4. marraskuuta 2012

Loppuneita näytteitä

Kaikenlaisia näytteitä on pyörinyt kaapeisssa vaikka kuinka kauan, joten päätin, että nyt on aika saada ne sieltä pois.


Näytteistä ekana käytin Schwarzkopfin Gliss Color & Shine Protect Shampoon. Kyllä. Se on värjätyille hiuksille. Ei. Hiukseni eivät ole värjätyt. Käytinpähän silti pois. Pitkät paksut hiukseni vaativat aika paljon shampoota joten yksi pussi ei riittänyt vaan käytin molemmat kerralla. Tosin tämä vaahtosikin kyllä aika reippaasti joten sitä oli hieman liikaa. Olisi riittänyt ehkä 1,5 pussia, mutta käytin kaiken pois niin saa heittää nuo menemään. Aika lailla perusshampoo, pesi hyvin ja jätti hiukset kohtalaisen ilmaviksi eikä ollut edes silikonia yhtään. Tuoksu oli tosi voimakas ja muistutti jotain hajuvettäni, mutta en nyt muista mitä. On kyllä ihan liian voimakas tuoksu shampoolle. Ja nuo "nestemäiset kristallit" joita tämä sisältää taitavat olla yhtä tyhjän kanssa, koska incistä löytyy kvartsia toiseksi viimeisenä listassa eli sitä on äärimmäisen pieni määrä.


Toinen näyte jonka käytin oli Oriflamen Bioclinic Adult Skin Anti-Breakout Day/Night ongelmarasvaisen aikuisen ihon päivä-/yövoide. Se näyte tuli tilauksen mukana ja koska ihoni aika lailla vastaa voiteen kohderyhmää niin päätin kokeilla sitä. Aikuisella iholla käsitän jo yli 30-vuotiaiden ihon, mutta en antanut sen haitata. Voide oli todella hyvin levittyvää ja imeytyi saman tien, tuoksu oli vähän outo. En oikein osaa kuvailla sitä, mutta se jäi ikävästi leijailemaan iholle moneksi tunniksi. Käytin tätä yövoiteena, koska jos nyt tunnustan niin en käytä päivävoiteita. Päivävoiteenikin laitan illalla yövoiteeksi, koska melkein kaikki yövoiteet ovat liian kosteuttavia rasvaiselle iholleni ja sitten naama kiiltää seuraavan päivän. Aamuisin minulla ei ole aikaa tai halua laittaa päivävoidetta, koska se usein rullaa pois meikin alla. Päivävoide on sopivan kevyttä minulle yövoiteeksi. Pitempiaikaisista vaikutuksista on hyvin hankala sanoa pienen näytteen perusteella, mutta Centella asiaticaa ja salisyylihappoa sisältävä voide puhdistaa ihohuokosia, vähentää finnien muodostumista ja häivyttää finnien jättämiä arpia. Koostumus ei tuki ihohuokosia ja sen pystyin toteamaan jo yhdellä käyttökerrallakin.


Kolmas näyte jonka käytin oli Herbinan MarjaSpa Suojaava Päivävoide Normaalille iholle. Voiteessa on aurinkosuojakerroin 15 ja punaherukansiemenöljyn Omega 3 ja 6 -rasvahapot suojaavat ihoa stressiä vastaan. Odotin tämän kokeilemista kovasti, koska rakastan marjoja ja niiden tuoksua, etenkin juuri punaherukoita. Ihoni ei normaali ole, mutta kokeilin silti. Voiteen tuoksu oli alussa ihanan marjainen ja makea, mutta kun voidetta levitti iholle muuttui tuoksu tosi synteettisen tuoksuiseksi. Inhottava teollinen tuoksu joka leijaili ympärillä tuntikausia. Normaalille iholle tarkoitettuna tämä ei tietenkään imeytynyt kuin tosi hitaasti, meni varmaan vartti. Sen jälkeen ihoa alkoi kiristämään. Ja sitten jo seuraavina päivinä alkoikin naama kukkimaan oikein kunnolla ja finnejä puski sinne tänne. Ei siis todellakaan minun tuotteeni vaikka olisin kovasti halunnut tykätä tästä. Jo pelkkä MarjaSpa nimi kiehtoi minua ilmestymisestään asti.Viimeisenä käytin pois Garnier Pure 3 in 1 Wash, Scrub + Maskin. Käytin tämän pois naamiona, koska putsareita mulla on nyt iso varasto, kasvojani en ole uskaltanut pariin viikkoon kuoria kun iho kuoriutuu pois paikoitellen jostain syystä. Lisäksi halusin vähän hemmotella itseäni, joten päätin käyttää tämän naamiona. Minkäänlaisia ohjeita tässä ei ole, enkä jaksanut netistä sillä hetkellä alkaa etsimään. Summassa vaan levitin naamalle välttäen silmien aluetta ja annoin vaikuttaa parikymmentä minuuttia. Ihan kuten muidenkin naamioiden kanssa. Saattoi kyllä mennä puolikin tuntia ennen kuin pesin pois.

Tuote oli valkoista tosi paksua tahnaa, epäilytti kyllä, että miten tuollaisella saisi kasvot pestyä ja on myös teholtaan ehkä turhan voimakasta ainakin päivittäiseen pesuun. Seassa oli sinisiä pikku rakeita ja niitäkin oli aika vähän, joten en tiedä sitten miten toimisi kuorintanakaan. Tuotetta oli runsaasti näytteessä, olisi riittänyt kahteenkin naamioon varmaan. Käytin kaiken kuitenkin kerralla, koska savinaamiomainen voide varmasti kuivuisi jos sitä ei käyttäisi heti. Valkoisen värin ansiosta tuote oli helppo levittää kun näki missä kohdassa sitä on ja miten paljon. Kuivuessaan kovettui kivikovaksi ja kasvoja kiristi tosi paljon. Yhtään ei voinut liikuttaa kasvoja eikä edes suuta avata. Kuivumisvaiheessa viilensi ihoa vähän turhankin paljon ja myös kirveli poskia vähän. Savinaamioille tyypilliseen tapaan oli tosi hankala pestä pois, mutta kyllä se siitä vähitellen lähti. Naamion jälkeen ihoa kiristi aika paljon, mutta iho oli kiilloton, sileä ja jotenkin naamio vähän tuntui rauhoittaneen ihoa. Seuraavana päivänäkin iho oli vähemmän kiiltävä. Ainoa mistä en pitänyt oli tuoksu. Se tuoksui jotenkin oudon teolliselta ja tosi vaikea kuvailla tuoksua. Ei haissut oikein miltään tunnistettavalta. Asuntoni haisi samalta silloin kun se oli tyhjillään ja muutin sinne. Mutta ei tuo tuoksu nyt niin haittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti