26. toukokuuta 2014

Postissa tulleita

Valmistujaiskiireiden takia meinaa päivistä loppua tunnit kesken, mutta laitetaanpa nyt pikaisesti tällainen postaus niin ei jää blogi ihan unohduksiin. Nyt onkin postissa tullut taas muutama pienempi lähetys.


Satokilla pitivät kovasti postauksistani edellisten tuotteiden osalta, joten halusivat vielä lähettää testiin monelle jo varmasti tuttuja Konjac Spongeja. Minulla ei näistä ole kokemusta, mutta tarkoituksena on ollut kokeilla niitä jossain vaiheessa. Testaan siis mielelläni valkoisen kaikille ihotyypeille sopivan White Puren ja harmaan Bamboo Charcoalin, joka on rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle eli just mulle. Näihin palaillaan blogissa vielä myöhemmin.


L'Orealin Facebook -testiryhmästä sain uuden Préférence Brush On Glam Highlights -hiusvärin sävyssä Glam Lights No3, joka on keskiruskeille hiuksille. Se tuli jo aika kauan sitten, mutta blogissa en siitä sen kummemmin maininnut. Instagramissa kyllä. Jos haluatte siitä juttua niin kertokaa kommenteissa. Käytin sen jo ja...


...kiitoksena testiryhmään osallistumisesta sain sitten vielä Miss Manga Mascaran. Ei ehkä ole sellainen, jota haluaisin kokeilla ja itse en olisi ostanut sitä ikinä, mutta ehkä tuo joskus tulee käytettyä. Arviot siitä eivät ole tähän asti olleet netissä mitään kovin hyviä. Pakkaus on kyllä nätti.


Oriflamen pakettikin tuli ja siinä oli toinen pullo Diamond Cellular -misellivettä. Tykkäsin siitä niin paljon, että tilasin loppuneen tilalle uuden kun se oli tarjouksessa tosi halvalla. Täyteen hintaan en ostaisi ehkä. Viime kerralla jälkitoimitukseen jäänyt Perfect Body Ultra Firming Body Lotion tuli nyt. Tilaajalahjana sai Wellness -keittokirjan, josta uskon olevan paljon hyötyä. Etenkin kun olen muuttanut elämäntapojani vähän terveellisemmäksi vähitellen. Kirjassa olikin kaikkia herkullisen näköisiä ohjeita.

HG -ripsariani Wonder Lashia oli myös poistomyynnissä jouluisessa kuosissa, joten otin sellaisen tietysti. Itselleni ei hylsyllä ole merkitystä, mutta käytän Wonder Lashia niin paljon, että tarjoukset pitää hyödyntää.

Poistomyynnistä myös Glitter Nail Art Decoration -purkki, lähinnä koska siinä oli sydän- ja tähtistrasseja eikä mulla ole niitä. Muita kyllä siitäkin edestä. Happy Lipsiä tilasin myös sen toisen sävyn eli Fresh Berryn. Pure Naturen Tea Tree & Rosemary -puhdistusliinat on tarkoitettu juurikin epäpuhtaalle iholle, joten sopii mulle. Ne pääsivätkin heti käyttöön ja tykkäsin kyllä.

Ilmaisena demona Love Nature Exfoliating Cleanser stressaantuneelle iholle. Tuoksuna viinirypäle. Tuota pitää vielä miettiä käytänkö itse vai myynkö.

Demoja en tilannutkaan kun siellä ei ollut oikein mitään sellaista, jota olisin tarvinut. Ainoastaan yksi kiva hajuvesi, mutta niitä mulla on ihan liikaa.Nyt pitäisi enää vain keksiä millaiset kynnet teen valmistujaisiin ja siinä onkin hommaa kun pää lyö tyhjää. Ja sitten on myös vielä saatava se idea päästä kynsille asti onnistuneesti. Palaillaan blogin puolella sitten taas valmistujaisten jälkeen. Onnea myös kaikille muille valmistuville!

2 kommenttia:

 1. Noi konjac Sponget on ihan älyttömän hyviä, oon muutaman viikon käyttänyt ja oon jo koukussa niihin :D

  Miss Manga on mun mielestä ihan hyvä ripsari, ei peittoa lemppariani (Lancomen Hypnosea), mutta tykkään Miss Mangasta kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, ettei toivo Miss Mangan suhteen ole aivan täysin menetetty :D

   Poista