21. toukokuuta 2014

Uusi lempiputsari

Hupsista, edellisestä postauksesta onkin jo vierähtänyt vähän aikaa. Koulujuttujen kanssa on ollut kiireitä, mutta tänään kävin koululla viemässä viimeisen näytön paperit sinne ja nyt onkin kaikki suoritettu. :)

En olisi uskonut, että minulle uuden merkin alelaarista löytynyt tuote voisi nousta putsareissa lemppariksi syrjäyttäen vanhan lempparini eli Garnierin Pure Active 2 in 1 -geelin. No7 toki on minulle tuttu nimeltä jo vuosien takaa, mutta yhtäkään tuotetta en ollut vielä kokeillut.

Vaatimukseni putsarille on lähinnä se, että sillä saa puhdistettua koko meikin kerralla. Ennen pesin kasvot aina vain suihkussa, koska se oli helpompaa. Käsin kasvoja huuhdellessa vettä meni paidan alle ja hiuksetkin kastuivat aina vähän vaikka miten yritti olla tarkka. Suihkussa ei jaksa läträtä monen eri pullon kanssa, joten haluan, että yksi putsari riittää kaikkeen.

Nyttemmin huonojen putsareiden takia olen poistanut ensin silmämeikin ennen suihkua, koska se ei aikaisemmilla putsareilla lähtenyt. Rajaus ja ripsari jämähtivät paikoilleen. Nykyään käytän kuukausi sitten hankkimaani Clarisonicin(Youtube -gurujen ylistämä must have -laite) tyyppistä kasvojenpuhdistuslaitetta ennen suihkua vielä lisäksi ihon puhdistamiseen(ja se kyllä tekee ison eron!).

Laiskoina päivinä en jaksa tehdä kumpaakaan ja silloin otan käyttöön No7 Beautiful Skin Foaming Cleanserin. Se täyttää kaikki vaatimukseni.


Vaahto on tarkoitettu normaalille ja rasvaiselle iholle ja pullossa oleva teksti mainostaakin sen hoitavan kaiken kerralla. Pullo on kaunis, juuri minun tyyliseni eli simppelin kaunis ja hillitty.


Pullosta tuleva vaahto on melko tiivistä ja pysyy hyvin kasassa myös iholle levityksen jälkeen. Osa vaahdoista sulaa niin helposti iholla tavalliseksi nesteeksi.

Puhdistusteho on mitä mainoin. Tarvittaessa se poistaa koko meikin ilman mitään jäämiä. Jopa ripsiväri ja rajaus lähtevät vaivatta, eikä hangatakaan tarvitse juuri lainkaan. Antaa vain silmämeikin kohdalla vaikuttaa hetken ja sitten huutelee pois. Koko meikin puhdistamiseen olen käyttänyt 2-3 pumppausta, jos meikin on poistanut ennen suihkua, riittää hyvin yksi pumppaus.

Puhdistuksen jälkeen iho on sileä, puhtaan tuntuinen, kiilloton, eikä kiristäkään ihme kyllä. Usein rasvaisen ihon putsarit kiristävät armottomasti.


Aivan täydellinen ei tämäkään tosin ole. Pullo hupenee melko nopeasti, joten kovin riittoisaa putsari ei ole. Lisäksi haju ei ole mistään parhaimmasta päästä. Hypo-allergeenisena siihen ei ole lisätty mitään tuoksua ja vaahto haisee vain noille kemikaaleille. Haju ei onneksi ole kovin voimakas ja muutenkin ihan siedettävä.

Kokonaisuutena putsari pääsee HG -tuotteideni joukkoon ja ehdottomasti tulen hankkimaan lisää jossain vaiheessa. Muutenkin taisin ihastua merkkiin, koska myös käytössä oleva punoitusta vähentävä seerumi on ihan huippu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti