30. syyskuuta 2012

Iso ostospostaus

Mulla piti olla se kynsilakkojen ostolakko ja vähän muidenkin kosmetiikkatuotteiden, mutta kuinkas sitten kävikään. Oriflamelta tuli tilaukseni ja se on ihan hyväksyttävä, mutta shoppailukierroksen ostokset taas olisivat kuuluneet siihen ostolakon piiriin... Mutta minkäs teet kun oli halpoja ;) Vaatteita ostin myös aika paljon, mutta niitä en tähän laita.

Uudet kengät kun vanhat on niin räsät jo. Olen kauan kuolannut kiilakorkotennareita vai miksikä näitä nyt virallisesti sanotaankaan. Kuolasin netistä näitä Even&Oddeja, sekä näitä, Bullboxereita myös sekä näitä Aleidoja, vaikka niissä ei korkoa olekaan, mutta ovat muuten kivat. Mutta ne olivat aika hintavia, joten olin tyytyväinen kun 29 eurolla löytyi nämä Claudia Ghizzanit. Jos noita ei olisi löytynyt niin olisin tilannut jotkin noista edellämainituista. Olisi ollut sinisetkin ja mustat hopeilla kuvioilla, mutta tykkäsin eniten näistä punaisista.

Sitten kosmetiikkaostokset. Neutrogenan Visibly Clear Pink Grapefruit facial wash. Putsareita mulla kyllä on aika reilusti varastossa nyt, mutta tämä tuoksui niin mielettömän herkulliselta... Syötävän hyvältä tuoksui myös I Love... Raspberry & Blackberry suihkugeeli. Euron torilta eurolla lähti mukaan hohkakiviraspi. Herbinan kuivashampoo myös piti ostaa kun edellinen loppui pari viikkoa sitten(tulossa seuraavaan loppuneita-postaukseen) ja tämä oli niin hyvä, että mielelläni käytän sitä jatkossakin. Ja varastoja täydentämään myös parit matkashampoot ja -hoitoaineet kun nuo tuoksuu tosi hyvältä. Ja kun vanhempien luona vierailuja tulee aika usein.

Sitten nämä  "kielletyt" eli lakat.... Sally Hansenilta kolme Gem Crushia kun olivat halvalla. Citymarketista kun kerran katsoin niin olivat siellä paljon kalliimpia. Nuo olivat noin 8 euroa. Sävyt 07 Lady Luck, 01 Showgirl Chic ja 04 Bling-tastic. W7 lakkoja tarttui myös pari kun oli kivoja syksysävyjä 71 Cosmic Purple ja 87 Metallic Venus. Nappasin myös ekan Orlyn lakkani testatakseni onko se maineensa veroinen. Valitsin Fowl Playn. Kuvittelin, että Orlyt olisivat kalliimpia, mutta eihän tuo ollut kuin vähän yli 7 euroa. 

Euron torilla sitten oli luomivärejä ja otin niistä ihan koulua varten Pierre Renén no 56, mikä on ihan perus ihonvärinen matta. Kouluun laitan silmiin vain rajauksen ja ripsarin, muuten nudena joten tällä saa hyvin tasoitettua luomen värin. Edellinen ihonvärinen kun alkaa olemaan aika loppusuoralla.

Oriflamen paketissa tuli Pure Nature kasvosaippua, hoitoöljy ja hoitoneste. Wonder lash Intense Mascara, jota jo käytinkin shoppailureissulla ja se oli mahtava ja todella todella musta. Sitten Matte Control puuteri, nyt omistan jokaisen rasvaiselle iholle tarkoitetun puuterin Oriflamelta. Ja viimeisenä tästä kuvasta kauan kaipaamani väritön kulmakarvageeli. Sitä meinasin tilata jo pari kuukautta sitten, mutta se loppui salamana, joten jäin ilman. Nyt vasta tuli uusia myyntiin.

Sitten taas putsareita, ostin kun oli tarjouksessa. Pure Skin kuoriva kasvopesu ongelmarasvaiselle iholle. Ja Optimals Mattifying Foaming Gel vaahtoava puhdistusgeeli rasvaiselle iholle. Perfect Body Anti-Stretch Mark Cream. Lorkun vastaava oli todella pettymys, mutta ehkä tämä toimisi. Seerumi on myös viimeisillään, joten sen tilalle tilasin Ecollagen 3D huokosia pienentävän seerumin. Samaa linjaa jatkaa myös demotuotteena(edustajille lähestulkoon ilmaiseksi myytävät tuotteet koekäyttöön) tilaamani Optimals Matte Touch Fluid jota jo testasin ja se teki ihon niin mattaiseksi ja sileäksi etten ollut uskoakaan! Viimeisenä vielä Pure Skin Hide & Treat sävytetty peitevoide näpyille.

Lopuksi vielä ilmaista kamaa. Bioclinic Lifting Super Rich Repair yövoide. North For Men Sensitive Skin After Shaving Balm ja Essentials Moisturising Day Cream. Näytteistä 2 Everlasting Foundationia, 2 More By Demi aivan ihanan tuoksuista hajuvesinäytettä(tätä voi joutua tilaamaan täysikokoisen...). Ne tulevat myyntiin syksyllä. Ja sitten kasa Bioclinic Fade Away Active Essence yövoiteita.


Nyt saakin vähäksi aikaa riittää ostokset. Seuraavan kerran sitten kun syyslomalla pääsee jyväskylään :)

27. syyskuuta 2012

Lakkaamisen vaikeus

Taas oli eräänä päivänä todella vaikea kynsipäivä. Ensin halusin koristella kynnet leimoilla, mutta kas kummaa kaikki laatat on hukassa, samoin stamper. Löysin vain yhden laatan ja scraperin. Ajattelin sitten kokeilla tehdä vesimarmoroinnit kun ne on aikaisemmin onnistuneet hyvin ja ne on kuitenkin näyttävät kynnet(koulussa on luokanvalvojan haastattelu ja kynnet tulisivat kuitenkin puheeksi harrastuksena, joten halusin koristella kynnet kunnolla). Kokeilin kolmea eri väriyhdistelmää ja joka ikinen meni pilalle, lakka kuivui veden pinnalle. Kai mulla oli väärän lämpöistä vettä tai jotain vaikka kokeilin eri lämpötiloja.

Sitten halusin tehdä sanomalehtikynnet jotka on helpot ja nopeat kun aika kävi tosi vähiin. Lakkasin kynnet Kikon 349:llä joka on kyllä edelleen yksi suosikkilakkani. Otin sanomalehtipalaset ja kostutin ne ja laitoin kynnelle kun pohjalakka oli kuivunut. Ennen kaikki on mennyt hyvin, nyt eka osui käteen lehti, jonka muste ei tarttunut. Ei kun ota uudet palaset. Sitten muste tarttui, mutta sprii jotenkin sulatti lakan ja kaikki meni ihan pilalle.

Sitten oli aikaa enää tosi tosi vähän, kynnet lakattu Kikolla, joten korjasin vain pilatut kynnet lakkaamalla ne uudelleen ja vetäisin äkkiä jotkin koristelut kynsiin. Laitoin viivoja Delia Artin 01:llä ja vihreät raidat Nail Starilla. Viivat on epätasaisia ja menee miten sattuu, mutta kyllä noi kaukaa katsottuna näyttää kohtalaisilta...

On ne ihan siedettävät, vaikka kaukana siitä mitä olin alun perin ajatellut. Kuvat vähän huonoja(ei mikään ihme kaiken jälkeen). Strasseista yksi irtosi koulussa ja yöllä lakan pintaan painui jotain viivoja jostain. Illalla oli jo niin pimeää etten saanut kuvia tuoreeltaan.





Mutta tosin noista koristeluista sain ideaa yhteen tulevaan koristeluun. Menen Billy Talentin keikalle taas, kesällähän vasta viimeksi olin. Nimettömän lakkaus muistuttaa aika paljon tätä levyn kantta

Kuva: Google

Pienellä muuntelulla saan tästä tyylistä keikkakynnet :)

Niin joo ja sitä kynsilakkahaastettakin pitäisi jatkaa, se on vähän jäänyt, mutta kyllä mä senkin joku päivä teen. Nyt en kyllä tällaisen hankalan lakkauksen jälkeen ala yrittämään mitään lakkausta siihen haasteeseen. Vaikka seuraava onkin aika helppo, liukuvärjäys. Siihen vaan menee aikaa, koska suunnittelin tekeväni tutorialin vähän erilaisesta liukuvärjäystekniikasta.

Ostoksiakin on tullut tehtyä viime päivinä, mutta kun netin siirtoraja paukkui taas niin pitää hetki odotella, että saan nopeamman netin takaisin. Nyt on vain julkaistava luonnoksista valmiita tekstejä.

Nyt viikonlopuksi vanhempien luokse, siitä onkin 2 kuukautta kun viimeksi kävin. Pääsee käyttämään matkakokoista kosmetiikkaa.

24. syyskuuta 2012

Raikasta kurkkua

Ensimmäisenä JT Beauty Outletista tilatuista tuotteista pääsi testiin Boots Essentials Cucumber Facial Wash. Boots on suomessa ehkä hieman tuntematon merkki noin yleisesti, blogien kautta siihen olen törmännyt joitakin kertoja. Ainakin Ostolakossa-blogissa Boots mainitaan aina välillä. Tuotteista en ole nähnyt kuin arvostelun muutamista, mutta blogissa on muuten puhuttu kaikkea Bootsin liikkeistä. Vaikka onhan toki yksi Bootsin kehittämä tuote todella suosittu suomessakin, nimittäin No 7 -tuotteet. Ketjuun kuuluu monia muitakin tuotteita, myös kauneustuotteiden ulkopuolelta. Jos en ihan väärin ymmärtänyt niin ainakin lääkkeitä, leluja, lahjoja ja valokuvaustarvikkeita sekä muuta elektroniikkaa.


Essentials -sarjaan kuuluu jo nimenkin perusteella sellaisia "välttämättömiä" perustuotteita edulliseen hintaan. Tämäkin 150ml tuubi maksoi vain 3.99€. Putsari sopii kaikille ihotyypeille ja se sisältää pehmentäviä ja rauhoittavia uutteita kurkusta sekä vitamiineja. Se poistaa meikin ja liian öljyisyyden iholta. Tuoksu on todella raikas ja miellyttävä "aito" kurkun tuoksu eli ei sellainen keinotekoinen makea tuoksu. Tähän kurkku-sarjaan kuuluu myös muita tuotteita, ainakin mitä netistä löysin niin oli muun muassa kasvopyyhkeitä, kosteusvoidetta ja silmämeikin poistajaa. Tällä kasvopesulla ei voi poistaa silmämeikkiä, joten se on tehtävä eri tuotteilla(mikä ärsyttää tällä hetkellä reilusti kun tuolla Lumenen putsarilla ei vaan ripsarit lähde kokonaan).

Putsari on koostumukseltaan hieman erikoista ainakin minulle. Se ei ole suoranaisesti voidetta, mutta ei geeliäkään vaan jotain siltä väliltä. Tosi juoksevaa ja ekalla avaamisella menikin lattialle vähän kun sitä valui ulos tuubista. Seuraavilla kerroilla osasin jo varoa. Mantelin kokoinen määrä riittää hyvin koko kasvoille, jos putsaa kaulan niin tarvitsee vähän enemmän. Minä en kaulaa putsaa kun en sitä meikkaa mitenkään ja sille riittää saippua.



Putsari vaahtoaa tosi kevyesti, ei melkein ollenkaan. Meikki puhdistuu ilman sen suurempia hankaamisia, kevyt pikainen hieronta riittää. Ainoa huono vain on, että tämän kanssa saa olla nopea. Tuote kuivui iholla tosi nopeasti, joten kannattaa käsitellä ihoa alue kerrallaan. Sen jälkeen huuhdellaan pois, taputellaan iho kuivaksi ja puhdasta tuli! Iho jäi pehmeäksi ja hieman nihkeäksi sekä mattapintaiseksi. Ei kuivattanut kovin paljon, ihan minimaalista kuivuuden tunnetta ja kiristystä oli, mutta ei läheskään niin paljon kuin aikaisemmin käyttämissäni putsareissa. Ihosta tuli myös todellakin puhdas, testasin pyyhkiä ihon kasvovedellä kostutetulla vanulapulla ja vanulappuun ei jäänyt mitään iholta. Yleensä jää hieman meikkivoidetta. Iholle jäi myös kevyt kurkun tuoksu.

Kokonaisuutena voisi siis sanoa tätä todella hyväksi putsariksi ja hintakin on oikein sopiva. Tykkäsin tosi paljon ja jos joskus tilaan uudelleen JT:stä niin näitä kyllä tulee siinä samalla mukaan yksi tai useampi. Kannattaa ehdottomasti kokeilla jos vain saa tätä käsiinsä jostain. Tilaamalla netistä tai Bootsin liikkeistä, joita on muuten Tukholmassakin.

23. syyskuuta 2012

Kirppiskierros

Käväisin paikalliset kirppikset läpi tänään ja vain yhdestä löytyi jotain ostamisen arvoista kosmetiikkaan liittyvää. Muutakin ostin, mutta ne ei liity tähän. Muissa kyllä oli paljon lakkoja, meikkejä, mutta kaikki käytettyjä. Uudet taas olivat Oriflamelta, Avonilta ja Dermosililtä ja Oriflamea en edustajana tietenkään muualta osta. Ja Avon ja Dermosil taas ovat "kilpailijoitani" joten niiden tuotteisiin en ole ikinä koskenut. Ainoa ostamieni lisäksi jota mietin oli Kenzo Flower -tuoksu josta mulla on jo eri merkiltä jäljitelmä. Mutta pullo oli puolillaan niin en ostanut. Vaikkakin uusi maksaa esim. Nelly.comissa 92 euroa! Täytyy joku päivä käydä hakemassa tuo tuoksu sieltä nyt kun tietää sen hinnan.


Saalis oli kuitenkin tämä. Yves Rocherin Secrets D'Eessences Tendre Jasmin EDP. Yleensä en noista YR:n tuoksuista niin välitä kun ovat liian pistäviä, mutta tämä oli pehmeän jasmiininen. Hintaa oli 4 euroa, alun perin 8, mutta hintaa oli laskettu. Ihan hyvä hinta kun pullo on 50ml ja uutena 30ml maksaa 40 euroa. Toisena Hello Kitty meikkipussi ja pinssi jonka kyllä ihan puhtaasti ostin noiden kirsikoiden takia(mihinkähän mä vielä joudun kirsikkahulluuteni kanssa...). Maksoi 1.50€. Viimeisenä sitten vielä kivat avainkorvikset 2 eurolla, noihin kun löytäisi pienen hopeisen lukkokaulakorun niin olisi kiva. Jos joku tietää sellaisen jossain nettikaupassa tms. niin saa vinkata. :)

Yläpalkissa on muuten uusi sivu jonne tulee myytäviä tuotteitani. Oriflame -varasto alkaa pursuamaan yli äyräiden, joten on myytävä niitä pois.

21. syyskuuta 2012

Huomiota herättäviä koruja


Koulussa oli rankat viime viikot kun kokeita oli paljon ja tekemistä liikaa, joten kun selvisin siitä hengissä ja loistavin tuloksin saaden joka kokeesta lähes täydet pisteet ja ollen luokkani paras hygieniapassitestissä 39 pisteellä. Sain jopa kannattavuus- ja kustannuslaskennasta kiitettävän täysillä pisteillä kokeesta vaikka ala-asteelta matikan numeroni on ollut aina se kaikista huonoin. Lukiossa en päässyt aina edes kokeesta läpi.  Päätin palkita itseni näistä jotenkin. 

Olen kauan ihaillut ns. statement kaulakoruja, etenkin paksuketjuisia sydänkaulakoruja. Selailin netistä millainen olisi kiva, Guessillä oli paljon ihania sydänkoruja, mutta ei mitään sellaista joka olisi heti halunnut muuttaa luokseni. Lähinnä siksi kun ne sydämet olivat liian isoja ja ketjut liian pitkiä, etsin jotain pientä ja söpöä lyhyessä ketjussa. Etsin myös muilta merkeiltä, kuten Snö Of Swedeniltä, mutta ei löytynyt. Snö:llä olisi tosin ollut pelkkä iso papuketju, mutta sitten olisi pitänyt etsiä riipus siihen. Lopulta melkein luovutin kunnes silmiini sattui ihana Juicy Couture Pave Heart Starter Charm Necklace ja vielä hopeisena. Täydellinen! Kultaisia koruja en käytä lähes ollenkaan ja tätä korua aikaisemmin löysin vain kultaisena. Hopeinen lähti heti tilaukseen!



 Koru on aivan ihana, ei ehkä minulle arkikäyttöön, koska en yleensä käytä mitään kovin isoja kaulakoruja. Mutta juhliin tai muuhun erikoisempaan käy hyvin. Kouluun täytyy laittaa hillitympää(ja halvempaa...). Korussa on T -lukko, mikä helpottaa kovasti laittamista. Tavallisen(onkohan se papukaijalukko sitten?) lukon näprääminen on joskus tuskastuttavaa etenkin pitemmillä kynsillä. Ketjun pituuskin on juuri sopiva, 45cm. Paksuus on 1cm ja kaunis sydän on juuri sopivan kokoinen. Lisäksi korussa roikkuu vielä J-riipus.

Surffailin korua etsiessäni myös huutonetissä taas ja sieltä löysin myyjän sanoin "Marc Jacobs tyylisen" sydänkorun jonka ostin myös, hintaa oli vain 5 euroa. Onhan se kopio joo, mutta ihan riittävä noin arkikäyttöön. Juicy Couturea kun ei viitsi ihan joka paikassa käyttää, ettei se tummu tai pahimmassa tapauksessa mene hukkaan. Tosin noin ison ja painavan korun hukkaamisessa saa olla tosi taitava ;)



Koru on söpön pieni ja ketju on tosi lyhyt mitä toivoinkin, 39cm. Lukko on perinteinen ja ihan älyttömän jäykkä. Sen kanssa sai tapella hyvän aikaa, että sai korun kaulaan asti. Korussa on sydänriipus, jossa molemmilla puolilla lukee Marc By Marc Jacobs. Lukon vieressä on myös pikkuinen laatta samalla tekstillä. Juuri sopiva koru arkikäyttöön ja jos näkisin tällaisen jollakin ja hän sanoisi sen olevan aito niin täydestä menisi. En ole niin muotifriikki, että tunnistaisin feikit aidosta.

Kuvat: Google

Enää himotuslistalla on yksi ainoa koru. Lempielokuviini kuuluu Léon ja siinä Mathildalla on ihana kaulapanta ja siitä lähtien olen halunnut samantyylistä. Löytämättä sellaista, mutta nyt huomasin Savannilla juuri sopivan kaulapannan! Sekin on kohtalaisen kallis, joten siitä lähti joulupukille toive...

Kuva: Google

16. syyskuuta 2012

Pastellivihreää

Kerrankin oli aikaa tehdä vähän enemmän työtä vaativat kynnet. Näissä kynsissä ei ole nyt mitään hirveän erikoista, mutta niiden tekeminen oli aika pikkutarkkaa puuhaa.

Aikaisemmin en tykännyt vihreistä lakoista, mutta Essien Navigate Herin ja parin muun vihreän lakan takia tykkään nykyään vihreistä. Sitten vielä Sonnela teki ihanan vesimarmoroinnin vihreällä ja käytin suihkugeelinä Palmoliven Nutrafruit Kiiviä, joka on kaksiväristä vihreän sävyissä. Ei ole siis yllätys, että kaiken tuon takia halusin myös vihreät kynnet.

Olen vaikka kuinka pitkään lakannut koko kynnen lakkauksia, nyt halusin ranskiksen tällä kertaa. Kiitos myös vihreän lakan joka värjäsi, kynteni ovat edelleen kellertävät kärkiosastaan. Siksi piti tehdä vähän peittävämpi ranskis, jotta keltaisuus jää peittoon.

Pohjalle laitoin Kiss Color Magnetin. Siihen ensin leveä vinoranskis Suhadan Whitella. Sen kuivuttua päälle vähän kapeampi vinoranskis Essien Navigate Her -lakalla. Delia Artin hopealla- ja Nail Starin valkoisella koristelulakalla sitten vielä viivoja päälle. Mietin yhden vihreän strassin laittamista nimettömään, mutta en sitten viitsinytkään tehdä näistä överikynsiä. Ovat näyttävät näinkin ja tulee mieleen joku sellainen iso pyöreä tikkari näistä väreistä.

Kuvat nyt on vähän huonossa valossa kun meni tuossa lakkauksessa niin kauan, että aurinko ehti jo vilahtaa pääosin piiloon. Vaikka lakkasinkin eka toisen käden, otin kuvat ja sitten vasta lakkasin toisen.



Salamalla

15. syyskuuta 2012

Oriflame tilaus

Taas tuli Oriflamelta paketti ja tällä kertaa tilasin itselleni aika paljon tavaraa kun on päässyt loppumaan kaikenlaista ja lisäksi Business Class -edustajana saan tuotteet nykyään vielä halvemmalla. Kaikkia kivoja uutuuksia oli myös tullut niin halusin päästä kokeilemaan niitä. Kuvat on vähän täyteen tungettuja kun tuon hitaan netin takia yritin selvitä mahdollisimman vähillä kuvilla niin lataa nopeammin.

 Ekana kynsijuttuja. Oriflame Nail Whitener. Aluslakasta huolimatta kynnet värjääntyy, joten jos tämä auttaisi. Sitten toinen valkaisija Peel Off Whitener kirkastava kuorintanaamio. En omista yhtään kynsinauhoille olevaa tuotetta, joten siksi Nail Butter Advanced Condition Reviver kosteuttava kynsinauhapuikko.

Aamuisin käytän kuivashampoota hiusten kohottamiseen, mutta ajattelin myös kokeilla jos tästä Oriflame Hair X Volume Boost hiuksiin jätettävästä hoitoaineesta olisi apua. Perinteiset hoitoaineet alkavat olemaan lopussa, joten tarjouksesta ostin sitten Nature Secrets Rosemary & Black Currant hoitoaineen.

Meikkipuolelta minulle tuli Very Me No Time For Shine -puuteri rasvoittuvalle iholle. Huulikatastrofin jälkeen tilasin heti myös Giordani Gold Lip Elixir huultenpohjustajan. Ja kolmantena tilasin viimeinkin kunnollisen poskipunasiveltimen.

Edustajien omasta poistomyynnistä tilasin Ascendant ja Enigma tuoksut, normaalihinta on noin 20 euroa, nämä lähtivät 5 eurolla. Niitä en itse käytä vaan ajattelin laittaa myyntiin. Myöhemmin on tulossa juttua kasvonaamioista ja siitä kuinka rakastan poiskuorittavia naamioita. Siksi tilasin Pure Nature Organic Exfoliating Peel-Off Maskin. Ilmaiseksi sain Swedish Spa Purifying Face Maskin. Koulussa kenkiä ei oteta pois päivän ajaksi, joten ne alkaa hieman tuoksahtamaan välillä. Siksi tilasin Reviving Foot Sprayn. Sitä voi laittaa suoraan jalkoihin tai kenkiin raikastamaan. Aikaisemmin käytin jo tätä yhden pullon.

