9. heinäkuuta 2015

LivBox: SuomiTutka

Aim bäk! Aloitetaan postissa tulleella LivBoxilla, jonka sain taas kerran SuomiTutkan seurannasta kiitoksena. Eli pidin muutaman viikon ajan koneellani ohjelmaa, joka tallentaa mitä teen koneella, tosin vain nettisivut, joissa vierailen ja seuraa myös miten kauan niissä vietän aikaani. Minulla ei ole mitään salattavaa ja jos tuollaisesta saa LivBoxin niin count me in! Viime tutkasta sain ihan normiboksin muiden mukana, mutta nyt ilmeisesti oli heinäkuun boksit myyty loppuun, niin minulle oli kasattu ylijäämätuotteista oma boksi. Ilmeisesti kosmetiikkajumalat olivat puolellani, koska boksiin sattui ihan huippuhyvä setti, josta olisin voinut vaikka maksaa.


Väri oli vihreä, kuten taisi olla muillakin heinäkuussa? En ole lukenut muiden boksipostauksia vielä, koska yritin olla spoilaantumatta jos siellä olisi ollutkin se varsinainen heinäkuun boksi.


Boksillani ei arvatenkaan ollut mitään teemaa, koska se on kasattu vain tuotteista, jotka ovat tulleet aikaisemmissa bokseissa ja jääneet yli niistä.Tällainen pikku kasa sieltä löytyi ja olen huippuinnoissani.


La Roche-Posay Lipikar Baume AP+
Ensin olin vähän, että mitä ihmettä tää on, mutta sitten löysin sekavasta pakkauksesta jotain tolkkua. Voide rauhoittaa ihon kutinaa kuivalla ja atooppisella iholla. Jee! Loppuneissa joskus kitisin kun Bepanthenin Anti-Exem ei auttanut talvisin ihollani esiintyvään ihottumaan tai siis siihen tajuttomaan kutinaan. Mutta jos tämä nyt? Säästän talveksi ja kokeilen sitten kun ihottuma saapuu.

Jamela 24K Kultakollageeninaamio
Toinen jee! Silmänalusnaamiopostauksessa haaveilin Jamelan naamiosta, mutta se on niin mahdottoman kallis. Nyt saan testata sitä ^^

Ibero Meikkisienet
Boksin ainoa nääh, en harrasta meikkisienien käyttöä kuin kynsien koristelussa, joten en tiedä tuleeko käyttöä. Mulla on niitä miljoona tuolla odottamassa. Rasia on ihan näppärä kyllä, otan sen ehkä johonkin muuhun käyttöön.

Dove Oxygen & Moisture Shampoo ja Hoitoaine
Kolmas jee! Hypistelin näitä jo kaupassa kerran, mutta jätin ostamatta vielä. Nyt pääsen testaamaan tuoko se volyymiä hiuksiin ja hoitoaine saa luvan pelastaa latvojani vähän toivottavasti. Alkaisi olla hiukset leikkaamiskunnossa, mutta en haluaisi vielä. Tekohengitystä niille otan vastaan kaikissa muodoissa.

Bangerhead Fresh Me Up! Dry Shampoo
Ja vielä viimeinen iso JEE! Silloin kun tämä tuli muille boksissa, tunsin pientä kateutta, koska kuivashampoohulluna haluaisin testata kaikkia mahdollisia. Nyt pääsee tämä testiin.


Onko joku näistä tuotteista jo suosikkisi?

8 kommenttia:

 1. Jännä sekaboksi :). Jamelan naamio on kyllä hyvä silmänalusille, ja virkistää heti ihoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä erikoinen, etenkin kun odotin saavani heinäkuun boksin. Mutta kivemmat tuotteet tässä oli kuin heinäkuun boksissa, joten ei voi valittaa :)

   Poista
 2. Mitäs meikkisieniä sulla on jemmassa? Jos haluat päästä niistä eroon niin voitaisiin keskustella niiden uudelleen kotiuttamisesta :) Käytän meikkivoiteen (mielenkiintoisia kokeiluja näytteiden johdosta, kiitos niistä!) levittämiseen meikkisieniä ja oma varasto tyhjeni juuri. Voit laittaa vaikka sähköpostia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaivelen tässä niitä tuolta varastoista kun niitä on vähän missä sattuu ja laittelen vaikka sitten sähköpostia, että mitä mulla on kun itsekään en muista :D

   Poista
 3. Harmi, kun LivBox ei enää ole yhteistyössä Suomitutkan kanssa.. En kerennyt saada edes seurannasta sitä. BYÄÄÄ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, en huomannut, että se on poistunut palkinnoista ja parhaillani keräsin kyselyistä rahaa, että saisin boksin :( Noh, saa sieltä lunastettua lahjakortteja esim. Kicksiin, se on jopa parempi vaihtoehto kuin LivBox ainakin mulle. :D

   Poista
  2. Eilen niitä kahtelin ja otin rahana, kun ei ollut mitään semmoista mihin sen voisi käyttää. Suurin osa kun on semmoisia, että niitä ei täällä ole, verkkokauppa vaihtoehdoissa oli semmoisia vaihtoehtoja, että vaatisi isomman summan :'D

   Poista
  3. Mäkin oon ottanu useimmiten rahana ja LivBoxina sit jos on saanut. On se pelkkä rahakin tietty kiva kun sen voi käyttää mihin vaan :)

   Poista