14. toukokuuta 2014

Uudistunut I Love...

I Love... on minulle hyvin tuttu merkki jo vuosien takaa ja vanhoista tuoksuista kokeilin lähestulkoon kaikkea jossain muodossa. Tänä keväänä I Love... -tuotteiden ulkoasu uudistui ja sain testiin Satokilta muutamia niistä.


Käsivoiteita sain kaksi, Strawberries & Creamin ja Raspberry & Blackberry. Molempia olen käyttänyt, ensimmäistä kosteusvoiteena matkakokoisen pullon ja toista matkakokoisena suihkugeelin ja vielä on jäljellä iso pullo suihkugeeliä.


Tykkään tuubien ulkonäöstä, ne ovat söpön tyttömäiset, mutta silti vielä tyylikkäät mielestäni. Tuubit ovat myös käteviä, koska niissä on tuollainen painamalla suljettava korkki. Useissa käsivoiteissa on pyöritettävä korkki ja inhoan niitä, mutta tuo on helppo sulkea yhdelläkin kädellä.


Strawberries & Cream on väriltään valkoista ja Raspberry & Blackberry hempeän vaaleanpunaista. Tuoksut ovat I Love... -tuotteissa poikkeuksetta aika teollisia, joidenkin mielestä ylimakeitakin. Itseäni ei tuo teollisuus niin haittaa, koska se on vain pienenä vivahteena tuoksussa ja päällimmäisenä tuoksuu kuitenkin voimakkaasti se varsinainen tuoksu. Makeita? Kyllä, mutta olen ainakin henkisesti vielä niin teini, että tykkään joskus överimakeistakin tuoksuista, etenkin hedelmistä ja marjoista.

Käsivoiteissa tykkään enemmän mansikan tuoksuisesta, koska se on hieman raikkaampi kuin raspberry & blackberry. Vaikka ei viimeksi mainittukaan pahalta tuoksu. Kosteutustehoiltaan ne ovat ehkä keskivertoa tai hieman alle. Kuivakätiset eivät noista apua saa, mutta kevyeen kosteutukseen nuo ovat mainioita. Imeytyvät lisäksi nopeasti eivätkä tahmaa. Inhoan käsivoiteita, joista jää tahmainen kalvo käsiin ja siksi en paljon käytäkään käsivoiteita. Mutta näitä käytän mielelläni juurikin tuon tahmaamattomuuden vuoksi.


Coconut & Cream on tuoksu, josta mulla ei ollut aiempaa kokemusta. Kookos onneksi kuuluu suosikkeihini ja hajuvesissäkin mulla on kolme kookoksen tuoksuista. Tuoksultaan tämä todellakin on överimakea kookos, johon kerma tuo vielä enemmän makeutta. Käyttäessä tuoksu muuttuu vähän puiseksi, eikä enää ole niin makea.Koostumukseltaan suihkugeeli on melko juoksevaa ja se pesee hyvin, mutta ei kuivata ihoa. Tuoksu jää hentona iholle, sitä ei haista kuin nenä ihossa kiinni tuoksuttelemalla, joten ei pelkoa siitä, että tuoksuisit koko päivän kookokselle.


Vertailuna vanha pullo ja uusi pullo. Tykkään uudemmasta enemmän, se on raikkaampi ja tyttömäisempi kuin vanha. Iso pullo on suihkussa vähän epäkäytännöllinen, joten olen kaatanut isosta pullosta aina matkakokoiseen tyhjään I Love... pulloon.


Huulikiiltoja tuli kolme ja niissä tuoksuina oli yllä näkyvät. Yleensä tällaisten halpismerkkien huulikiillot ovat aika huonoja, paksuja ja tahmaisia, mutta I Love... -kiillot olivat yllättäen koostumukseltaan aika kevyitä, hyvin huulille liukuvia, eivätkä tahmanneet ollenkaan. Todella mukavan tuntuisia huulilla ja sulautuivat myös hyvin huuliin, en pidä huulikiilloista, joista jää sellainen paksu ja tasainen superkiiltävä kalvo huulille. Nämä toivat huulille kiiltoa, mutta olivat silti luonnollisen näköisiä.


Tuubeissa näkyvän shimmerin takia kiillot saattavat pelottaa joitakin, mutta huulilla shimmer ei näy juuri lainkaan. Väriä ne eivät myöskään tuo huulille, joten sävynkin voi valita sen perusteella mistä tuoksusta tykkää eniten. Tuoksu nimittäin on hyvin voimakas ja säilyy huulilla niin kauan kuin vähänkin kiiltoa on jäljellä, joten tuoksun on paras olla sellainen josta tykkää.


Mango & Papaya huulilla


Pari vanhassa pakkauksessa olevaa kiiltoakin löytyi valikoimastani, joten vertailuna vielä ne. Taas kerran tykkään enemmän uudesta pakkauksesta, koska se on tyttömäisempi ja joissain sävyissä oleva valkoinen tekstikin tuo oman lisänsä tuubeihin.

Kokonaisuutena I Love... -tuotteet ovat varteenotettava vaihtoehto edullisempaa kosmetiikkaa etsiville. Tuotteita ei todellakaan ole hinnalla pilattu, tuoksut ovat kivoja ja hinta-laatusuhdekin on ihan kohdallaan. Saatavuuskin on hyvä ja tuotteita saa ostettua lukemattomista paikoista. Kovin kypsään makuun nämä tuskin sopivat, mutta lapset, nuoret ja muuten vaan nuorekkaat varmasti tykkäävät merkin tuotteista.

Tuotteet saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti