23. marraskuuta 2016

Giordani Gold Iconic All-In-OneJokaisen naisen haave ripsivärin suhteen on varmaankin omistaa sellainen ripsari, joka tekisi kaiken. Pidentäisi, tuuheuttaisi, kaareuttaisi ja erottelisi ripset. Eikö? Oriflamen Giordani Gold -tuoteperheen uusin tulokas Iconic All-In-One lupaa tehdä juuri kaiken tuon. Sen lisäksi ripsiväri vielä hoitaa ripsiä ja saa ne näyttämään kiiltäviltä.Tuotesarjan tapaan tämäkin on pakattu tyylikkään musta-kultaiseen pakkaukseen, joka on myös ylellisen painava. Harja on muovinen ja melko kova sekä harjakset ovat suhteellisen harvassa. Sen ansiosta harja ei nappaa mukaansa liikaa massaa, vaan tulee todella siistin näköisenä ulos hylsystä ja siten ripsarin levityskin on todella helppoa ja vaivatonta ilman sotkua. Massa on myös sopivan kosteaa, eikä varise. Silti se ei ole liian märkää.


Yllä kuva ripsistä ilman ripsaria ja yhden kerroksen jälkeen(jättäkää kauhea peitevoide huomiotta, testasin uutta, joka oli ihan liian keltaista ja korosti vain juonteita, ei jatkoon :D ). Ripsiväri tekee melkein kaiken minkä lupasi. Pituutta tulee ripsiin ihan kivasti, samoin tuuheutta. Tosin harvassa olevien harjaksien vuoksi harja ei erottele aivan niin tarkasti kuin olisin toivonut, paakkuja joutuu vähän harjailemaan auki. Taivutukset onneksi pysyivät ihan hyvin. Alaripsiin sen sai levitettyä todella siististi.

Mitä kestoon tulee niin ripsari suoriutui päivästä mallikkaasti. Ei varissut poskille ja säänkestävänä pärjäsi hyvin myös tuolla (silloin) loskaisen kosteassa ilmassa leviämättä.


Miksikään ihmeripsariksi All-In-One ei osoittautunut, mutta varsin hyvä perusripsari arkeen se kuitenkin on. Tekee hieman kaikkea, ei mitään äärettömän loistavasti, mutta tarpeeksi hyvin.


2 kommenttia:

  1. Alkoi kiinnostamaan tämä, sellainen harja josta tykkään eniten ja upea hylsy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kyllä näyttäisi sun makuun sopivalta ripsarilta, mitä olen blogistasi seurannut ^_^

      Poista