2. heinäkuuta 2015

Uusi käsivoidesuosikki

EOS Lip Balmien kova, paksu jankkihuulirasva ei tehnyt minuun vaikutusta, mutta merkin uusi käsivoide on aivan toista maata ja ihastuin siihen valtavasti. Suomessa tuoksuja on saatavilla kaksi, tai oli ainakin Keskisellä, josta tämän ostin. Vihreä on Cucumber, vaaleanpunainen Berry Blossom ja ulkomailla on saatavilla myös sinistä Fresh Floweria. Kurkku kuuluu suosikkituoksuihini, joten valitsin tietenkin sen.


Purkki on merkille tyypillisesti erikoinen ja valmistettu samanlaisesta muovista kuin huulivoiteetkin. Se on lisäksi poikkeavasti muotoiltu ja hauskan muodon takia lähinnä valitsinkin sen kokeiltavaksi. Harmikseni korkki ei ole irroitettavissa, mielessäni jo ajattelin kuinka voisin voiteen loputtua puhdistaa purkin ja täyttää sen toisella käsivoiteella. Lituskainen pyöreäreunainen purkki nimittäin sujahtaa mainiosti käsilaukkuun, eikä vie tilaa paljoa. Täytyy tyhjenemisen jälkeen vielä yrittää väkivaltaisemmin, vielä en uskalla, etten riko pulloa.


Purkista tuleva voide on paksua ja täyteläistä. Purkki on pikkuruinen, 44ml, joten pelkäsin voiteen loppuvan nopeasti. Voidetta tarvitsee kuitenkin vain hyvin pienen määrän, koska se leviää laajalle alueelle samalla kosteuttaen erinomaisesti. Päiväkäyttöönkin mokoma soveltuu loistavasti, koska paksusta koostumuksestaan huolimatta voide imeytyy todella nopeasti. Imeytymisen jälkeen voiteen olemassaoloa ei huomaa, se ei jätä minkäänlaista tahmalähmää. Voiteen käytön muistaa vain hentoisesta tuoksusta. Voide tuoksuu raikkaalle, aidolle kurkulle ilman teollisia vivahteita. Tuoksu on helposti havaittavissa, mutta silti kuitenkin niin mieto, ettei se häiritse vaikkapa toimistotyöläisen työkavereita, jos hän kesken päivän voitelee kätensä.


Minun käsieni vaatimuksiin voide vastaa loistavasti, mutta käteni eivät ole superkuivat. Uskoisin kuitenkin, että kuivempikätisetkin saavat voiteesta helpotusta käsien kuivuuteen. Ainoa huono puoli voiteessa on sen suhteellisen korkea hinta. Keskisellä voide maksoi hieman yli 7 euroa, mikä on minusta aika paljon tämän kokoisesta käsivoiteesta. Siitä huolimatta haluan kokeilla myös Berry Blossomia, samoin Fresh Floweria jos vain sitäkin joskus tulee myyntiin.

Oletteko jo kokeilleet?Tämän postauksen jälkeen pidänkin blogissa pienen kesäloman, koska lähdin reissuun ja en ehtinyt kirjoittaa varastoon postauksia niin paljoa kuin olisi tarvinut. Oikeasti olen ollut reissussa jo viikon ennen tätä postausta, koska sain muutaman jutun tehtyä varastoon. Näin kesällä pidän postausväliä muutenkin harvempana, koska ihmiset ovat kesällä mökillä, tapahtumissa ja missä milloinkin, eikä blogeja lueta niin paljon. Palaillaan taas asiaan jonkin ajan päästä, en vielä tiedä tarkkaa päivää, jolloin palaan, instagramin puolelle tulee varmaan välillä joitain kuvia jos haluaa seurailla mitä olen tehnyt. Blogiin mahdollisesti tulleet kommentit julkaisen maanantaina kun pääsen taas koneen ääreen.

6 kommenttia:

 1. En ole, mutta tuo jo pakkauksena alkoi kiinnostamaan. Ihan kuin jokin simpukka, ihana!

  Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^ Normaalina tuubina tai vastaavana en olisi varmaan ikinä ostanut noin hintavaa voidetta, mutta pakkaus on kokeilemisen arvoinen :)

   Poista
 2. Voithan sinä puhdistaa ja täyttää purkin ruiskun avulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäkin voin viimeisenä keinona yrittää, se on vain vähän työläämpi, olisi niin helppoa jos saisi korkin auki ja voisi vain puristaa uutta voidetta sisään :)

   Poista
 3. oi kuin söötti pakkaus! :)

  VastaaPoista