7. toukokuuta 2014

LivBox Toukokuu

LivBox yllätti ihan kirjaimellisesti tänään. Postinkantaja oli viisaasti jättänyt sen rappukäytävään oveni viereen kun ei kai ollut jaksanut kirjoittaa noutolappua. Onneksi asun ylimmässä kerroksessa ja naapureina on vain vanha pariskunta ja päästään vähän vialla oleva mies, joten kukaan ei ollut vienyt sitä.

Hyödynsin sen viime kerralla tulleen LivBoxin alekoodin, jolla sai 10 euroa alennusta. Olisin halunnut vain yhden boksin, mutta typerästi oli laitettu niin, ettei verkkopankissa voi maksaa yhtä boksia. Luottokorttia mulla ei ole, joten oli pakko tilata kolme. Toivottavasti näistä tulee sitten jotain kivaa. Tämän kuun boksi ei ihan vakuuttanut ja en oikein tiedä mitä mieltä olisin siitä.



Teemavärinä oli violetti ja teemana Puhkea kukkaan eli kesää kohti mennään ja juhliakin on tiedossa, joten boksin tuotteet on valittu sen mukaan.


Paketti oli tosi kevyt tällä kertaa ja sisälsi paljon pientä tilpehööriä. Etusetelikin tuli, joka multa kyllä jää käyttämättä.


Cutrinilta Reflection Color Boost shampoo ja hoitoaine. Kummatkin 50ml eli ihan mukavan kokoisia. Pitkät ja paksut hiukseni vievät niin paljon aineita, että pikkunäytteistä ei ole paljon hyötyä. Nämäkin pääsevät testiin kunhan se lorkun testiryhmän hiusväri tulee.

Ovh. shampoo 15,90€/300ml ja hoitoaine 15,90€/200ml


Innostuin meikeistä, koska viimeksi oli niin paljon ihonhoitojuttuja. Paeselta poskipuna, johon on tungettu tällä hetkellä niin suosittua arganöljyä ja on siinä A-, C- ja E -vitamiiniakin. Sävy on 37 ja muuten kivan persikkainen, mutta hirmu shimmerinen ja kiiltelevän rasvainen naamani ei kaipaa yhtään ylimääräistä shimmeriä.

Ovh 5,95€/6g

Tästä Dolce & Gabbanan tuoksusta innostuin kovasti kun luin ensin tuon lapun ennen boksin silkkipaperin avaamista. Toivoin kovasti miniatyyriä, mutta 1,5ml näyte sieltä vaan tuli. Nätissä pakkauksessa tosin. Dolce EDP:n erikoisuus on siinä käytetty valkoinen amaryllis, jota on käytetty ensimmäistä kertaa tuoksussa. Ei oikein mun tuoksu, liian pistävä ja kukkainen, huonona päivänä voi olla jopa päänsärkytuoksu.

Ovh 73,50€/30ml ja 95,90€/50ml


Acolta Sun Cerat SPF 30 eli aurinkovoide huulille. Näistä mulla on traumoja lapsuudesta kun käytin jotain saman tyylistä ja siitä tuli ihan valkoiset huulet. En huomannut sitä kun laitoin tuota huulirasvan tapaan ilman peiliä ja huitelin sitten menemään niillä valkoisilla huulilla pitkin kyliä. Toivottavasti tuo ei tee samaa. Tuoksui ainakin ihan kivan vaniljaiselta.

Ovh 3,27€/5g


Clarins Be Long Mascara oli ehkä paketissa suosikkini. Merkiltä en ole koskaan omistanut mitään, mutta lukenut paljon etenkin Karkkipäivä -blogista. Niin kallis kuitenkin, etten ikinä ostaisi täysikokoista, joten kiva testata näytteenä(vai matkakokona?).

Ovh 32€/7ml


Paketin plääh -tuote. Jos haluaisin koruja niin tilaisin jonkin koruboksin, jos sellainen olisi olemassa. Kosmetiikkaboksista odotan kosmetiikkaa. Lisäksi olen tarkka korujeni suhteen, joten noista en kyllä tykännyt.

Ovh 9,90€


Dermalogicalta vielä SkinPerfect Primer SPF 30. Oli aika tummaa, joten melko varmasti liian tumma minulle. Muutenkaan en niin pohjustajista välitä kun yksikään tähän mennessä ei ole toiminut ihollani, mutta kaipa tuo tulee testattua.

Ovh. 77€/22ml


Sellainen boksi tällä kertaa, ei siinä oikein mitään wow-efektiä aiheuttanutta tuotetta ollut. Toivottavasti ensi kerralla tulee parempi.

4 kommenttia:

  1. Piti spoilata jo itseni, kun näin tän postauksen :D.
    Saa nähdä kuin paljon on vaihtelua bokseissa tällä kertaa :).

    Livboxin voi tilata myös Visa Electronilla, mulla oli tilauksessa sillä muistaakseni 10kk, kunnes vaihdoin Debit/Credit-korttiin. Muistaa vaan laittaa nettipankista päälle sen, että saa netissä maksaa :).
    Ja Livboxia voi myös yhden kuukauden ottaa, kun valitsee sen jatkuvan tilauksen ja keskeyttää sen sitten, kun boksi on tullut. Se siis vaan keskeytetään tiettyyn päivämäärään mennessä, jos ei seuraavaa boksia halua :).
    Sähköpostiin tulee aina ilmoitus veloituksesta ja siinä on myös mainittu tuo, mihin mennessä pitää tilaus keskeyttää :).

    Itse kun aloin tilaamaan boxia ennen kuin hinta korottui (eli sillä 13,90e), niin nyt en voi keskeyttää tilausta, kun hinta nousee 2e:lla sitten jos uudelleen tilaisin joskus myöhemmin :D.
    Mutta oon kyllä tykännyt tuosta kuukausittaisesta yllätyksestä, etten kyllä haluakaan keskeyttää sitä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuta vaihtelua ei tainnut tällä kertaa olla kuin, että ripsarin tilalla oli osalla kynsilakka. Tykkäsin kyllä enemmän tästä ripsarista, kynsilakkoja mulla on liikaa. :D Ja kiitos myös tuosta maksuvinkistä, pitää seuraavalla tilauskerralla kokeilla jos saisin sen maksettua tuolla keinolla. :)

      Poista
  2. Heh minäkin huitelin menemään valkoisilla huulilla kun en peiliin katsonut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen jälkeen on kyllä muistanut aina tarkistaa peilistä, oli huulituote mikä tahansa :D

      Poista