1. syyskuuta 2012

Tilauksia

Synttäreiden kunniaksi olen saanut melko paljon "ylimääräistä" rahaa ja siksi olenkin tilannut muutaman jutun joita olen haaveillut pitempään.

Ensimmäisenä nappasin itselleni tällaisen setin BB-voiteita huutonetistä.


5g matkakokoiset tuubit sisältävät seuraavanlaiset voiteet:

Hot Super Pink: sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

Vip Gold Super Plus: sopii  väsyneelle, elottomalle, rasvaiselle, suurihuokoiselle iholle.

Diamond the Prestige Beblesh: sopii erinomaisesti akne iholle.

Diamond Luminous Pearl: sopii kaikille ihotyypeille, kannattaa käyttää etenkin ennen valokuvausta, ihosta tulee todella sädehtivä.

Kuulostavat melkein liian hyvältä ollakseen totta. Innolla kokeilen noita kaikkia ja kokokin on sopiva. Sen Garnierin BB voiteen jälkeen olen suhtautunut noihin voiteisiin varovasti ja markettivoiteita en aio edes kokeilla. Ei ne kuitenkaan mun iholle sovi. Garnierkin pyörii nyt tuolla kaapissa käyttämättömänä kun se on sellaista kuraa ettei sitä voi mihinkään laittaa. Nämä ovat pieniä, joten vahinko ei ole suuri jos ne onkin huonoja. Ja sitten jos joku on loistava niin voi ostaa täysikokoisen.

En tiedä sitten miten pitää paikkansa, mutta tämän mukaan ainakin tuo Diamond the Prestige Beblesh olisi maailman suosituin BB voide akneiholle. Se oli kuitenkin sen verran arvokas, että ehkä kokeilen tuota matkakokoa ensin ;)Tein myös ekan tilauksen JT Beauty Outletista, joka on suomeen tuoteita myyvä, mutta englannista käsin toimiva yritys. Sen mainoksen taisin nähdä jo alkukesästä Facebookissa, mutta nyt vasta raaskin tilata sieltä jotain, koska löysin sieltä ikuisuuksia haaveilemani tuoksun.


Haistoin Elizabeth Ardenin Mediterranean tuoksua eräässä liikkeessä silloin kun se oli siellä poistomyynnissä. Silloinkin hintaa oli ihan liikaa ja en ostanut sitä vaikka rakastuin tuoksuun. Huutonetissä kyllä on useaan otteeseen ollut myynnissä 100ml pullo 30 eurolla, mutta se ei ihan aidolta näytä jo hinnankaan perusteella. Ja nyt tuota ei enää olla pitkiin aikoihin myyty missään, joten olin enemmän kuin onnellinen kun löysin minipullon sitä JT:stä :) Pitää sitten tuon käytön jälkeen katsoa jos vielä tykkään tuosta tuoksusta niin paljon, että haluan ostaa täysikokoisen.

Eihän tuon yhden pullon takia vielä kannata tilausta tehdä kun postikulut on melkein isommat kuin itse pullo, joten etsiskelin myös kaikkea muuta sieltä tilattavaksi.

Ja löytyihän sieltä kaikkea kivaa, olisihan sieltä löytynyt huikean paljon enemmänkin kaikkea mukavaa, mutta rahapussi ei tykännyt niistä yhtään.


Calvin Klein Face Color Wash Mini Meikinpohjustaja, kolmen matkakokoisen kappaleen paketti 5.99€. Yhteensä tavaraa tulee 15ml eli kun täysikokoinen on 30ml ja se maksaa noin 27 dollaria, joten kun ostaa kaksi tällaista minisettiä niin se tulee halvemmaksi. Saa vähän vertailla onko tuo parempaa kuin muut kokeilemani pohjustajat kun on kuitenkin selektiivistä ja niitä en ole ikinä kokeillut. Ja kun noita on kolme niin ehkä yksi eksyy siihen arvontaankin joka on tulossa ;)


Calvin Klein Infinite Matte meikkivoide, tätäkin matkakokoisia 5kpl yhteensä 6.99€. Tämäkin vertailutarkoituksiin, että onko se parempaa kuin markettivoiteet joita käytän. Tässäkin tavaraa tulee 15ml ja täysikokoinen maksaa 22 euroa niin taas säästää jos tilaa kaksi settiä. Näistäkin yksi voi eksyä arvontaan mukaan...


Sitten joitakin puhdistustuotteita kun mulla on kerta kaikkiaan joka ikinen meikinpoisto ja ihonpuhdistustuote käytetty loppuun(paitsi silmämeikinpoistoaine ja Oriflamen puhdistusaine, mutta se on matkakäyttöön). Etsiskelin kaikki kaapit läpi eikä löytynyt yhtään niin nyt on menty hetki vesi ja saippualinjalla. Varastoja täydentämään tilasin Lancome Bi-Facil meikinpoistoaineen(5.99€), Boots Essentials Cucumber Facial Wash Puhdistusgeelin (3.99€) sekä...


Soap & Glorylta viimeinkin tuotteita kun olen sitä ihaillut jo tosi kauan, pääasiassa Ostolakossa-blogin takia kun siellä noita tuotteita vilisee. Pakkaukset on tosi ihanan näköisiä etenkin minulle, joka rakastaa kaikkea tuollaista 50- ja 60 luvun tyylistä kuten tässä ja tässä pakkauksessa. Ja tämä vaan on niin hauska :DD Tilasin Soap & Glory Peaches And Clean Deep Cleansing Milk puhdistusmaidon (13.99€) ja Soap & Glory The Fab Pore Hot Cloth Cleanser Concentrated Cleansing Cream puhdistusvoiteen (15.99€). Siinä tulee mukana muslin-liinakin puhdistusta varten.

Kuvat: Google

Siitä tuli jo sen verran iso tilaus, että sai postikulut ilmaiseksi ja lisäksi vielä koodilla sai ilmaisen Rimmelin  Moisture Renew huulipunan. Valittavana oli kirsikanpunainen 880 Rose Passion, mattanude 620 Spotlight Beige tai kullanhohtoinen beige180 Sunset. Valitsin noista Spotlight Beigen kun se nyt on sellainen jota voisi hyvin käyttääkin. Rose Passion olisi ihanan värinen, mutta ei sitä tulisi ikipäivänä käytettyä missään.


Nyt vain innolla odottamaan milloin nuo kaikki ihanuudet tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti