30. maaliskuuta 2017

Loppuneet Maaliskuu '17



Tässä kuussa loppui enimmäkseen tällaista pientä tilpehööriä ja ennätysmäärä kynsituotteita.


Oriflame Blue Wonders Refreshing Shower Gel
Merellinen Blue Wonders on suosikkejani kesätuoksuissa. Suihkugeeli ei ole niin suolaisen tuoksuinen kuin varsinainen hajuvesi, mutta talven aikana sillä pääsi suihkussa tuoksumatkalle kesäisille merenrannoille. Rakastan myös sarjan pullojen kuoseja. Voisin ostaa lisääkin.

Biozell Color Mask - Silver
Hopeashampoon tieltä väistyi vastaava naamio. Näitä on mennyt jo useampi tuubi ja naamio toimii erinomaisesti, mutta sitä tarvitsee kerralla aika paljon. En tiedä oliko tässä vähän jotain vikaa kun sitä sai ihan kaksin käsin puristaa tuubista ulos kädet täristen puristuksen voimasta. Muutenkin naamio oli jotenkin jäykkää ja kuivakkaa ihan ekasta käyttökerrasta asti. Joka tapauksessa voisin ostaa lisääkin, mutta nyt toistaiseksi käytän sitä hopeashampoota.

Mades Greetings Marrakesh Exotic Dream Shampoo
Cittarista löytyi näitä joskus eurolla ja ostin pari. Vieläkin niitä viime kauppareissulla siellä oli ja uudenlaisina tuoksuina. Olen ollut paljon poissa kotoa alkuvuonna ja niillä reissuilla shampoo toimi oikein hyvin. Se pesee lähestulkoon narskuvaksi asti. Tuoksu näissä on hyvin  mieto, oikeastaan olematon, siksi en osaa kuvailla tuoksua muuten kuin, että se on siedettävä. Tätä versiota en ehkä ostaisi lisää, mutta kenties nappailen ostoskoriin muita tuoksuja näistä shampoista.


Maybelline Mini Colorama - Candy Apple
Täyteläisen punainen cremelakka vietti viimeiset hetkensä varvaslakkana, koska oli käsien kynsiin jo liian paksuuntunutta. Tykkään kovasti näin tummasta punaisesta ja pitäisikin löytää uusi vastaava sävy joltain merkiltä.

Oriflame The ONE Base & Top Coat
Riittoisa alus- ja päällyslakka toimi minulla enimmäkseen aluslakkana, koska päällyslakkoja omistan yli omien tarpeiden. Helppo levittää ja kuivui tosi nopeasti, eivätkä kynnet värjääntyneet voimakkaan värisestäkään värilakasta. Kesti hyvänä pitkään ja paksuuntui vasta kun pullon pohjalla oli enää alle sentin verran lakkaa. Ostin jo uuden pullon.

Oriflame The ONE Growth Booster
Seerumin tyyppistä tuotetta käytetään puhtaille kynsille. Omat kynteni ovat suurimman osan ajasta lakatut, joten laittelin tuota aina lakkojen poiston jälkeen yöksi ennen kuin seuraavana päivänä lakkaisin uudelleen. Välillä myös kynsinauhoille, jos kynnet olivat lakatut. Kosteuttaa kynttä tehokkaasti ja imeytyi nopeasti. Seassa oli myös voidepalleroita, jotka hieroessa hajosivat tarjoten ekstrakosteutta. Kynteni kasvavat liiankin nopeasti, joten kasvussa en huomannut eroa, mutta kynsien liuskoittuminen väheni selvästi. Voisin ostaa lisääkin, mutta täytyy ensin käyttää pois muita vastaavia tuotteita.



Oriflame Love Nature Burdock Clay Mask
Kolmen naamion sarjan toinen yksilö tulee myöhemmin omaan postaukseensa, joten siitä en vielä paljon kerro. Tästä kuitenkin tykkäsin enemmän kuin sarjan geelinaamiosta. Vielä yksi testattavana ja sitten voikin esitellä kaikki ja laittaa lukijoille vähän arvontaakin käyntiin.

Oriflame Giordani Gold Liquid Silk Foundation - Vanilla
En pitänyt sitten ollenkaan ja edustajien Facebook-ryhmän keskustelua seuranneena tuote on sielläkin saanut hyvin kaksijakoisen mielipiteen. Osa rakastaa meikkivoidetta yli kaiken ja osalla taas oli juuri samanlaiset kokemukset kuin minulla. Välimuotoja ei oikein tunnu olevan eli selvästi tätä voidetta joko vihaa tai rakastaa. Omaan käyttööni sitä en hanki. Kiillon suhteen se oli harvinaisen hyvin kestävä, mutta ei asettunut iholle kunnolla vaan luisteli siinä ympäriinsä pitkin päivää.

Dr. Hauschka Rejuvenating Mask
Ehkä tämän mukana tulleessa esittelylappusessa oli liian ylistävää tekstiä ja siten odotukseni liian suuret, mutta en huomannut naamiossa mitään erikoista. En oikein keksi siitä edes mitään sanottavaa, se oli vain... naamio. Tuoksultaan pistävän sitruunainen ja ei tehnyt iholleni mitään mainittavaa. Ei edes kosteuttanut tarpeeksi. Ei jatkoon.

Puhelinlankaponnari
Ilmeisesti 5 vuotta alkaa olla näiden ponnareiden maksimi käyttöikä. Ostin ison kasan näitä vuonna 2012. Eurolla sai viiden kappaleen paketin silloin kun puhelinlankaponnarit olivat kuuminta hottia. Nämä ovat merkittömiä ja siihen nähden erittäin kestäviä. Puolen vuoden sisään on napsahtanut jo kaksi poikki, tämäkin sellaisessa tilanteessa, ettei se edes venynyt paljoa silloin. Napsahti silti kipeästi käteen ja oli vielä väreistä lempparini. Ainoa sinivihreä. Noh, onhan noita vielä jäljellä.

6 kommenttia:

  1. Ton Dr: Hauschka Rejuvenating Maskin edut huomaa jos on kuiva iho. ^_^Itse ihan tykkään siitä. Laitan sitä usein yöksi ohuen kerroksen ja annan ensin imeytyä ja sitten nukkumaan. Biozelin maski ei muistaakseni ollut ihan noin jämäkkää mitä kuivailit, kun itse sitä käytin, olisko koostumus muuttunut tai viallinen erä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun iho tuntui ehkä jotenkin hylkivän tuota Hauschkaa ehkä öljyisyyteni takia vaikka puhdistin ja kuorin ihon ennen naamiota. Mutta se ei jotenkin tuntunut imeytyvän yhtään. Mutta kuivalle iholle varmasti sopii paremmin :) Jotain vikaa epäilen myös Biozellissa kun aikaisemmin käyttämäni tuubit olivat juoksevampaa. Tai sitten vanhentunut tuote kun ostin tuon Keskiseltä tarjouksesta ja ei olisi eka kerta kun siellä myydään vanhoja...

      Poista
  2. I haven't tried any of them but I love the red colour of the nail polish by Maybelline, seems beautiful!
    I'm following your blog, I'm studying Finnish and trying to understand the texts (but it's my first year so I just can understand some words and sentences ^^)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nice to see that I have also some foreign followers. ^_^ Hope you like my blog and the dark red polish is truly gorgeous. Hope I'll find a similar shade some day. My grammar is not always perfect, but if you ever have any problems understanding something, don't hesitate to ask. :)

      Poista
  3. Älä hyvä ihminen haaskaa rahojasi sävynaamioihin, kun sävytysvaahto on sekä värjäävämpi, riittoisampi että hoitavampi. Testaa jotain tollasta http://www.akanepumpuli.fi/tuote/goldwell-soft-color-vaahtosavyte/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletkohan kenties ko. yrityksen edustaja? Olet useaan postaukseen kommentoinut verkkokaupan linkkejä. Tuotteet varmasti ovat kokeilemisen arvoisia, mutten arvosta tällaista mainostusta kommenteissa. Mikäli haluat tuotteen näkyvän blogissani, voidaan tuotteiden testaamisesta sopia sähköpostitse, kiitos.

      Poista