyörimästä.Lush It's Raining Men Shower Gel
Ehkä lempisuihkugeelini ikinä. Siksi hillosinkin pientä tippaa kaapissani vaikka miten kauan, päiväyksetkin paukkui ajat sitten, muttei tuote mennyt miksikään. Oudosta nimestä huolimatta aivan ihana tuoksu, jonka en halunnut loppuvan. Makea kinuskisen hunajainen tuoksu oli sellainen, johon en kyllästynyt ja käytinkin tuotetta vain erikoistilanteissa kun halusin hemmotella itseäni. Haluaisin lisää ja varmasti vielä ostankin kunhan joskus saan aikaiseksi tilata Lushilta.

Oriflame Nature Secrets Refreshing Shower Gel Pineapple & Sage
Vähällä pilalle laitettu suihkugeeli olisi pelkän ananaksen tuoksuisena ollut aivan ihana. Pullosta nuuhkiessa suihkugeeli tuoksuukin makealta ananakselta, ei lainkaan teolliselta. Mutta homman pilaa tuo salvia, joka iholle hieroessa nousee pääosaan ja en yhtään tykkää yrttituoksuista. Haisee pahalta ja pistävältä. Eli en halua lisää, tulisipa pelkän ananaksen tuoksuinen joskus.

Oriflame Discover Bali Paradise Shower Gel
Meni jo vanhaksikin, joten lykkäsin tämän käsisaippuaksi. Valkoisilta kukilta ja lumpeelta tuoksuvassa suihkugeelissä ei ole mitään vikaa, mutta se oli sen verran perustavanlaatuinen tuoksu, ettei herättänyt ihmeempiä tunteita. Jostain päästä suurta suihkugeelivarastoani on pakko alkaa karsimaan ja tämä oli ekana vuorossa. Perushyvä tuoksu, mutta vähän ehkä tylsä.

Oriflame Cucumber & Bur Marigold Face Mist
Raikastava suihke on aamujen piristysruiske ja kesäkuumalla raikastaa mukavasti päivälläkin. Ei sotke meikkiä ja taisin aikana ennen kiinnityssuihkeita pelastaa sillä joskus liian kuivaksi puuteroidun ihonkin. Tuoksu on mieto ja raikas kurkkuinen. Tämä on toinen käyttämäni pullo ja kolmas lähti käyttöön heti perään. Saisi Oriflamelle tulla taas joku uusi tuoksu kasvosuihkeista, koska ennen tuli joka vuosi erilainen kesäksi. Nyt on ollut sama monta vuotta ja tämäkin on poistumassa valikoimasta.Oriflame Love Nature Gel Mask Cucumber
Ostin koko sarjan näitä pussinaamioita eli kaikkiaan kolme erilaista. Niistä teen oman postauksensa kunhan testaan ensin kaikki, mutta ekana testattu kurkkunaamio oli lyhyesti sanottuna raikas. Ei kauhean kosteuttava, mutta virkistävä. Pussista riitti kahteen kertaan, kolmeenkin jos oikein pihistelee. Mutta lisää siitä myöhemmin.

3 x Kynsiliima
Yksi kynsistäni lohkesi aika pahasti puolivälistä kynttä ja meinasin, että olisin kokeillut korjata sitä kynsiliimalla. Se oli tosi kipeä ja en olisi halunnut leikata kynttä niin alhaalta irti. Kaikki kolme olivatkin kuivahtaneet putkiloihinsa, jopa avaamattomat. Joten jäi haaveeksi se korjailu.

Oriflame IlluSkin Concealer - Fair Light
Erinomaisesti silmien alle soveltuva peitevoide. Ei ihan se maailman peittävin, mutta pysyy ihollani kohtuullisen hyvin kun taas paksumpi saman merkin Everlasting peitevoide kasaantuu helpommin niin, että näytän 80 -vuotiaalta. Ei IlluSkin täydellisesti pysy, mutta valikoimastani parhaiten. Olen yrittänyt löytää parempaa peitevoidetta, mutten ole löytänyt sopivaa. Suosituksia voi antaa mieluusti.


4 kommenttia:

 1. Jäikö ekan kuvan face mist vahingossa tekstistä pois? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas vain niin onkin päässyt käymään, vaikka mielestäni lisäsin sen kyllä, mutta se jäi johonkin välille. :D Kiitos kun huomautit niin sain nyt lisättyä sen paikoilleen. :)

   Poista
 2. Lancômen Effacerner peitevoide on oma lempparini, itsellä kasaantuu varsinkin ohuemmat koostumukset helposti juonteisiin, ihoni on kuiva, joten useat paksummat ja kuivemmat kuivattaa ja saa näyttämään vanhalta. Mutta tuo vaikka on paksumpi, ei kuivata, on matta, eikä keräännyt juonteisiin, ihan lemppari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitääkin tutkailla tuota ja kysyä jos voisi saada näytteen. Sun suosittelemat tuotteet ei voi olla muuta kuin hyviä :)

   Poista