23. maaliskuuta 2017

Sachajuan Silver Shampoo


Taannoin Kicksissä käydessäni mielessäni oli hankkia hopeashampoo ja ajattelin valikoimaa olevan paljon. Valinta osoittautuikin helpoksi, koska hopeashampoita oli vain kaksi. Myyjän avustuksella valitsin uutuuden eli Sachajuanin hopeashampoon. Sachajuan on ruotsalainen Sacha Miticin ja Juan Rosenlindin perustama merkki, joka hyödyntää tuotteissaan merilevän proteiineja ja mineraaleja. Simppelin tyylikäs pullo maksoi hieman yli 17 euroa ja koska hiukseni ovat vain puoliksi vaalennetut, se kestäisi pitkään.

Aikaisemmin olen käyttänyt hiuksiini Biozellin Silver -hiusnaamiota ja se toimiikin erinomaisesti, mutta sitä menee kerralla aika paljon ja en haluaisi niin usein käyttää naamiota, mitä keltaisuuden poissapito vaatisi. Se lipsahtaa niin helposti ylihoidetun puolelle. Siksi ajattelin viimein kokeilla hopeashampoota, voisin käyttää sitä vaikka joka pesulla.Shampoo on todella tummaa violettia sävyltään, kamerani ei jostain syystä osaa tulkita violettia sävyä vaan näyttää kaiken sinisempänä kuin todellisuudessa on. Tuoksu shampoossa ei herättänyt sen kummempia ajatuksia, tuoksu on melko tavallinen. Sitruksinen, vähän makea, jopa hiema mausteinenkin, muttei mitenkään erikoinen. Ärhäkän värin vuoksi kannattaa kylppäri huuhdella hyvin mahdollisten roiskeiden varalta. Heti shampoo ei värjää kaakeleita tai ihoa, mutta jos sen jättää pidemmäksi aikaa lojumaan, voi tilanne olla toinen.


Yllä olevassa kuvassa vasemmalla on lähtötilanne, tarkoituksella annoin hiusten olla ilman hopeanaamiota pitkän aikaa, joten ne olivat jo hyvin keltaiset. Hiukseni alkavat kellertää todella nopeasti ja kaipaisivat jo uutta vaalennusta sekä leikkausta. Mutta en ollut lainkaan tyytyväinen aikaisempaan leikkaukseeni niin yritän kasvattaa sitä tarpeeksi pitkäksi, että voin leikkauttaa latvat pois. Edellinen kampaaja teki latvoista liian ohuet, vaikka pyysin vain kevyttä kerrostusta, ja siten normaalisti paksut hiuksenikin näyttävät ohuilta.

Mutta takaisin asiaan eli oikeassa kuvassa hiukset on pesty edellisenä iltana Sachajuanilla ja ne ovat selvästi vähemmän keltaiset. Yritin ottaa kuvan mahdollisimman samanlaisissa valaistusolosuhteissa. Ihmeitä shampoo ei tee, mutta selvästi taittaa sävyä ja on naamiota helpompi ja nopeampi käyttää eli se jää kyllä vakiokäyttöön.

Onko joku jo ehtinyt kokeilemaan Sachajuanin tuotteita?

2 kommenttia:

  1. Sachajuan on ihan uusi merkki minulle. Hopeashampoista olen käyttänyt vain L'Orealia ja Four Reasonsia, ja minusta ne ovat suunnilleen samanlaisia. Ehkä L'Oreal on himpun verran stydimpää. Täytyypä tehdä kierros Kicksiin heti tilaisuuden tullen ja tsekata tämä merkki:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä tutkailemassa, siellä näytti olevan kaikkea mielenkiintoista merkiltä:)

      Poista