1. marraskuuta 2012

Armeijakynnet

Otsikko on vähän harhaanjohtava, mutta en keksinyt muutakaan tuohon. Käyttämistäni väreistä vain tuli mieleen armeija.

En ole aikaisemmin kokeillut fishtail/chevron -lakkaustyyliä, joten halusin kokeilla sitä nyt. Ensin meinasin tehdä pitkästä aikaa ruffian lakkauksen, mutta päädyin sitten kuitenkin tähän. Otin nyt urakaksi saada kokeilemattomia lakkoja pois niiden listalta pyörimästä. Kokeilemattomat lakat on merkitty myös tuonne kynsilakat-sivulle. Tällä lakkauksella sain niistä pois kokonaista neljä lakkaa, ruffianilla olisi saanut vain kaksi lakkaa pois.

Käytin näitä
Yves Rocher - Ébéne
Mavala - Moon Grey
Mavala - Khaki Vintage
Oriflame - Taupe
Essie - Matte About You

Ensin lakkasin kaikki kynnet Ébénellä, yksi kerros riitti. Kaunis tumma, melkein musta, ruskea sellaisella violetinpunertavalla vivahteella. Sitten aloin tekemään tuota fishtail -kuviota neljään sormeen Taupella. Sitäkin riitti hyvin yksi kerros ja on muuten tosi ihana suklainen väri. Alkoi heti tekemään mieli jotain suklaavanukasta tai vastaavaa. Sitten fishtail kuvio jatkui Moon Greyllä, jota tarvitsi kaksi kerrosta kun oli sen verran ohutta lakkaa. Moon Grey on ruskehtavanharmaa lakka aavistuksella sinertävänhopeaa shimmeriä, mutta se ei kyllä kynsillä näy. 

Ensin ajattelin, että tämä riittäisi, mutta tein jotenkin liian ohuet värikerrokset niin kynsien kärkiin jäi tosi leveä kaistale Moon Greytä. Se näytti vähän hassulta, joten valitsin vielä Khaki Vintagen kärkiin. Se ei kauheasti erotu, mutta tietyssä valossa kyllä. Khaki Vintage on samantyylinen kuin Moon Grey eli siinä on pientä shimmeriä, mutta se ei kynsillä näy. Kaikki on tehty vapaalla kädellä, joten värit eivät aivan kohdillaan ole, mutta kaukaa katsottuna kynnet näyttävät ihan kelvollisilta ja tykkäsin kovasti tästä lakkauksesta.

Halusin kynsiin jotain vaihteluakin, joten nimettömään käytin samoja värejä, mutta ilman Khaki Vintagea ja tein Color Block -lakkauksen

Lakat olivat kaikki niin kiiltäviä, että niitä ei erottanut kunnolla toisistaan, joten hillitsin tuota kiiltoa Essien Matte About You:lla. Se on mulla vähän sellainen lakka joka toimii vaihtelevasti. Välillä tekee tosi kauniin mattapinnan, mutta välillä vain puolimatan. Tänään oli tuo puolimattakerta eli vähän jäi kiiltoa vaikka laitoin kaksi kerrosta.

Hankalia kynsiä kyllä olivat keskisormi, joka katkesi viime viikolla sekä etusormi, joka alkaa olemaan liian pitkä. Se täytyy lyhentää pian, koska sen reunat alkavat kääntymään sisäänpäin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti