3. syyskuuta 2015

High End vs. Budjetti, erä 2: Beauty Blender vs. Power Puff

Tähän mennessä ei ole löytynyt BeautyBlenderin voittanutta, mutta Keskisen reissulta kotiutui seuraavaksi haastajaksi W7 Power Puff Face Blender Sponge. Sen nimestä mulle tulee välittömästi mieleen Tehotytöt(The Powerpuff Girls). Katsoin pienenä lähestulkoon kaikki jaksot noista ihmeisiin kykenevistä tytöistä. Olisiko Power Puff yhtä tehokas? Toisessa erässä en käy aidon BB:n ominaisuuksia enää toistamiseen läpi, joten niitä voi katsella edellisestä osasta. Muutenkin postaus on tavallaan arvio pelkästä Power Puffista, mutta vertaan sitä kuitenkin kahteen muuhun samalla.


Power Puffin ensimmäinen iso plussa lukee heti nimen alla. Lateksiton. Oletettavasti lateksille hieman yliherkkänä se on varsin mukava ominaisuus minulle. Hyvin monet halppissienet sisältävät lateksia ja taannoinen MineaS-sieni ärsytti ihoa pikkuisen. Power Puffissa tuoksu on lisäksi hyvin huomaamaton, sen haistaa vain jos tuoksuttelee sitä ihan nenässä kiinni. Värejä oli valittavissa useita, mutta silmääni miellytti eniten violetti.Koostumukseltaan sieni on hyvin sileä ja tiivis, ei niin huokoinen kuin aito BB. Ei kuitenkaan läheskään niin kova kuin MineaS. Muodoltaan se ei ole aivan munamainen, vaan siinä on pikkuinen kurvi ja melko terävä kärki. Muotoilu mahdollistaa sienen mukautumisen moniin kohtiin. Laakeampaa pohjaa voi käyttää poskille ja otsalle, kaarevampia kohtia pikkutarkempaan työskentelyyn. Keskellä olevan kurvin tarkoitus ei ihan aukene, kai siitä saa paremman otteen tai jotain.

Kuiva -> kostea

Meikkimunille tyypillisesti tuokin kastellaan. MineaS:stä poiketen PP laajenee aika merkittävästi ja pehmenee pikkuisen. Ei kasva niinkään korkeussuunnassa, mutta paisuu kuin pulla muuten.

Sileämpipintaisena se ei imaise itseensä niin paljoa meikkivoidetta kuin BB. Levitystuntuma on kuitenkin erilainen. MineaS:n tavoin PP on pikkuisen kovemman puoleinen, ei niin kova kuitenkaan kuin MineaS. Levittäessä sienestä kuuluu myös ontto ääni, jota naureskelin itsekseni. Ihan kuin sienen sisällä olisi vain tyhjää.

Ilman puuteria -> puuterilla

Jos nuo ominaisuudet jättää huomiotta, on levitystulos kuitenkin aika hyvä. Sieni levittää meikkivoiteen tasaisesti ja kauniisti, ei jätä minkäänlaisia rantuja tai vastaavia. Testipäivänä tosin puuteri sitten imaisi jotenkin kaiken voiteen huokosiin, mutta se taas ei ole sienen vika(ja levitin puuterin siveltimellä). Sienen kapeampi pää ei ole niin kova kuin pohja, joten se on hellävaraisempi silmänalusille. Vähän liian suuri kuitenkin, joten nenänpielet ja aivan silmän sisänurkka tuottavat vaikeuksia, mutta muuten sienellä saa kyllä käytyä läpi koko kasvot.

Ennen pesua

Puhdistus ei meinannut ensin onnistua ollenkaan kun käytin BB:n omaa putsaria. Vaihdoin sen Catarinan suosituksesta kuitenkin marseillesaippuaan ja sillä irtosi lähes kaikki möhnä.

Pesun jälkeen

Kokonaisuutena tykästyin Power Puffiin kovasti. Beauty Blender on edelleen ykkönen ja siinä ei muuta vikaa ole kuin hinta. Power Puffissa on pieniä vikoja, kuten kovuus, mutta sillä saa kuitenkin helposti ja nopeasti loistavan tuloksen. Ja alle 4 euron hinta tekee siitä erinomaisen budjettivaihtoehdon aidolle, pienistä vioista huolimatta lopputulos on lähes sama kuin moninkertaisesti kalliimmalla BeautyBlenderillä. Jos et Keskiseltä asti pääse sientä hakemaan, saa niitä ostettua (pikkuisen kalliimmalla) vaikkapa Pretty.fi:stä. Siellä valikoimissa näyttää olevan ihan munan muotoisiakin, jotka taas Keskiseltä puuttuivat(tai en vaan huomannut).

2 kommenttia:

  1. Hauskan mallinen tuo W7, tykkään myös tuosta väristä. :)

    VastaaPoista
  2. Melko hauskan muotoinen toi Power Puffi joo :) Ja hyvä postaus ja vertailu! Taidan ostaa seuraavaksi just tuo W7 koska Real Techniquesin miracel sponge on aika kallis kuitenkin.

    VastaaPoista