10. marraskuuta 2016

Kosteuspommi kasvoille

Länsimaiset merkit usein jäljittelevät aasialaista kosmetiikkaa, eikä ihme, onhan se usein hyvin laadukasta. Sheet Maskit ovat olleet siellä trendi jo pitkään, niitä löytyy vaikka minkälaisin eläinkuvin varustettuina, vaahtoavina ja jopa pimeässä hohtavina. Niiden käyttöä olen katsellut Youtubessa monilta tilaamiltani kanavilta. Usein en jaksa tilata kuitenkaan netistä niin omat on jääneet ostamatta. Onneksi Garnier on nyt tuonut oman sheet maskinsa markkinoille ja sitä saa ihan lähimarketista. Hintakin on vain pari euroa ostopaikasta riippuen, joten hauskan naamion saa ostettua kolikoilla.

Kosteuspommiksi itsensä tituleeraava Garnier Moisture Bomb Tissue Mask lupaa tietenkin kosteuttaa ja saada ihon tuntumaan elinvoimaiselta jos iho on kuiva ja rasittunut. Sitä ihoni todella nyt kaipaa, koska elämä on ollut aika stressaavaa viime aikoina, ainakin hiustenlähdöstä päätellen, ja kiireen takia ruokavaliokin on ollut vähän mitä sattuu. Se näkyy ja tuntuu ihossa. Iho on todella kuiva, paikoitellen hilseilevä ja epäpuhtauksia on paljon.
Naamio poistetaan pakkauksesta ja taitellaan auki. Siinä on varsinainen naamiokangas ja sininen suojakalvo, joten vähän saa olla tarkkana mistä kohtaa taittelee auki, ettei revi sitä kalvoa heti irti. Samoin naamio on aika limaisen ja märän tuntuinen, muttei onneksi valu lattialle. Tuote tuoksuu jonkin verran, ei mahdottoman voimakkaasti onneksi ja tuoksukin on sellainen peruspuhdas neutraali tuoksu.

Kun naamio on auki, asetetaan se kasvoille ja sekin oli vähän hankala homma tai sitten mun kasvojen mittasuhteet ei jotenkin täytä yleisiä "standardeja", joiden mukaan naamio on ehkä suunniteltu. Suojakalvo haittaa hommaa aika paljon, suosiolla voisin sanoa, että sen saa repäistä suoraan irti. Helpompi laittaa naamio kasvoille ilman sitä, kangas joustaa, kalvo ei. 


Naamion otsakappale on vähän turhan korkea, vaikka luulin mulla olevan korkea otsa. Kangas ylettyy hiusten päälle. Juuri suihkusta tulleena en ehkä halua limaista naamiota hiuksiini. Vähän sitä kuitenkin meni ja hiusten kuivuttua huomasi hiusten olevan siitä kohtaa klimpissä. Silmät ovat toinen hankala kohta, mun silmät on ehkä liian kaukana toisistaan kun ulkonurkista joutui venyttämään aika paljon ja välillä kangas oli silmän päällä. Ei onneksi kirvellyt vaikka taisi sitä silmiinkin mennä. Nenäkappale oli vähän turhan pitkä, vaikka mulla aika iso nenä onkin. Muuten naamio aika helposti asettui paikoilleen. 

Alkuun naamio tuntui ihanan kosteuttavalta ja rentouttavalta. Noin 10 minuutin jälkeen alkoi tulla vähän kylmä ja kasvot tuntuivat kylmiltä. Asuntoni tosin on aivan jäätävä muutenkin tällä hetkellä, koska lämmitys ei ehtinyt mukaan äkilliseen kylmenemiseen. Naamio sopii kaikille ihotyypeille pakkauksen mukaan ja uskoisin asian myös olevan niin. Pintakuivuudestani huolimatta naamio ei kihelmöinyt tai kirvellyt, joten herkkäihoinenkin uskaltaa varmasti kokeilla.

En hirveän tarkkaan mitannut aikaa jonka naamio oli kasvoilla, kertakäyttöisenä haluan ottaa siitä kaiken hyödyn irti eli imeyttää ihoon kaiken mahdollisen. Odottelin, että naamiosta tulisi suhteellisen kuiva ja poistin sen kasvoilta. Sen jälkeen vielä ohjeen mukaan hieroin jäljelle jääneen nesteen kasvoihin. Nestettä jäi reilusti myös pussin pohjalle, joten sekin kannattaa sieltä hyödyntää hieromalla se vaikka kaulaan ja decolteelle.


Käytön jälkeen iho tuntui raikkaalta ja todella tehokkaasti kosteutetulta, hilseily oli tiessään. Olo oli myös todella rento tuollaisen hemmottelun jälkeen. En kokenut tarpeelliseksi laittaa yövoidetta ja naamiota ei pestä pois, joten se sai jäädä yön ajaksi iholle odottamaan aamupesua. Aamulla saikin herätä todella kauniilta näyttävän, tasaisen ja sileän ihon kanssa. Ei kuivuutta missään. Näppärä ja edullinen tehotuote ihan jokaiselle ja toki samalla saa annoksen nauruterapiaa, koska onhan toi nyt hauskan näköistä näyttää joltain sarjamurhaajalta. :D

Joko olette hurahtaneet sheet maskeihin?

8 kommenttia:

 1. Olen vähintään 1-2 kertaan viikossa laitan jonkun sheet maskin. :) Tää Garnier on hintaansa nähden tosi kiva. Vielä en ole sellaista kasvonaamiota löytänyt joka istuisi omiin kasvoihin. Mulla on leveät kasvot ja kaikki naamiot jättää korvien vierestä 1,5cm:n alueen molemmin puolin tyhjäksi, todella ärsyttävää, koska se on paikka johon itsellä tulee kuivuuden vuoksi finnejä usein. Eikä ole kuitenkaan sama asia levittää pelkkää pussissa olevaa seerumia kohtiin, kun siinä ei ole kangasta lisäimeyttämässä tuotetta ihoon. :D Silmät ovat itsellä myös usein liian lähellä, kun on leveä naama niin silmätkin ovat kauempana toisistaan. :D Mulla on hyppyrinokka, joten tuo nenäpala jää usein liian lyhyeksi, no kaikkea ei voi saada. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun eivät Garnierilla ylihinnoitelleet tuota vaikka onkin trendituote. Olisi hyvä jos sheet maskeissa olisi eri kokoja, ihmisillä on niin eri kokoisia kasvoja. Ei silloinkaan toki kaikille täydellisesti istuisi, mutta edes olisi hieman enemmän valinnanvaraa :)

   Poista
 2. En ole koskaan käyttänyt kangasnaamioita, vaikka yksi sellainen tuolla jemmoissa odotteleekin. Tätä voisi kanssa kokeilla, sillä vaikuttaisi sopivalta myös omalle stressaantuneelle iholle :) Tuon sarjan gel- cream yövoide onkin jo ostoslistalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä tapauksessa tuosta voisi tosiaan olla hyötyä sulle, ainakin minua se rentoutti silminnähtävästi. :) Muita sarjan tuotteita en olekaan tutkinut, mutta pitää kyllä ottaa niistä selvää, koska tämä oli niin hyvä.

   Poista
 3. Mun pitäis kyllä kokeilla tätä! Naama hilseilee ja huonolla hoidolla. :D

  VastaaPoista
 4. Sheetmaskeissa on tosiaan se huono puoli, että talvella ne tuntuu tosi kylmiltä :D. Kesällä tunne on taas raikastava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin :D Kesähelteillä kyllä varmasti virkistävä :D

   Poista