Uskollisimmat lukijat tietävät, että kaikki puhdistajani loppuivat hetki sitten ja pesin pitkään pelkällä vedellä ja saippualla. Tilasin JT Beauty Outletista putsareita, mutta sitä ennen ehdin jo tilata Oriflamelta nämä putsarit. Poistomyynnistä todella herkulliselta tuoksuva Pure Nature Organic Red Apple & Oat Nourishing 2 in 1 putsari. Finnejä meinaa pukata välillä enemmän ja vähemmän, joten siksi Ongelmarasvaisen ihon Pure Skin Face Wash. Ja sitten vielä Giordani Gold Nourishing Cleansing Milk

Viimeisenä vielä kaunis Diamond Keyring. Varmasti erilainen ja huomiota herättävä avaimenperä.

Nyt kun on kaikki varastot täydennetty niin ei hetkeen tarvitse ostaa oikeastaan mitään. Koulussakin menestyin hyvin kokeissa saaden kiitettäviä toisensa jälkeen, joten päätin palkita itseni tilaamalla kaksi korua. Kauan haaveilemani Juicy Couturen kaulakorun sekä "vähän" halvemman Marc Jacobs tyylisen korun. Se on niin kopio kuin olla voi, mutta menettelee noin arkikäytössä. Niistä lisää heti kun saapuvat. Ei jaksaisi odottaa...

12. syyskuuta 2012

Taas yksi loistava päivävoide

Ennen minun oli todella vaikea löytää hyvä päivävoide kun kaikki olivat liian täyteläisiä lisäten ihoni kiiltoa ja jäivät kalvoksi pinnalle. Tänä vuonna on kuitenkin löytynyt jopa kaksi mahtavaa päivävoidetta. Toinen oli aikaisemmin esitelty Oriflamen kallis 52 euron hintainen punaisuutta vähentävä päivävoide. Nyt mennään halvempaan luokkaan Elean mukana.


Eleaa ostin poistomyynnistä ja hintaa sillä oli hieman yli 2 euroa. Elea Hydromat Control Mattifying Moisturizing Creamin normaalihinta netissä näyttäisi olevan noin kuusi euroa. Löysin sitä tasan yhdestä nettikaupasta ruotsista.

Ensinnäkin pitää miettiä mitä tämä on. Kun pakkaus sanoo, että kosteusvoide, suomenkielinen seloste takana taas kertoo, että se on päivävoide. Ostin tämän kyllä siinä luulossa, että se on kosteusvoide kasvoille. Mutta toisaalta eikös päivävoide pääasiassa kosteuta ihoa, joten ovatko ne sitten sama asia.

Ota noista nyt selvää sitten, mutta loistavaa voidetta tämä ainakin on. Kasvoni kiiltävät tosi paljon, mikään meikkivoide tai puuteri ei pidättele sitä kovin kauaa. Olen oikeastaan jo aika sinut sen asian kanssa, etten voi saada mattaisia kasvoja tai täydellistä posliininukkemaista ihoa. Tokihan on kuitenkin aina mukava kokeilla jos jostain olisi apua.

Tästä on apua hetkeksi. Voiteen kerrotaan olevan kevyttä, nopeasti imeytyvää ja sen sanotaan ylläpitävän optimaalista kosteustasoa ihossa. Se säätelee talineritystä ja vähentää mustapäitä. Se sisältää Regu-Sebiä®, Covamatia®, sekä teepuuöljyä tuoden kiillottoman, sileän ja mattaisen tuloksen. Sillä on myös antibakteerisia ominaisuuksia, josta on hyötyä tulehdusalttiille iholle.

Kokemukseni mukaan tuo pitää suunnilleen paikkansa. Pitkäaikaisemmista vaikutuksista en vielä toistaiseksi tiedä, koska minulla ei enää suuremmin ole finnejä ja mustapäitä oli viimeksi joskus 5 vuotta sitten. Voide on lupauksen mukaan hyvin kevyttä ja imeytyy nopeammin kuin ehtii edes levittää. Iholle kun laittaa määrän, joka tavalliselle päivävoiteelle riittäisi, loppuu tämä kesken samalla määrällä. Se imeytyy ennen kuin ehtii levittää loppuun asti. Tulos on välittömästi todella mattainen ja ihosta tulee sametinpehmeä. Minkäänlaista kalvoa ei jää ihon pintaan. Kuivaihoisille tästä ei ole päivävoiteeksi, koska välillä omakin ihoni alkaa kiristämään tämän laiton jälkeen, joten kosteutusteho ei ole paras mahdollinen.


Levityksessä saa myös olla vähän tarkempi, koska seassa on vihreitä rakeita, jotka hieman värjäävät ihoa jos eivät imeydy kunnolla. Oma ihoni imaisee voiteen sisäänsä heti, joten vihreää ei jää pintaan rakeiden hajotessa.

Miinusta tulee kyllä vähän tuoksusta. Se ei ole ollenkaan hyvä. Se haisee tarkalleen tehtaalta jossa käsitellään puuta. Isäni on työskennellyt vuosikymmeniä sellaisella tehtaalla ja olen käynyt siellä usein pienestä asti sekä kesällä myös omien töideni vuoksi samalla tehtaalla useita kertoja viikossa. Ja tämä voide haisee aivan kuivan puun ja siihen käytettävän liiman pistävältä sekoitukselta. Ihan kuin sinne tehtaalle menisi. Onneksi tuoksu on mieto, eikä se haise kovin kauan ympärillä vaan haihtuu.

Mattainen lopputulos kestää joitakin tunteja, mikä joidenkin mielestä on toki vähän, mutta minun iholleni tuntikin on jo huima ennätys. Olen kokeillut erilaisia päivävoiteita, meikkivoiteita ja pohjustustuotteita, mutta tähän mennessä mikään ei ole hillinnyt kiiltoa yhtä hyvin kuin tämä.

Joten voisin väittää tätä aika loistavaksi tuotteeksi, etenkin tässä hintaluokassa.

11. syyskuuta 2012

Postissa saapuneita

Tänään viimeinkin saapui odotettu JT Beauty Outletin tilaus, ehdin jo pelätä, että se on hukkunut matkalla. Ihana paketti kyllä pelasti synkän ja pilvisen päivän kerralla. Materialismionnea parhaimmillaan... Nämä ovat oikeastaan ensimmäisiä selektiivisiä tuotteitani kun en muistaakseni omista yhtäkään vielä. Ainoa oli se Sensain näyte, mutta sekin oli vain näyte.

 Herkullisen persikantuoksuinen ja ihanan näköinen Soap & Glory Peaches and Clean puhdistusmaito sekä Pore Hot Cloth Cleanser, jossa tuli mukana muslin-liina. Sen paketti oli vähän kärsinyt, mutta onneksi oli sentään tuubi ehjä. Tuubi on sinetöity niin en tuoksusta osaa sanoa ennen avaamista. Saa viimeinkin pestä kasvot kunnolla kun sai puhdistajavarastot täydennettyä.

Söpöt pikkutuotteet...

Calvin Kleinilta Face Color Wash pohjustaja sävy Nude sekä Infinite Matte meikkivoide sävy Soft Beige. Näistä molemmista yksi tai useampi tulee arvontaan mukaan sillä tavalla, että ne saa halutessaan ottaa jos sävy sopii omaan ihoon. Tuo minimeikkivoidepullo on niin söpö :)

Lancomen Bi-Facil puhdistaja. En tykännyt Lumenen kaksifaasisesta puhdistajasta, mutta ehkä tämä on parempi. Oli kyllä vähän pienempi kuin odotin kun en katsonut millimääriä tyhmyyksissäni... Mutta sopii matkakäyttöön ja pullo on kaunis.

Tilauksen syy, Elizabeth Ardenin Mediterranean minituoksu. Olen haaveillut tuoksua jo jostain 2008 vuodesta lähtien, mutta se oli niin kallis. Nyt myynti on lopetettu, mutta onneksi löytyi minipullo vielä. Pitää alkaa kyllä metsästämään täysikokoista, koska tämä oli juuri niin täydellinen tuoksu kuin muistelinkin.

Vielä yksi putsari eli Boots Essentials Facial Wash. Tuoksuu tosi raikkaalta kurkulta, tuli puhdas olo jo pelkästä haistamisesta.

Ja ilmaisena sai Rimmelin Spotlight Beige -huulipunan. Tämä näyttää ihan sellaiselta, että voisi käyttääkin arkikäytössä koulussa, etenkin kun se on matta. Ja hylsy on kaunis.

9. syyskuuta 2012

Ihana äiti

Blogissa on ollut vähän hiljaisempaa viime päivät ja se johtuu taas ihanasta netistä. Lisäksi toinen koiristani tuli hoitoon viikonlopuksi, joten sen kanssa on ollut kaikenlaista tekemistä. Ja ensi viikolla on kokeitakin joka päivä eli kiirettä riittää. Lisäksi kameran akku on viimeisillään ja laturi on jossain muuuttotavaroiden seassa vielä paikassa X. En ole vielä jaksanut purkaa kaikkia tavaroita. Ehkä nyt olisi aika...


Vanhempani olivat serkkuni luona käymässä viikonlopun ja sinne on matkaa 300km, tuliaisena ihana äiti toi minulle Escadan Island Kiss -tuoksun. :) Escadahan on lempihajuvesimerkkini eli tykkäsin kovasti. Island Kissiä minulla on vain minipullo keräilijöille suunnatussa Miniature Setissä. Enää himotuslistalta puuttuu Ibiza Hippie ja Rockin' Rio. Äiti toi myös kahdet korvakorut, mutta niistä ei ole kuvaa tuon kameran takia.

Kaikki Escadat(ja Marine Groovea tuplat)

Jonossa olisi vaikka miten paljon postauksia valmiina kun vain saisin kuvat ladattua nettiin, mutta näin hitaalla yhteydellä siinä kestää ikuisuuksia. Aina en saa edes bloggeria auki :( Pitää koettaa löytää opiskelijan kukkarolle sopiva netti ja pian.

Ehkäpä JT Beauty Outletin tilaus tulisi viimein huomenna.

6. syyskuuta 2012

BB

BB-voiteet alkavat olla todella kulunut aihe blogeissa. Kaikki alkoi Garnierista ja jatkui nyt Lumenella, L'Orealilla ja olipa Yves Rocherillakin oma BB voiteensa jo myynnissä(mikä kyllä yllätti). Garnierista sain niin huonot kokemukset, että suosiolla jätän nuo uudet kokeilematta. Eivät ne kuitenkaan ole iholleni sopivia ja koska näistä ei taida olla saatavilla näytteitä niin ei voi edes testata. Ja täysikokoisia tuubeja en ota enää yhtään lojumaan kaappiin.


Siksi päätin panostaa ihan kunnolliseen aitoon aasialaiseen BB-voiteeseen, tai paremminkin voiteisiin. Tilasin Skin79 BB Miniature Setin, joka sisältää 4 merkin BB voidetta näytekokoisina. Näin voin testata jokaista ja sitten jos ihastun johonkin niin tilata täysikokoisen. Aasialaiseksi tämän tunnistaa vähintään paketista, koska koko paketissa ei ole muuta englanniksi kuin voiteiden nimet ja Made In Korea-merkintä. Kaikki tuotteiden kuvaukset ja incit ovat koreaksi. Samoin tuubien tekstit.


Setissä on kaksi Super-sarjan BB voidetta. Hot Pink -voide normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Siinä on SPF 25 PA++ ja UV suoja. VIP Gold -voide on taas muuten samanlainen, mutta kuivalle iholle.

Loput kaksi BB voidetta ovat Diamond Collectionista. Harmaa Pearl Luminous sekä vaaleanpunainen The Prestige BB Cream jota on monessa yhteydessä kehuttu maailman parhaaksi BB voiteeksi akneiholle. Pearl Luminousia tosin ei ole tarkoitettu kasvoille yksinään vaan korostamaan esimerkiksi poskipäitä. Pearl Luminous on nimittäin täysin peittämätön, mutta järjettömän hohtava.


Tämä toimikoon alkuesittelynä setistä ja seuraavissa osissa käyn läpi jokaisen voiteen yksitellen. Jos ei jaksa odottaa niin sitä ennen voi käydä jo vilkuilemassa VäriVariksen samaisesta setistä tekemiä postauksia.

2. syyskuuta 2012

Kynnet ja ostokset

Nämä kynnet tein jo viime viikolla ja ne ovat jo historiaa, mutta on vain jäänyt laittamatta tänne.

Pohjalle laitoin ihanan "hillityn" kylmän vaaleanpunaisen Rimmelin Portobello Pinkin. Lainausmerkeissä siksi, että kotona se näytti tosi kivalle ja asialliselle, mutta koulun kirkkaissa valoissa se oli aivan neonvärinen hot pink. No, keräsi se ainakin huomiota... Kärkiin laitoin tuollaista sanoisiko nyt marjapuuron väristä glitterlakkaa eli Rimmelin Starletin. Länttäsin vielä fuksian väriset strassit kynsiin kun niitä tulee käytettyä niin harvoin.






Käväisin myös kaupassa ja sieltä tarttui mukaan Costume -lehti sekä kuorintaharja. Harjaa olen pitkän aikaa haaveillut ja nyt niitä oli tarjouksessa niin nappasin yhden mukaani. Costume -lehdestä en muuten välitä, mutta sen hinta oli vain 2 euroa ja siinä on kiva monen aukeaman kokoinen Essie värikartta. Kaikkia värejä siinä ei kyllä ole, mutta iso osa.



Huomenna onkin valokuvaus opiskelijakorttia varten ja tosi kiva mennä siihen kun muutenkin inhoan kuvissa oloa ja nyt on vielä huuli ruvella niiden näppylöiden takia vähän ja finni nenässä ja poskessa. Kiinnostaa hirveästi mennä siihen kuvaan tällaisena. Onneksi perjantaina ollut kuume on historiaa ja nuhakin lähti sen mukana.