6. marraskuuta 2012

Harmaata

Työharjoittelu lähenee ja alkaa siis torstaina. Sitä ennen väsäsin vielä itselleni viimeiset vähän räiskyvämmät kynnet, koska asiakaspalvelutyössä ei sitten tällaisia kynsiä pidetä vaan hyvin hillittyjä. Mitään kauhean yliampuvia kynsiä en nytkään tehnyt, koska koulussakin pitää olla vähän hillitympi tyyli.

Keräsin lakat taas kokeilemattomista lakoista, jotta saa niitä pois listalta. Pohjalle valitsin harmaan lakan hopeisella pienellä glitterillä. Se ei kauheasti kynsillä näy, mutta ihan vähän. Kyseessä on Wild And Crazyn w235 Anchorage. Sitä tarvitsi kaksi kerrosta, eka kerroskin kyllä peitti ihan siedettävästi, mutta raidoittui. Toisessakin kerroksessa vähän näkyi siveltimenjälkiä.

Yhteen kynteen laitoin päälle Sally Hansenin Gem Crushin sävyssä Showgirl Chic. Mietin tätä joka kynteen, mutta ajattelin sen olevan vähän liikaa. Tätäkin laitoin kaksi kerrosta, jotta se peittäisi pohjavärin kokonaan.

Sen jälkeen olin ajatellut leimata ruusuja tummansinisellä joka kynteen (jee, löysin kadonneen stamperin viimeinkin!), mutta aika loppui vähän kesken. Kynnet näyttivät hieman alastomilta vielä, joten laitoin niihin päälle Wet'n Wildin Kaleidoscopen. Rakastan yli kaiken hologlitteriä, joten pakko oli saada sitä kynsiin.



Näiden glitterien jälkeen onkin loppuvuosi vähän hillitympää ja tylsempää lakkausta. En varmaan edes koristele kynsiä mitenkään, koska matkatavaraa on muutenkin jo tarpeeksi(asun 6 viikkoa toisella paikkakunnalla harjoittelun takia) ja koristeluvälineet veisivät tilaa. Ja lakkojakin otan mukaan vain ne mitä tarvitsen tehdäkseni simppelin lakkauksen joka viikolle. Jotta saan listaa tyhjäksi niin otan lakkoja mukaan vain kokeilemattomien lakkojen joukosta. Postauksia pelkistä lakoista en varmaan ehkä tee, mutta otan kuvat jokaisesta ja voin lopuksi tehdä vaikka sitten koosteen swatcheista.

Nyt vielä vähän pakkailemaan, uskomattoman vaikea miettiä mitä tuotteita ja miten paljon tarvitsee 6 viikon aikana...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti