1. syyskuuta 2012

Loppuneita

Vaikka muuttoa ennen laskin vajaiden tuotteiden määrän minimiin niin kyllä niitä alkaa silti taas pikkuhiljaa loppumaan. Huomasin myös pakatessa kuinka hirveästi mulla on näytteitä, joten aloin urakoimaan niitäkin pois pyörimästä. Näytteistä tulossa myöhemmin oma loppuneita-postauksensa.

Kierrätän taas vanhaa kuvaa ettei blogi kuormitu miljoonasta eri kuvasta.
Loppunut voide toinen oikealta.

Meikkipuolelta loppui viimeinkin Lumenen Double Stay Mineral Matt Makeup meikkivoide sävy 1 Cream Beige. Se oli ennen suosikkini, mutta nyt olen löytänyt iholleni jo parempia meikkivoiteita. Tämäkin tosin toimii hyvin ja tykkään siitä edelleen. Se pitää hyvin nopeasti kiiltämään alkavan ihoni edes hetken kauemmin siedettävän näköisenä kuin muut meikkivoiteet. Peittävyys vain on aika huono, tasoittaa se vähän väriä kuitenkin. Ja tämä sävy osuu ihan nappiin iholleni. Aikaisemmin käytin tätä yhden tuubin ja vielä on varastossa 2 Tallinnasta ostettua tuubia, tosin niitä jotka eivät ole mattameikkivoiteita vaan pelkkiä mineraalimeikkivoiteita. Ne pitävät kiillon huonommin pois ja sulavat kasvoillani nopeasti, mutta ehkä niitä jossain voi käyttää.


Sitten loppui Rexonan Maximum Protection Confidence deodorantti. Se on ostostaan asti ollut lähes päivittäisessä käytössä ja siksi loppuikin noin nopeasti. Tuntuu, että liiankin nopeasti, koska se on kallista ja oletin sen kestävän pitempään. Ostin sen kesäkuun puolivälissä. Siitä lisää täällä ja vaikka sen ostaminen kirpaisee reippaasti näin opiskelijan rahapussille, aion silti ostaa sitä lisää. Pitää sitten säästää muussa kosmetiikassa. Uusi paketti mulla onkin sitä jo odottamassa. Se vain on ainoa dödö johon nykyään luotan, muut pettävät päivän kuluessa. Tämä ei kertaakaan. Se on ollut jo kuukauden päivät tyhjänä, mutta muita tuotteita ei ollut loppunut tarpeeksi niin sain sen vasta nyt mukaan tähän.Käsivoiteista loppui Oriflamen Intense Hand Protection Concentrate. Tehohoitava "käsivoidetiiviste" sisältää karitevoita, mantelia ja arnikkiuutetta. Hintaa tuubilla on melkein 9 euroa, mutta pieni pakkaus riittää tosi pitkään. Tätä ei tarvitse laittaa kuin ihan vähän kerralla. Se kosteutti tosi hyvin ja teki käsistä pehmeät, mutta en oikein pitänyt sen imeytyvyydestä. Se imeytyi tosi tosi hitaasti ja jätti käsien pintaan kalvon. Ja koska en ole kärsivällinen vaan haluan tuotteiden imeytyvän nopeasti niin, että voin jatkaa tekemisiäni niin tämä jäi vähän vähemmälle käytölle käsissä. Sen sijaan kokeilin sitä kerran jalkoihin ja se toimi niissä hyvin. Pehmitti kovettumia huomattavasti. Tätä ei varmaan tule ostettua uudelleen, koska Oriflamella on nopeamminkin imeytyviä käsivoiteita käsilleni.


Kosteusvoiteista loppui myös Doven Intensive-Cream hoitava ihovoide. Sen äiti osti joskus minulle poistomyynnistä ja hintaa oli 1,50e. Se on iholleni ihan liian täyteläistä ja kosteuttavaa. Voide on hyvin hyvin paksua ja imeytyy omalle iholleni huonosti jättäen sen tahmaiseksi. Ehdottomasti kuivaihoisille sopivampi. Tuoksu on se perus vihattu ja rakastettu Dovemainen tuoksu, josta minä tykkään vaikka aluksi inhosin sitä. Purkki on myös kivaa vaihtelua tuubeihin ja pumppupulloihin verrattuna, mutta ei nyt se hygieenisin vaihtoehto.


