1. maaliskuuta 2015

Loppuneet Helmikuu


Helmikuu on totuttuun tapaan normaalia lyhyempi kuukausi ja silti näitä roskia vaan kertyi, vaikka olin viikon poissa kotoakin. Tosin aika paljon tuollaista pikkuista tilpehööriä.


Natural World Moroccan Argan Oil Moisture Repair Conditioner
Ostin ison pullon hoitoainetta, että se riittäisi pitkään ja pullon tekstit olivat lupaavia. Mutta tuo oli ohutta lirua ja normihoitikseen verrattuna sitä tarvitsi tuplamäärän eli pullo kesti käytännössä saman ajan kuin se normaali 200-250ml. Silotti hiukset hetkeksi, mutta aamulla latvat olivat takkuiset ja pörröiset. Tuoksu vähän Moroccanoilin tyyppinen, mutta paljon muovisempi. En ostaisi uudelleen.

Oriflame Nature Secrets Lavender & Fig Shower Gel
Edellisen vastaavan tapaan käytin käsisaippuana.

The Body Shop Moringa Body Milk
Tästä oli juttua jo kosteusvoiteiden vertailupostauksessa. Tykkäsin tästä paljon, koska se oli nopea pikakosteutukseen ja tuoksustakin yllättäen tykkäsin, vaikken suihkugeelin tuoksusta tykännyt. Voisin ostaa täysikokoisenkin, etenkin kun se on suihkepullossa niin sitä olisi jännä kokeilla. Kosteutustehoiltaan ei koostumuksensa takia mikään huippu, mutta riitti vaikkapa salin jälkeiseen pikakosteutukseen kun ei jaksanut mitään työläämpää voidetta laittaa.


Herbina Fresh Hellävarainen Puhdistusvaahto
LivBoxista tullut ja rakastan puhdistusvaahtoja, joten tykkäsin tästäkin. Ei se aivan No7 vaahtoa voita, mutta toimi kuitenkin. Oli nimensä mukaisesti hellävarainen, eikä suuremmin kuivattanut. Tuoksu ei ollut nimestä huolimatta ruusu, vaan sellainen joku ihan siedettävä raikas tuoksu. Voisin hyvin käyttää uudelleenkin ja tietysti plussaa suomalaisuudesta.

Oriflame Love Nature Aloe Vera Face Scrub
Tilaajalahjana tai vastaavana saatu tuollainen ihan perushyvä kuorinta. Tuoksu raikkaan aloemainen ja rakeita oli keskiverto määrä. Enemmänkin olisi saanut olla, mutta nuokin riittivät ihan hyvin jos jaksoi vain hieroa. Rakeet olivat lisäksi pieniä, mistä tykkään ja pikkuruisesta pakkauksesta huolimatta riittoisa tapaus.

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub
Käytin LivBoxissa tulleen näytteen ja tästä on tulossa postaus, jossa vertailen tätä ja muita vastaavia tuotteita, joten kerron siellä enemmän. Lyhyesti sanottuna kuitenkin en tykännyt ja en ostaisi täysikokoista.


Oriflame Optimals Matte Touch Night Gel-Cream
Vanhempaa mallia oleva mattakasvovoide, jonka käytin kylmästi kaulalla ja decolteella kokonaan. Käytin näitä niin monta purkkia aikoinaan, että olen jo kyllästynyt. Ja käyttöä odottaa monen monta kasvovoidetta, joten jostain päästä on vain alettava purkamaan sitä kasaa.

The Body Shop Vitamin E Night Cream
Joulukalenterissa tullut näytekoko oli näppärä loppuvuoden ja alkuvuoden reissuissa. Kosteutti hyvin, ei rullannut tai lisännyt kasvojeni kiiltoa. En oikein tykännyt perusvoidemaisesta tuoksusta, mutta muuten varsin pätevä voide. En ehkä ostaisi kuitenkaan täysikokoista tuoksun takia, koska kun olin pieni niin äiti käytti jotain tuolta haisevaa Erisanin kosteusvoidetta ja inhosin sitä tuoksua silloin ja inhoan vieläkin.

