2. helmikuuta 2015

Juhliin mukaan

En tiedä kiinnostaako ketään tällainen postaus, mutta teen sen silti, tykkäsitte tai ette. :D Mutta siis lähden tässä parin päivän päästä ensin vanhempien luokse ja sitten kohti Jyväskylää ja Oriflamen Passion -juhlaa. Tapahtuma on isoin ja muodollisin, missä olen ikinä ollut. Noin kuukausi sitten osanottajamäärä oli 1200 ja se varmasti on siitä vielä kasvanut.

Iltajuhla on myös minulle ensimmäinen, jossa on pukukoodi ja istuva illallinen. Osaankohan tämä maalaistyttö edes syödä oikein... Tapaan siellä myös aluejohtajan ensimmäistä kertaa ja se vasta pelottaakin, vaikka kyseessä on ihan mukava nainen. Hän vielä sanoi tuovansa minulle sitä ja tätä ja tuota, joten saa nähdä miten kauhean tavarakasan kanssa sieltä päästään lähdölle.

Tässä kuitenkin pääpiirteittäin, mitä aion juhlissa käyttää.

Päivätapahtuma



Päivätapahtuma on vapaampi, ehkä sellainen vähän messumainen tapahtuma. Siellä on Oriflame-kauppa, sekä luennot Saimi Hoyerilta, Henkka Hyppöseltä ja Jukka Hildéniltä. Can't wait! Ja lisäksi parit kahvit ja ruokailut, sekä tuttujen tapaamista ja verkostoitumista. Päiväjuhlaan laitan vain ihan farkut ja Passion-paidan, kun se käskettiin toivottiin laitettavan.

Hiuksetkin saavat olla ihan mun arkikampauksessa eli käytännössä vain auki ja suolasuihkeen avulla tehty beachy-look. Meikkikin sellainen hillitty ruskea, työmeikkini oikeastaan. Joo, tylsää, mutta aikaa valmistautumiseen on tosi vähän, jos ei halua herätä viideltä aamulla, joten en ala kikkailemaan sellaisilla meikeillä, joita en ole tottunut tekemään. Ja hillitty ruskea muuntautuu helposti iltameikiksi.


Iltajuhla


Oivoi, tähän valmistautumista odotan kauhulla. Päiväjuhla päättyy klo 17 ja iltajuhla alkaa klo 19 illallisella. Illallinen on istuva, eli paikoilleen pitää varmaan lähteä valumaan klo 18.30 jo, ettei myöhästy Tomi Björckin pöperöiltä. 1,5 tuntia aikaa siis laittaa hiukset, meikki ja vaatteet. Tulee tekemään tiukkaa!


Hiuksista monesti oli mainintaakin jo blogissa. Tulen tekemään varmaankin ne tiukimmat kiharat BaBylissin Curl Secretillä. Tai sitten laineet vain jos aika menee tiukille. Pohjustukseksi kiharoille otan pienen Sim Moisture Shotin, koska sen totesin ihan hyväksi ja se on näppärän kokoinen. En halua raahata monta laukullista tavaraa linja-autossa sinne. Lämpösuojaksi XZ Tyrni ja tyveä kohottamaan Schwarzkopf  POWDER'ful -hiuspuuteri. Ja kaiken kiinnittää  L'Orealin Elnett Satin, koska se oli pienin hiuslakkapulloni. Ehkä myös pikkuiseksi lisäboostaukseksi Oriflamen HairX-kiiltosuihketta.



Koska hiuksiin menee ehkä sellainen 40-60min, haluan meikistä vain pikaisen. Siksi vain siistin aamulla huolella tehdyn meikkipohjan ja tummennan silmämeikin aikaisemman paletin tummimmalla ruskealla ja MaxFactorin mustalla ruskeaksi smokyksi ja lisään irtoripset.

Huulet saavat myös nudeombren kahdella rajauskynällä ja nudepunalla. Olisin halunnut vähän tummemmat huulet, mutta koska siellä syödään niin en jaksa alkaa vahtimaan huulimeikkiä. Ja on se vähän noloakin hienon illallisen jälkeen alkaa peilailemaan pöydässä, että onko nyt kaikki hyvin. Tai nousta ja lähteä vessaan kun yli tuhat ihmistä istuu lähistöllä. No way! Nudepunat kuluvat yleensä aika nätisti pois, joten se on huoleton.

Tuoksuksi halusin jotain Oriflamelta ja Amber Elixir on itämaisena tuoksuna juhlallisin omistamistani. Sitä laitan kevyesti myös päiväjuhlaan, koska sitten on helppo illalla vain lisätä sitä. Jokin toinen päivätuoksu voisi sotkea, jos päälle lisää toista.


Voi kuinka haluaisinkaan tehdä jotkin nätit kynnet, mutta se ei ole mahdollista. Iltapuvun alle ahtaudun muotoilevaan alusasuun(luottovaatteeni Slim 'n Lift Supreme), joka silottelee kaikki makkarat ja turhat möykyt ja sen laittaminen pilaa koristelut heti(ei ole nimittäin helppoa). Joten valitsin kynsiin vain näyttävän, yksinkertaisen ja hyvin kestävän The ONE Rose Diamond -lakan. Viime käyttökerralla se taisi kestää 5 päivää lohkeilematta, mikä on mulle paljon. Useimmat lakat eivät kestä päivääkään hyvänä kynsissäni.



Pukukoodina juhliin oli juhlapuku eli mieluiten iltapuku, mutta myös juhlava housupuku sallitaan. Valitsin itselleni pitkän mekon, koska housupuvut nyt ei ole ihan mun juttu. Kengiksi valitsin vain kaapistani matalimmat mustat korkkarit, koska juhla kuitenkin kestää klo 19-01 ja tosi korkeat korkkarit olisivat varmasti epämukavat. Eivätkä kengät juurikaan helman alta näy, joten niillä ei niin suurta väliä ole.

Mekon löytäminen oli niin tuskaisaa, ettei ole ennen ollutkaan. Etsin ulkomailtakin läpi kaikki eBayt ja Saks 5th Avenuet joulukuun alussa ja en löytänyt sellaista, josta olisin tykännyt, vaikka Saksista tilasin kerran ihanan mekon. Olin vain päättänyt, että haluan sinisen tai mustan mekon. Sitten päätin etsiä ihan suomalaiset halvat kaupat läpi ja niitäkin selasin pitkän tovin, kunnes näin tämän mekon ja parissa sekunnissa tiesin, että se on siinä! Ja 40 euroa ei ollut paha, kun aikaisemmin katselin monen sadan euron mekkoja.

Kuva: H&M

Mekon tuollainen pronssihtavanhopeamikälieonkaan -metallijuttu vyötäröllä lisäksi sopii hyvin yhteen valitsemani Oriflame by Marcel Marongiun iltalaukkuun ja Glitteristä ostettuihin ruusukultaisiin koruihin, sekä myös puhelimeeni, joka saa toimia kamerana juhlissa. Korvakorut ovat Oriflamelta. Kaulakoruksi tilasin kiinasta mustalla sydämellä varustetun chokerin, koska suomessa nyt ei sellaisia ole. Tilasin kaksi muutakin chokeria samalla, mutta eri riipuksella varustettuna ja niiden kokonaishinta oli 4 euroa! Eikä postikuluja.

Koru on vielä vanhempieni luona, koska tilasin sen sinne, jotta se varmasti ehtii tulla ennen juhlia(eikä esimerkiksi tule päivä lähtöni jälkeen omaan asuntooni), joten en juuri nyt pääse siihen käsiksi, mutta näette sen seuraavassa ostoksia-postauksessa.

Pikkukuva kuitenkin tuossa

Kuva: eBay

Sellaista siis tulossa. Kuvia yritän tapahtumasta ottaa parhaani mukaan sopivissa tilanteissa, kun esiintyjiäkin on illalla kolme, mutta pitää nyt katsoa tilanteen mukaan. Päivätapahtumasta ainakin pitäisi suhteellisen helposti saada kuvia. Jos ei kukaan muu ota kuvia, niin en kyllä kehtaa minäkään.

Toivottavasti tulee kiva päivä, vaikka jännittääkin aivan törkeästi.

Onko kukaan teistä lukijoista tulossa? Yhden lukijani ainakin tiedän tulevan, mutta ilmiantakoon hän itsensä jos haluaa. :) Ja toki jos joku teistä minut sattuu siellä bongaamaan niin saa tulla moikkaamaan. Juhlien takia myös blogissa voi olla vähän hiljaisempaa tämä ja ensi viikko, en juurikaan ole ehtinyt tehdä postauksia varastoon, enkä ota hotelliin mukaan tietokonetta.

4 kommenttia:

  1. Hep, minä oon myös tulossa! Mekon kanssa oli aikamoista metsästämistä, mutta löyty lopulta. :D Kynsiähän mä en ole edes vielä miettinykään saati hiuksia, mutta luojan kiitos lähen äidin kanssa matkaan, jolla riittää hiuksiin ainakin ideoita.

    Mulle tää on kans eka tällanen isompi Oriflamen tapahtuma, jossa oon mukana. Jännittää, mutta huhujen mukaan nää juhlat on vailla vertasiaan, joten myös innolla ootan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu :) Mulle tää on ihan eka Oriflamen tapahtuma koskaan, en ole käynyt edes jaksoilloissa tai muissa pienissä jutuissa, koska mut jotenkin ihmeellisesti on laitettu alueelle, jonka kaikki tapahtumat on vantaalla/helsingissä, mikä harmittaa kun en koskaan pääse niihin 400km välimatkan takia.

      Poista
  2. Tosi kiva postaus, erilainen. Tällaista on kiva lukea. Oikein mahtavaa päivää!

    VastaaPoista