Suihkupuolelta loppui Oriflamen Exfoliating Shower Gel With Nourishing Olive & Bamboo. Olen kovasti tykästynyt kuoriviin suihkugeeleihin, koska kiireessä ne ovat helppoja kun ei tarvitse erikseen kuoria ja sitten vielä pestä. Vaikka tokihan näissä on kuorintateho heikompi kuin kuorinta-aineissa. Kun alan kunnolla kuorimaan niin silloin käytän voiteen lisäksi kuorintahanskoja. Jos kuitenkin käy suihkussa päivittäin, kuten minä joudun käymään, on tällainen heikkotehoinen kuorinta ihan kiva. Päivittäin kuorii hieman kerrallaan. Tämä oli ehkä kuorivista suihkugeeleistäni tähän asti epämieluisin. Siinä ei sinäänsä ole mitään vikaa ja se pesee ihon natisevaksi(mitä tosi harvat kokeilemani suihkugeelit ovat tehneet), mutta tuoksu vain ei ole minulle sopiva. Pidän enemmän tyttömäisistä makeista tuoksuista, tämä tuoksuu arvatenkin oliiveille ja bambulle ja vielä hyvin voimakkaasti. Toistaiseksi tuote on poistunut myynnistä enkä tiedä onko sitä tulossa koskaan lisää.


Labellon Milk & Honey ravitseva huulivoide "loppui". Oikeasti heitin sen menemään, koska se oli aika pitkään käyttämättä mulla. Käytin Oriflamen täydellistä LipSpa Therapy huulivoidetta. Huuleni olivat kunnossa niin jätin sen käytön sitten pois toistaiseksi kun se on niin kallista. Otin tilalle tämän ja melko pian huuliini tuli niitä näppylöitä. En tiedä johtuivatko ne tästä, mutta en aio riskeerata enää. Tätä on vain rippeet jäljellä, joten saa mennä roskiin. LipSpa Therapyyn verrattuna surkeaa voidetta, liian kovaa, haisee pahalta eikä kosteuta kunnolla.Maybellinen Gentle Remover -kynsilakanpoistoaine heikoille kynsille loppui. Se oli ihan ok poistoaine. Sillä sai kohtalaisesti pois tavalliset vaaleat lakat. Tummia lakkoja sai hangata aika lailla glittereistä puhumattakaan. Ei varmaan tule enää hankittua lisää vaan kokeilen jotain toista poistoainetta. Ja Miramen poistoaineen pidän tummien lakkojen ja glitterien poistoon.


Viimeisenä tällä erää loppuneista L'Oreal Dermo-Expertise Ideal Balance Toner, joka tasapainottaa ihoa Hydra-Claryl ainesosalla sekä puhdistaa, virkistää ja kosteuttaa ihoa. Lupaa myös tasapainottaa liikaa talineritystä supistamalla ihohuokosia. Tätä minulla on jäljellä vielä toinen täysi pullo ja rehellisesti sanottuna en tiedä mistä olen nämä saanut :D Toisen pullon taisin muistaakseni ihan ostaa, mutta tästä ekasta ei ole mitään muistikuvia. Kasvovetenä se on ihan ok. Kyllä sitä käyttää, mutta ei se mitenkään loistava ole. Mitään sen lupaamia vaikutuksia en ole huomannut, alussa tilanne jopa paheni. Käytin aikaisemmin pari pulloa Lumenen kasvovettä ja se auttoi kasvojen kiiltoon. Kun vaihdoin tähän niin kiilto paheni aluksi, mutta nyt se on palannut normaalille tasolleen. Tämä on myös vähän sellaista "tunkkaista". Lumeneen verrattuna kasvot eivät jää raikkaan tuntuisiksi. Tuoksu on lorkulle tyypillinen, ainakin aikaisemmin käyttämäni puhdistusmaito tuoksui samalta. Täytyy se toinen pullo vielä käyttää, mutta lisää en tätä osta.


2 kommenttia:

  1. Anttilassa on just tarjouksessa tuo Rexonan Maximum Protection 6 eurolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kyllä tosi hyvä tarjous kun juuri tänään katsoin kaupassa, että siellä tuon hinta on noussut eurolla, nyt oli yli 9 euroa hintaa. Harmi kun lähin Anttila on niin kaukana.

      Poista