25. tammikuuta 2016

Ostoksia ja saatuja: Shytobuy.fi, joululahja, markettiostoksia...

Otetaan pitkästä aikaa taas saapuneita tuotteita kun niitä on kertynyt jonkin verran tässä viime viikkojen aikana.



Ihan ekana juuri postissa tulleet tuotteet Shytobuy.fi:stä. He ottivat minuun yhteyttä ja kysyivät haluaisinko muutamia tuotteita testiin. Verkkokauppaa tutkailtuani lähdin innolla mukaan ja sähköpostittelun päätteeksi he valitsivat minulle kolme tuotetta hyvin laajasta valikoimastaan.

Ensimmäinen on ainutlaatuiselta kuulostava kulmatuote Wunderbrow. Ainakaan minä en ole kuullut mistään vastaavasta. Sen avulla kulmameikin pitäisi pysyä kasvoilla useita päiviä! Jos se toimii, niin tuote nopeuttaa kyllä aamuja huomattavasti. Sävy Keskiruskea näyttää myös sopivan aika hyvin mun kulmien väriin ja on myös tarpeeksi kylmä sävy, pelkäsin kuvan perusteella, että se olisi liian lämmin. Tuosta on vielä yksi lähempänä mustaa oleva sävy ja kaksi vaaleampaa sävyä. Wunderbrow lähtee kasvoilta pois vain kulumalla tai Wundercleanse-puhdistusaineella, joten sain sellaisenkin tietysti mukaan. Ei tarvitse sitten tuskailla rumien kulmien kanssa jos tulee käyttöä harjoitellessa jokin virhe. Kerron kyllä heti miten sujui, kunhan tässä ensin testailen sitä.

Kolmas tuote oli Skin Doctorsin Zit Zapper. Verkkokaupassa on hirmuisesti kaikkia ihonhoitotuotteita erilaisille ongelmaihoille, erityisesti akneen, couperosaan ja sen sellaiseen. Luokittelisin heidän tuotteensa apteekkikosmetiikaksi ja näitä ei taida muualta suomesta saada(tosin tuotteet lähetetään englannista). Minulla ei enää aknea ole, mutta näppyjä tulee silti välillä, joten minulle suositeltiin Zit Zapperia, joka nitistää näpyn yhdessä yössä. Siitäkin varmasti tulette kuulemaan myöhemmin.



Palataan hetkeksi vielä jouluun, ainoa kosmetiikka-joululahjani oli Escadan Collector´s Edition. Yksi tällainen mulla jo on muutaman vuoden takaa ja oli kiva saada vähän päivitystä. Island Kiss on noista uusista ainoa, joka mulla on täysikokoisena. Cherry In The Air oli kuitenkin näistä lemppari, sen ostoakin harkitsin silloin kun se oli kesätuoksuna, mutta päätin olla hankkimatta sitä kuitenkaan kun testeristä kaupassa kokeillessa tuoksu ei säilynyt iholla kovin kauan. Nyt mulla onkin jo kiva miniarmeija noita. Muut joululahjat olivat vähän sporttisempaan suuntaan painottuvia urheilujuttuja ja toki myös perinteisiä lahjoja, kuten kynttiläkippoja ja pyyhkeitä tuli. Niistä ei sen enempää kun näin vanhemmiten lahjat eivät ole joulussa tärkeintä, enemmän oikeastaan tykkään antaa lahjoja. Mutta Escadat halusin mainita kun noi minit on mulla vähän tolleen gotta catch 'em all -meiningillä.



Oriflamelta tuli jo joulukuun alussa yksi paketti, jossa lähetettiin erikseen mulle Wellness-pyyhe. Se ei ollut tarttunut tilaukseen automaattisesti niin kuin piti. Sen sai kun myi tietyllä summalla Wellnessiä ja minähän sitten myin patukoita urakalla. Isoon ja pehmeään violettiin pyyhkeeseen on kiva kietoutua.

Tässä välissä on tullut yksi Oriflame-tilauskin ja ensi viikolla tulee toinen, mutta niitä tuotteita mulla ei ole itselläni nyt. Harkitsen vakavasti jo muuttoa kauemmas, joten koulutan äitiäni tässä vähän edustushommiin. Suurin osa asiakkaistani kun on siellä missä hän asuu. Joten ohjasin paketin suoraan hänen luokseen ja sitten Skypessä webbikameran välityksellä kerroin mikä tuote menee kenellekin. Omat tuotteeni menivät myös sinne, joten saan ne vasta myöhemmin. Sielläkin tuli ihan uusi kulmatussi ja muuta pientä. Tulevat testailut tulee olemaan näköjään hyvin kulmapainotteisia. :D



Mahdollisen muuton vuoksi olen yrittänyt vähentää ostelua, mutta pariin juttuun silti sorruin. Eka oli Tokmannista se Rexonan suihkugeeli, josta on ollut postaustakin jo, mutta tämä ostospostaus laahaa niin jäljessä, että se on tässäkin mukana. Eipä siitä sen enempää siis.

Sinne Tokmanniin lähdin oikeasti kun multa loppui suihkutettava hoitoaine ja suihkun jälkeen on takkujen selvittämiseksi pakko olla jotain nyt kun mun hiukset on niin pitkät. No eihän siellä tietenkään ollut myynnissä ainuttakaan, öljyjä ja seerumeita vaan. Gliss Million Gloss Crystal Oil oli tarjouksessa ja kun en kerran hoitoainesuihketta löytänyt niin otin sen. Oon jo tuon sarjan ilmestymisestä asti ihastellut tuota pakkausta, se on niin nätti, koska holo. Ja öljy tuoksuu ihan mielettömän hyvältä! Mitä oon ehtinyt sitä viikon verran tässä käytellä niin toimii myös loistavasti, latvoista tulee tosi pehmeät, sileät ja kiiltävät. Huippu! Pitää ehkä käydä ostamassa muitakin sarjan tuotteita.

Yksi päivä suihkussa huomasin myös, että hoitoaine loppuu ihan kokonaan! :O Jäljellä on pieni liru, josta riittää ehkä kahteen kertaan ja kaapissa ei ollut yhtään uutta pulloa. Kosmetiikkahamstraamisen lopettamisen huono puoli on just tämä, että sitten kun joku loppuu niin se loppuu. Hätäisesti kauppareissulla Lidlin kassajonossa seistessä otin tuon Pantenen Volume & Body Conditionerin ensihätään kun en jaksanut Halpa-Halliin asti lähteä. Pitää ensi kuussa Jyväskylän reissulla ostella jotain kunnollista kun Sokoksen lahjakortit polttelee taskussa...

Kiinnostaako joku näistä tuotteista erityisen paljon?

6 kommenttia:

  1. Oo vanha kunnon Zit Zapper, luottotuotteeni, kun mulla oli enemmän epäpuhtauksia. Pienet finnit kutisti, isoammille tarvittiin useampi yö, mutta rauhoitti ja kuivatti kyllä selvästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuo oli tuntematon tuote, tosin muilta merkeiltä olen käyttänyt vastaavia hyvällä menestyksellä. :)

      Poista
  2. Ääää, miten suloisia nuo Escadan minipullot<3 Ne tarvis ihan oman pienen hyllyn tai jonkun hienon lasisen näyttelypaikan :DD Tuo Glissin öljy kuulostaa ihan unelmalta! Äidillä tais olla sitä, täytyy käydä sen luona siis ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä söpöjä ja kivan värikkäitä, vähän retrojakin jopa ton vanhanmallisen pullon takia. :) Pitäisi hankkia kaikille mun miniatyyreille joku valaistu lasivitriini. :D

      Poista
  3. Mullakin on tota Gliss Million Gloss Crystal Oilia ollut käytössä jo pidempään ja oon kyllä ollut tyytyväinen! Myös hoitoaine ja shamppoo on tullut kokeiltua, aluksi jätti hiukset kivan pehmeiksi ja hoidetuksi, mutta loppua kohden ei enään vaikuttanut samallalailla kuin alussa :/.

    tWreck This World

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä ja tuoksuu niin ihanalta. Kiva myös kuulla kokemus noista muista tuotteista niin tietää harkita ostaako vai ei. Toisaalta ei ne olleet kuin vähän yli 3€ täällä eli saatan ostaakin vaikka ei ihan täydellisesti toimisi. :)

      Poista