9. maaliskuuta 2015

Pin-Up

Olen teinistä asti rakastanut kaikkea vintage-, pin up- ja fiftarityyppisiä juttuja ja keräillyt niihin liittyviä tavaroita kotini sisustukseen. Seuraan myös jonkin verran blogeja aiheesta ja ehdoton suosikkini on Idda van Munster, joka on mielettömän kaunis nainen. Blogi ei niin usein päivity, mutta instagramin puolella on melkein joka päivä jotain.

Halusin myös tehdä blogiin pin-up -lookin ja aikoinaan vähän kevyempi versio tästä olikin oikeastaan arkimeikkini.


Pin-Up tytöt ovat useimmiten kalpeita ja iho on about täydellinen, joten lähdin tavoittelemaan sellaista omallakin ihollani. Tein pohjustuksen meikkivoiteelle erityisen hyvin Oriflamen Conceal Kitillä, josta käytin etenkin vihreää punoituksen peittoon ja keltaista silmänalusille. Muita peitevoiteita en käyttänyt, eli toimii hyvin. Levitin peitevoiteet Beauty Blenderin micro.minillä. Käytin myös normaalia vaaleampaa meikkivoidetta, Oriflamen IlluSkin Foundationia sävyssä Light Ivory.

Vaaleasta ihosta huolimatta varjostukset ovat usein aika voimakkaat ja jyrkät. Minun varjostukseni ovat lähes aina sellaiset, joten se sujui luonnostaan, tosin kuvissa ne eivät niin erotu. Poskipunan määrä vaihtelee, sitä on joko aika paljon tai sitten ei ollenkaan. Päädyin laittamaan raikasta pinkkiä punaa poskille Oriflamen Cherry My Cheeks sävyn Pretty Pink muodossa. Tyyliin usein kuuluva kauneuspilkkukin löytyy omasta takaa, melkein samalta kohdalta kuin Dita Von Teesellä.


Klassinen silmämeikki on usein koko liikkuvalta luomelta vaalea ja luomivaossa on neutraali varjostus. Yleensä ruskea tai harmaa. Koska teen aina ruskeita meikkejä, halusin nyt tähän ottaa harmaan. Ja pin-up meikki ei tietenkään ole mitään ilman niitä kuuluisia rajauksia, jotka tein geelillä. En halunnut lookista kuitenkaan ihan klassista, vaan tein raikkaan keväisen väriset alarajaukset Isadoran sävyllä Bonbon Mint. Ripsille pääsi Oriflamen Eyes Wide Open.


Huulet klassisesti ovat tietenkin punaiset, mutta tasaväristen sijaan varjostin ulkoreunoja vähän tummemmalla ja keskiosaan laitoin vaaleampaa punaa, jotta saan täyteläiset ombre-huulet. Rajasin ja täytin huulet ensin Oriflamen Giordani Gold Lip Pencilillä sävyssä Red, lisäsin ulkonurkkaan Lumenen Wild Rose huulipunaa sävyssä Darkening Nights ja häivyttelin sen tuohon rajauskynään. Sitten vielä tupsautin keskelle Rimmelin Apocalipsiä sävyssä Phenomenon tuomaan lisää kolmiulotteisuutta vaaleamman värin ja kiillon avulla.


Vielä kirsikkakorvikset ja -kaulakoru kaulaan, huivi päähän ja valmista!

Suunnitteilla on myös ainakin kolme muuta meikkityyliä ja toiveitakin saa esittää, jos haluaisitte nähdä jonkin tietyn tyylin.

Nykyään muuten saan parempia meikkikuviakin otettua, koska olin aikaisemmin vähän tyhmä. Ostin Rotolightin joskus 5-7 vuotta sitten kun harrastin enemmänkin kuvausta. Se on lähinnä videokuvaukseen tarkoitettu kuvausvalo, mutta nyt vasta tajusin, että sitä voi käyttää meikkikuvissa vähän ring lightin tyyppisesti. Ja mulla on jotain 20 eri sävyistä filtteriäkin siihen. No, parempi tajuta myöhään kuin ei milloinkaan.

Hei ja arvonta päättyy huomenna eli kipin kapin osallistumaan jos et ole vielä osallistunut!

6 kommenttia:

 1. Ah, mä kanssa niin rakastan pin up-lookia! Haluaisin ihan hirveästi pukeutua vintage tyyliin, varsinkin 40- ja 50-luvut on ihania! Ja no, tykkään myös 20-luvun tyylistä. En vain koskaan ole rohjennut ottaa asiaa käsittelyyn ja tehdä sen eteen mitään. Tai no, kerran olin burleski-bileissä jonne ompelin itselleni puolihameen ja tyllialushameen ja laitoin hiukset ja meikin vimpan päälle....oli kyllä mielettömän kivaa!

  Kaunis meikki! Ja hitsit, kävin kurkkaamassa linkkaamasi blogin ja voi että miten upeita juttuja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Burleski-bileissä tai sen tyyppisissä olisi kyllä kiva käydä. Joskus vain kaupungeissa kulkiessa näkynyt mainoksia, muttei ole koskaan tullut mentyä. Eikä mulla varmaan olis edes vaatteita sinne...

   Iddan blogia voisi kyllä selailla tuntikausia :)

   Poista