Oriflame Tender Care Vanilla
Eka ostamani tenderi ja säästin pikkuista tippaa pohjalla, koska näitä ei enää myydä yksittäin ja halusin pitää sen kokoelmassani. Kuitenkin Gift Boxin mukana tuli uusi, joten sain käyttää vanhan pois. Vaniljan ystävänä yksi lempitenderini.


The Body Shop Strawberry Hand Cream
Tykkäsin tästä ihan yhtä paljon kuin aikaisemmin käyttämästäni Glazed Applesta. Nämä vaan on mun tarkoituksiin loistavia. Moni valitteli mansikan tuoksua, mutta minä ihan tykkäsin kyllä, vaikkei se sieltä aidoimmasta päästä ollutkaan.

Oriflame Dream Cream Hand Cream
Näitä sai joskus tilauksen mukana tulleilla arvoilla kolme ja käytin viimeisen. Tuoksui aikalailla perusvoiteelta ja oli TBS:n voiteeseen verrattuna aavistuksen hitaammin imeytyvä, mutta samalla kosteutti myös pikkuisen paremmin.

Oriflame The ONE BB Lip Balm
Pyristelin tämän avulla eroon Baby Lipsien aiheuttamasta huulirasvariippuvuudesta ja riekaleisen kuivista huulista. Voisin hyvin ostaa lisää ja ehkä ostankin joskus kun huulirasva-arsenaalini on vähän pienempi. Eli tuskin koskaan...


Avon SuperShock Mascara
Tälle en sen postauksessa ennustanut pitkää käyttöikää ja ei sillä ollutkaan. Muuten ihan käyttökelpoista vielä, mutta varisee niin tajuttomasti jo parin tunnin päästä, että silmänaluset on mustat.

L'Oreal Miss Manga Mascara
Tämä on ollut auki jo syyskuusta asti ja on muuten käyttökelpoista vielä, mutta myöskin varisee tosi paljon. Lopetin sen käytön lähes kokonaan jo joulukuussa, joten kylmästi roskiin vaan, koska mulla on kymmenkunta muuta ripsaria odottamassa käyttöä. Pitäisi ehkä ottaa käyttöön se 3 kuukauden sääntö ripsareiden kanssa, vaikkakin useimmat ripsarit ovat hyvinkin käyttökelpoisia vielä silloin, eikä minulle ikinä ole tullut silmätulehduksia tai muuta.


Veet-Vahaliuskat
Niitä on aika paljon jäljellä ja tähän pakettiin olen yhdistänyt joitain toisia punaisia vahaliuskojakin. Ostin nämä ehkä joskus 5-6 vuotta sitten ja huomasin silloin, ettei vahaaminen ole mun juttu. Karvani eivät edes irronneet liuskoihin ja se oli muutenkin sotkuista ja kivuliasta hommaa. Säilytin niitä perinteisesti, että jos sitten joskus, mutta ei sitä hetkeä ole tullut, joten ihan turha säilytellä. Epiloin ennemmin, koska se ei juurikaan satu enää ja kipu kohdistuu pienemmälle alueelle kerrallaan. Liuskat ovat jo niin kuiviakin, etteivät ne oikein toimi enää.

Lumene Mansikka Huulikiilto
Kauan laatikoissa pyörinyt huulikiilto, jota en ole vuosiin edes käyttänyt, mutta se oli hyvässä kunnossa, joten säilytin sitä. Nyt kaikki väri oli tiivistynyt pohjalle yhdeksi klöntiksi ja tuoksukin vähän muuttunut eli roskiin. Kolme muutakin roll-on huulikiiltoa on vielä laatikossa, mutta en jotenkin tykkää niiden ohuesta liukkaasta koostumuksesta.


1 kommentti:

  1. Wau, sulla on ollut tosi hyvä kuukausi loppuneiden purkkien kanssa, toisin kuin itselläni :D.
    Kateellisena luin tätä postausta :D.
    Täytyy toivoa, että tämä kuu olisi itselläni vihdoin parempi :p

    VastaaPoista