25. marraskuuta 2012

Ostoksia vol 2

Viime ostoksia-postauksessa kerroin, että Oriflamen paketti odottelee postissa ja kynsilakkoja on tulossa myös postissa. Nyt kaikki tilatut on tulleet niin voi koota ne yhteen postaukseen. Mun piti olla kynsilakkojen ostolakossa, mutta löysin kivan sävyn ja myyjällä oli sitten muitakin kivoja lakkoja niin tietäähän sen miten siinä kävi...

Huutonetistä ihana kolmikko. Rimmel Play Fast 100 Pop Quiz on näistä ehkä vähiten minun väriseni, koska en vaaleanpunaisia käytä kauheasti. Mutta swatchit netissä näyttivät niin ihanilta, että piti sekin ottaa. Kiva vaaleanpunainen flakiemainen lakka, jossa persikkaisen vaaleanpunaisella pohjalla on samanvärisiä flakieseja ja niiden lisäksi vielä hopeisen valkoisia flakieseja.

800 Camouflage on kaunis vihreä kultaisella shimmerillä. Ja 200 Don't Touch on tyylikäs, olisiko tuo nyt sitten keskiruskea ja siinä on pronssista shimmeriä.

Huutonetistä Essence Arctic Lights sävy 01 Ice Sparkles. Mielettömän kiva läpikuultava helmiäisvalkoinen monivärisellä mikroglitterillä. Bongaan siitä ainakin valkoisia, pinkkejä ja sinisiä glittereitä. Meinasin eka hankkia Color Clubin Snow-flakesin, mutta tämä on kyllä paljon ihanampi! Nyt kun tulisi vielä lunta...

Jokin aika sitten ostin vihreän Rimmelin Block Your Greenin. Aikaisemmin en vihreistä lakoista tykännyt yhtään, mutta tämä vei sydämeni. Rimmel on muutenkin saanut minut käyttämään inhokkivärejäni kynsillä. Sinisistäkään lakoista en tykännyt, mutta sitten tuli Rimmel Blue Vogue joka muutti asian. Block Your Greenistä innostuneena ostin Rimmel 238 Forestin, joka näytti upealta swatch-kuvissa. Tämä pääsi jo kynsillekin asti, mutta siitä lisää myöhemmin.

Kynsille pääsi myös halpislakka, joka sattui silmään eräässä kaupassa. Se oli merkkiä josta en ollut koskaan kuullut, joten halusin kokeilla. Muut sävyt olivat aika tylsiä, pastellisia violetteja ja vaaleanpunaisia ja muita vastaavia. Tämä oli ainoa erikoisempi sävy. Ja tykkään hirmuisesti! Töissä pidin tätä viikon ilman koristeluita ja tämä on erikoisella tavalla sopiva töihin. Musta, mutta ei liian synkkä vanhempia asiakkaita ajatellen, glitter, mutta ei liian ylitseampuva. Oikeastaan tosi hillitty ja tyylikäs. Paris Memories PM NP 255 on musta lakka hopealla glitterillä. Kaksi kerrosta riittää peittämään. Uusia lemppareitani! Hintakin oli vain vähän yli 2 euroa.

Viimeisenä lakkana Revlon Snow Globes sävy Icicles Sheer. Revlonin mustaa lakkaani inhoan kun ei se peitä mitään ja kuplii ja on sitä paitsi enemmän ruskehtavanharmaa kun katsoo auringossa. Silti annoin mahdollisuuden tälle, joka on ihana vaaleanpunainen hologlitteri.

Kaupan poistomyynnistä lisäksi vielä Remington WSF2500 epilaattori. Mulla kyllä on epilaattori jo entuudestaan, mutta se on Lidlistä joskus ostettu ja melko huono. Jos tällä sujuisi paremmin.

Sitten Oriflamen tilaus


 Ekaksi taas demoja eli niitä tuotteita joita vain business class edustajat saavat tilata etukäteen jo ennen kuin ne tulevat myyntiin. Nyt nämä ovat jo myynnissä kun tämä juttu tulee vähän viiveellä. Ensin Tender Care Almond tuli kokoelmaani jatkoksi. Mulla on tätä voidetta jo hajustamattomana, vaniljan, suklaan, kinuskin ja kirsikan tuoksuisena.

Sparkle In Paris tuoksudiffuuseri asuntooni ilmanraikastimeksi. Sparkle In Paris ja Maja Sten lahjakassit sekä viimeisenä Milk & Honey kasvohieroja.


 Edustajien omasta poistomyynnistä ihan sokkona tilasin nämä kaksi. Tilausvaiheessa niissä on vain ihan pienet kuvat eikä mitään tietoja. Alempi on Cabaret Lip Gloss sävy Plum Vendome. Kaunis luumu vaaleanpunaisella glitterillä. Huulipuna on Colour Attraction sävy Golden Dust. Hyvin läpikuultava puna, tuo oikeastaan vain pronssista shimmeriä huulille.


 Postikulutuotteena oli vanha tuttu Giordani Gold Supreme Pressed Powder sävy Translucent. Aika hyvin ajoitettu tämä tarjous, koska omani on juuri loppumaisillaan. Tämän normaalihinta on 30 euron luokkaa, nyt se oli 11,90€ ja tilauksesta sai postikulut pois kun tilasi tämän. Hoitoaineita mulla on varastossa aika vähän, siksi HairX Winter Care Conditioner. Matkoja varten tavaramäärää helpottamaan Crystal Base & Top Coat eli alus- ja päällyslakka samassa. Ei tarvi enää ottaa niitä erikseen mukaan vaan selviää yhdellä pullolla.


Viimeisinä tilattuina Very Me Metaliner sävy Black. Upea musta nestemäinen rajausväri hopealla glitterillä. Ja pysyy luomilla kuin tauti! Kärki on myös kätevä ja helppo käyttää. Asiakkaille joululahjaa varten tilasin vielä lisää näytteitä. Otin kuvaan vain kaksi kumpaakin. Espionage ja Giordani White Gold.


Ilmaiseksi sain nämä kaikki eli Milk & Honey Cleansing Milk. Giordani Gold Supreme Lenght Mascara ja Giordani Gold Age Defying Radiance Elixir. Puhdistusmaidolle varmaan on käyttöä, mutta muut kyllä menee myyntiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti