11. maaliskuuta 2015

Vitosen haaste +arvonnan voittaja!

Sain Miss Aria -blogin Tarulta Vitosen haasteen ja näitä on aina kiva tehdä!

Haasteen säännöt:

Haastaja kertoo sinulle viisi aihetta.
Haastetun tulee kertoa top5 listansa jokaiseen aiheeseen.
Haastetun on keksittävä uudet 5 aihetta.
Haaste on annettava viidelle eri blogille. Ei takaisin haastamista


1. Top5 kynsilakkamerkkisi?
Rimmel, OPI, W7, Essie, Kiko. Ei missään tietyssä järjestyksessä.


2. Viisi sisustustavaraa jotka haluaisit kotiisi, hinnasta viis?
Block-lamppu, koska ne on vaan niin hienoja ja suunnittelija Harri Koskinen on kotoisin samasta paikasta kuin minä. Äiti sai sellaisen työnantajaltaan 50 -vuotislahjaksi, epistä!

Kylpyamme. Voi että sellanen olis kiva ja saisi sitten käyttää kaikkia iiiihania kylpypommeja ja kylpyvaahtoja muutenkin kuin jalkakylvyissä ja suihkugeelinä.

Joku sellainen hieno meikkipeili valoilla hollywood tyyliin niin saisi purkaa nuo mun meikkipöydän valoviritykset.

Peilikaappi kylpyhuoneeseen. Mulla on vaan vuokra-asunto, joten olen yrittänyt pärjätä sillä mikä tuolla oli valmiina. Se on vaan vähän ruosteinen peili, jossa on hylly siinä alhaalla. Ei kaappia ja lisäksi se hylly ei ole ihan suorassa. Jee...

Astianpesukone. Joo vähän tylsä, mutta käsin tiskaaminen vaan ei oo kivaa, kynnet ei tykkää ja sormet muuttuu rusinaksi. Mutta eipä tässä asunnossa ole sellaiselle paikkaa ellei ala purkamaan kaappeja.

3. Viisi omasta mielestäsi kauneinta julkisuuden naista?
Voii... maailma on täynnä kauniita naisia ja saa sanoa vain viisi.

Jennifer Love-Hewitt on upea etenkin Client List leffassa ja sarjassa sekä Aavekuiskaajassa. Ne hiukset!

Chloë Grace Moretz on vaan niin söpö etenkin Carrie-leffassa.

Deborah Ann Woll, suosikkini True Bloodissa.

Lizzy Caplan, kaunis niin True Bloodissa kuin Mean Girlseissäkin.

Maria Brink, yhden lempibändini solisti, vahva ja kaunis nainen täydellisen kultaisine hiuksineen. Katsokaa vaikka Whore, Adrenalize, Blood ja Sick Like Me. Videotkin tyyliltään just niin mun makuun.

4. Viisi asiaa jotka haluaisit elämäsi aikana tehdä mutta et ole vielä tehnyt?

Haluaisin käydä ulkomailla, jossain ihan oikeastikin ulkomailla eikä vain Tallinnassa, jossa olen käynyt kahdesti. Etenkin USA olisi kiva, koska siellä asuu setäni. Setä tosin tarjosi minulle työpaikkaa yrityksestään, mutta en ehkä osaisi hoitaa siellä kirjanpitoa...

Haluaisin ostaa oman asunnon. En tiedä olisiko se omakotitalo, rivitalo vai kerrostalo, mutta oma kuitenkin. Pitää kuitenkin ensin yrittää selvittää mitä haluan elämältäni, ennen kuin tekee niin sitovia ratkaisuja. Etenkin sen, missä päin suomea haluan asua ja olisihan sitä ennen kiva löytää vakituinen työ ja elämänkumppani.

Hankkia ajokortin. Ne ovat kalliita ja toisekseen en yhtään tykkää autolla ajamisesta. Pärjään hyvin julkisilla, mutta kuulen melkein viikoittain jonkinlaista v*ttuilua siitä, ettei mulla ole korttia. Kortittomuus tuntuu olevan hirveän iso ongelma muille, paitsi itselleni. Pitää ehkä muuttaa johonkin Helsinkiin niin siellä on hyväksyttävää olla ilman korttia.

Löytää hyvän työn. Nykytilanteessa helpommin sanottu kuin tehty, että löytäisi vakituisen työn, jossa vielä viihtyisi. Nyt olen vain osa-aikaisena työssä, jossa en kovin hyvin viihdy.

Viimeinen onkin vaikea keksiä, mutta sanotaan nyt vaikka, että haluaisin löytää aidosti rakastavan ja rakastettavan miehen. Aikaisemmissa suhteissa on tullut turpaan milloin milläkin tavalla lopulta, muun muassa yksi oli narsisti. Puoliksi kateellisena lueskelen kanssabloggaajien onnesta, milloin kukakin menee naimisiin tai muuta ja sitten itse on tällainen #foreveralone. :D


5. Viisi lempi peliäsi? 

The Sims -peleistä kaikki. Se on ollut lempipelejäni siitä asti kun se ilmestyi, tosin en ole pelannut kuin lähinnä 1 ja 2 osia. Koneeni on liian huono pyörittämään kolmosta vaikka ostin sen kalliilla hinnalla keräilyversiona heti kun se ilmestyi ja myyjä vakuutti, että kyllä se toimii. Mutta se tök kii ko ko a jan pe la tes sa.

Onkohan tämä liian noloa mainita... Star Stable Online. Joo pelaan pikkutyttöjen peliä. :D Mutta olin pienenä siinä Pollux-hevoskerhossa ja sieltä tuli 8 tietokonepeliä näitä ja pelasin ne silloin monta kertaa läpi. Verkkopeli ei pääty koskaan.

Korttipelit. En osaa mitään pareittain/ryhmässä pelattavia, mutta yksinpelit. Jos on tylsää niin usein pelaan jotain Pasianssia tai vastaavaa koneella.

Need For Speed Hot Pursuit 2. Vähän vanha, mutta oli silloin nuorempana ihan suosikkipelejä. Sitten veli myi Xboxin pois ja en ole pelannut sitä vuosiin.  Lempiautoni oli HSV, koska se oli niin siistin värinen.

Uno. Minua pari vuotta nuorempi serkkuni opetti minut pelaamaan sitä joskus alle 10 -vuotiaana ja se on edelleen suosikkejani. Vanhaan puhelimeen latasin sovelluksenkin, pitäisikin ladata se myös uuteen, vaikka ei se sovelluksena voita ihan sitä korteilla pelattavaa ikipäivänä.


En haasta ketään tiettyä, koska about kaikki varmaan on tehnyt tämän jo. Oon aina viimeinen :D Mutta jos joku ei ole tehnyt ja haluaa tehdä niin siitä vain. Kysymykset voisivat olla:

1. Top5 kosmetiikkamerkkiä
2. Viisi lempiherkkua
3. Viisi lempikauppaa
4. Viisi asiaa, jota et ikinä tekisi
5. Viisi asiaa, jotka muuttaisit itsessäsi
----------------------------------------------------------------------------------------------

Sitten se juttu, minkä takia te kaikki varmaan tähän postaukseen itsenne klikkasitte eli se arvonnan voittaja! Vastauksia tuli ilahduttavan paljon, 39kpl ja se määrä toki moninkertaistui, kun arpoja oli mahdollisuus saada useampi eli kokonaismäärä oli 99. Erityisesti postausehdotuksiin keksitte hurjan hyviä ideoita, joita yritän parhaani mukaan vähitellen alkaa toteuttamaan ja osan jo toteutinkin, kuten ne säästövinkkipostaukset. Oli kiva huomata, että oikeasti panostitte niiden toiveiden miettimiseen, eikä vaan lätkäisty mitä ekana mieleen tulee, että saisi arvan.

Toivoitte aika paljon lifestyle-tyylisiä postauksia pukeutumisestani, elämästäni ja lisätietoja minusta itsestäni. En aikaisemmin kuvitellut olevani kovin kiinnostava tyyppi, mutta ilmeisesti sitten olen. Niitäkin postauksia tulen jatkossa tekemään välillä, mutta blogin pääpaino pysyy edelleen kosmetiikassa.

Muissa toiveissa näkyikin sitten paljon blogin postaussarjoja. Loppuneista tykätään kovasti, samoin tuotevertailuista. Suosikkituotteitakin toivottiin eri kategorioista. Yllätyksekseni myös Oriflame-uutuudet ostospostauksissa ovat olleet mieluisia, vaikkette niitä niin kommentoikaan melkein koskaan. Sitten myös meikkipostauksia toivottiin paljon, samoin meikkikokoelman esittelyä. Sen aionkin tässä tehdä videomuodossa kunhan kerään rohkeuteni. Ja yksittäisiä toiveita oli paljon aina apteekkikosmetiikasta huulirasvoihin.

Voittajan arpoi meille Random.Org


Ja kukas sieltä löytyy


Ninni85! Onnittelut! Olen laittanut sinulle sähköpostia ja palkinnon lunastamiseen on aikaa viikko, sen jälkeen arvotaan uusi voittaja.

Jos ei arpaonni osunut kohdalle tällä kertaa, niin pyrin jatkossa järjestämään arvontoja useammin eli kannattaa seurailla blogia jatkossakin.

5 kommenttia:

  1. Täällä yksi ajokortiton :D Enkä varmasti hankikaan, liiskaisin kaikki ja menettäisin hermoni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin ja ajaisin aina sydän kurkussa kaikki matkat :D Automaatilla vois just ja just onnistua, mutta eka pitäis saada manuaalilla se kortti eli ei ikinä... Varsinkaan taskuparkit sun muut kun en hahmota peilin kautta yhtään.

      Poista
  2. Mullahan ei ole kans ajokorttia ja oon aika yllättynyt, että olen pärjännyt näinkin kauan ilman. Kun tuli ajankohtaiseksi ajaa se, en vaan halunnut, en edelleen tiedä miksi. :D Mut on jo haastanut kaksi tähän viiden jutun haasteeseen, mutta sun kysymykset oli niin kivoja, että otan ne mukaan ja vastaan peräti 15 kysymykseen sitten. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinäpä sulla onkin kova vastaaminen kaikkiin, mutta kiva kuitenkin, että tykkäsit kysymyksistäni :)

      Poista
  3. Kivat vastaukset! Ja onnea voittajalle!

    VastaaPoista