4. syyskuuta 2013

Loppuneita

Kesän jäljiltä purkkeja tyhjenee tosi tiuhaan tahtiin nyt, koska reissuille otin mukaan täyden tuotteen ja seuraavaan reissuun taas uuden täyden, koska reissujeni kesto oli määrittelemätön enkä halunnut minkään loppuvan kesken. Kotona ollessa on sitten aika käyttää vajaat purkit tyhjäksi. Loppuneita olisi itse asiassa 3-4 postauksen verran, mutta saa nähdä milloin loput julkaisen. En halua teidän kyllästyvän jatkuviin loppuneita-postauksiin.




Shampoista loppui Oriflame Nature Secrets Elderflower & Apple shampoo. Normaaleille hiuksille tarkoitettu shampoo ei ole aivan hiustyypilleni, mutta tuoksun takia halusin sen. Ja tuoksuun ei tarvinut pettyä. Ihanan raikas vihreiden omenoiden tuoksu höystettynä hennolla kukkaisuudella. Pesikin rasvoittuvat hiukseni erinomaisesti, lähes yhtä hyvin kuin rasvoittuvien hiusten shampoot. Viime tilauksessa sain uuden pullon ja sen käytän mielelläni.



Toinen shampoo jonka käytin oli Oriflame Hair X Pure Balance shampoo, joka on rasvoittuvien hiusten tuote. Se kiilasi aikaisemman lempparishampooni Oriflame Pure Nature Nettle & Lemonin ohi. Tämä pesee puhtaammaksi kuin Nettle & Lemon, koska hiukset säilyvät puhtaana jopa kaksi päivää. Muilla shampoilla hiukset ovat puhtaana vain pesua seuraavan päivän. Nettle & Lemon pesee hiukset myös hieman karheamman tuntuiseksi ja narskuvaksi, Pure Balancella tulos on sileämpi. Tuoksussa Pure Balance vain häviää hieman raikkaan sitruunan tuoksuiselle Nettle & Lemonille, mutta tuoksuu silti hyvältä. Ei miltään tunnistettavalta, mutta kukkaisen hedelmäisen shampoomaiselta. Vähän samantyyppiseltä kuin vaikka Elvital -shampoot. Tämäkin saa luvan jäädä vakkarishampoideni joukkoon ja sitä onkin jo toinen pullo käytössä(tosin Oriflame uudistaa HairX -tuotteita, joten saa nähdä miten tälle käy)



Sence Collectionin persikantuoksuinen käsisaippua kului loppuun. Aikaisemmin käytin muistaakseni mansikantuoksuisen ja tämä oli aika samanlainen. Tuoksu oli teollinen ja muistutti etäisesti jotain persikan tapaista. Koostumus oli aika vesimäistä lirua, mutta sai sillä kädet pestyä. Tosin kuivatti käsiä jonkin verran.



Kosteusvoiteita loppui kaksi, jo talvella käyttöön ottamani More By Demi, josta juttua täällä. Voisin käyttää toisenkin kerran, tosin vain talvella. Kesällä tämä oli vähän turhan täyteläistä eikä aina meinannut imeytyä kunnolla ja rullasi iholla. Olisi pitänyt odotella, että talvi kuivattaa ihon siihen kuntoon, että se huutaa kosteutta, mutta halusin tuon vajaan purkin pois pyörimästä.


 Toinen on I Love Raspberry & Blackberry. Merkin vartalovoihin ihastuin aikaisemmin, body lotion ei aivan niin hyvää ollut. Imeytyi hitaammin eikä ihan aina kosteuttanut tarpeeksi iholleni satunnaisesti ilmestyviä kuivempia kohtia. Tuoksu oli kuitenkin ihan hyvä vaikkakin aika makea ja pienellä teollisella vivahteella. Tuoksu jäi pitkäksi aikaa iholle. Pumppupulloa pidin ensin kätevänä, mutta ei se sitten ollutkaan. Viimeiset 3cm pohjalta oli vaikea saada, pulloa sai heilutella vaikka kuinka, että voide menisi putken suulle ja sen saisi pumpattua ulos. Ja kuten näkyy, pulloon jäi aika paljon voidetta muutaman millin kerrokseksi pullon reunoille. Mutta vartalovoiteita mulla on niin paljon ja tämä ei mitenkään ihmeellistä ollut, joten en ala kaivelemaan niitä tai leikkaamaan pulloa auki. Vielä kaapissa odottaa samanlainen, mutta Tropical -tuoksuisena.



Suhada Day Cream loppui myös. Kasvoilleni se on liian kosteuttavaa ja saa ne kiiltelemään hirveästi, joten käytin tämän kaulalle ja decolteelle, joissa iho on lähempänä normaalia. Voide sisältää papaijan ja vihreän teen uutteita ja sen pitäisi sopia kaikille ihotyypeille. Rasvaiselle iholle ei ainakaan sovi, koska se on aika täyteläistä ja rasvaista. Tuoksusta tykkäsin ensin, mutta sitten sen teollisuus alkoi puskemaan liikaa läpi ja vihreän teen tuoksu myös. Tuoksu on tosi voimakas ja jää leijailemaan ympärille. Kosteutti kuitenkin erinomaisesti vaikkakin imeytyi hitaasti, joten kuivempi-ihoiselle voisi olla ihan käypä voide.



Yhtenä päivänä otin urakaksi käydä kaikki kynsilakkani(ja muutkin kosmetiikkatuotteet) läpi ja päivittää yläpalkin kynsilakat -sivu. Kuivuneita löytyi kaksi. Puoliväliin asti käytetty hopeinen glitter Nail Star koristelulakka, joka oli useimmin käyttämäni koristelulakka.

Toinen kuivunut oli Delia Artin Decoration lakka sävy 20, joka on kaunis kuparisen tummanruskea glitter. Sitä en kovin monesti ehtinyt käyttämään. Syytä kuivumiselle en tiedä, koska korkki oli tiukasti kiinni ja muut samanmerkkiset ja samaan aikaan ostetut koristelulakat ovat vielä täydellisessä kunnossa.



Heitin pois myös joitain vanhoja ripsivärejä. Ylimpänä olevan The Color Workshopin mascara tuli merkin luomiväripaletin mukana ja se osoittautui vallan mainioksi. Erotteli hyvin ja toi hieman pituutta ja pysyvyys oli huippua. Haju vain oli todella pistävä ja massa aika vetelää. Se on ollut auki vaikka kuinka kauan, joten saa mennä. Samasta syystä lähti Artistryn tyylikkäässä hylsyssä oleva Smudgeproof Mascara 200. Se on äitini Amway -edustusajoilta ja pitkään se oli ihan suosikkini. Harja on perinteinen pulloharjamainen ja iso. Massa tosi kuivaa, minkä takia harja erotteli upeasti ja ripsiin jäi juuri sopivasti massaa. Pituutta se ei hirmuisesti tuonut tosin, mutta pysyvyys oli erinomainen. Maybelline Pulse Perfectionkin on ollut auki jo liian pitkään, joten sekin sai mennä. Tuo on toinen käyttämäni yksilö ja pidin sen tuomasta pituudesta vaikkakin se helposti(ja värinästä huolimatta) vähän paakutti ripsiä löysän massan vuoksi. Värinä myös välillä kutitti liian paljon ja sai silmän sulkeutumaan refleksinomaisesti, joten ripsarit löytyivät sitten silmän alta.



Muista kosmetiikkatuotteista poistolistalle päätyi kaksi hiuslakkaa, joista päiväykset paukkuivat jo aika reilusti(8/2011 ja 6/2012 :D ). Olen saanut ilmaiseksi hiuslakkoja milloin mistäkin, kaupanpäällisinä tai muuten vaan. Käytän hiuslakkaa kuitenkin ehkä kerran tai kahdesti vuodessa, joten ne ovat ihan turhia mulle. Näistä en suuremmin osaa sanoa ovatko ne hyviä vai huonoja, koska molempia käytin vain muutaman kerran ja en edes muista milloin viimeksi. Fashion for you on miellyttävämmän tuoksuinen, Sora Fashion tuoksuu liian sitruunaiselta huonolla tavalla. Ei hyvältä aidolta sitruunalta kuten em. Nettle & Lemon shampoo, vaan tämä menee sinne vessanraikastinlinjalle.


4 kommenttia:

  1. Jos tykkäät vihreen ompun tuoksusta, niin se uus Head and Shouldersin sampoo vihreen omenan tuoksusena on ihan uskomattoman herkullinen! Ja se jää tuoksumaan hiuksiin niin että voi koko päivän nuuhkutella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, pitääkin muistaa seuraavalla kauppareissulla käydä tutkimassa sitä :) Omenalle olen pahasti allerginen, joten sen tuoksu on ainoa tapa millä voin nauttia siitä.

      Poista
  2. Mä en ainakaan kyllästy loppuneet-postauksiin!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, ettei ne kyllästytä, koska niitä on tulossa reilusti ;D

      Poista