29. marraskuuta 2016

Loppuneet Marraskuu



Joulukuu alkaa uhkaavasti lähestyä, joten otetaan pieni varaslähtö tämän kuun loppuneisiin. Niitä ei taas hirmuista määrää ole, mutta jotain sentään ja muutamia ikuisuustuotteitakin sai taas pois. Jouluna matkustan taas vanhempieni luo ja saan sieltä mukaani syksyn aikana tilaamani Oriflame-jutut, joten hyvä saada kaappeja vähän tyhjäksi niitä varten.



Pretty Face Strawberry Smoothie Mud Mask
Ikuisuustuote, joka on kasvonaamioksi turhan isossa pakkauksessa. