16. syyskuuta 2012

Pastellivihreää

Kerrankin oli aikaa tehdä vähän enemmän työtä vaativat kynnet. Näissä kynsissä ei ole nyt mitään hirveän erikoista, mutta niiden tekeminen oli aika pikkutarkkaa puuhaa.

Aikaisemmin en tykännyt vihreistä lakoista, mutta Essien Navigate Herin ja parin muun vihreän lakan takia tykkään nykyään vihreistä. Sitten vielä Sonnela teki ihanan vesimarmoroinnin vihreällä ja käytin suihkugeelinä Palmoliven Nutrafruit Kiiviä, joka on kaksiväristä vihreän sävyissä. Ei ole siis yllätys, että kaiken tuon takia halusin myös vihreät kynnet.

Olen vaikka kuinka pitkään lakannut koko kynnen lakkauksia, nyt halusin ranskiksen tällä kertaa. Kiitos myös vihreän lakan joka värjäsi, kynteni ovat edelleen kellertävät kärkiosastaan. Siksi piti tehdä vähän peittävämpi ranskis, jotta keltaisuus jää peittoon.

Pohjalle laitoin Kiss Color Magnetin. Siihen ensin leveä vinoranskis Suhadan Whitella. Sen kuivuttua päälle vähän kapeampi vinoranskis Essien Navigate Her -lakalla. Delia Artin hopealla- ja Nail Starin valkoisella koristelulakalla sitten vielä viivoja päälle. Mietin yhden vihreän strassin laittamista nimettömään, mutta en sitten viitsinytkään tehdä näistä överikynsiä. Ovat näyttävät näinkin ja tulee mieleen joku sellainen iso pyöreä tikkari näistä väreistä.

Kuvat nyt on vähän huonossa valossa kun meni tuossa lakkauksessa niin kauan, että aurinko ehti jo vilahtaa pääosin piiloon. Vaikka lakkasinkin eka toisen käden, otin kuvat ja sitten vasta lakkasin toisen.Salamalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti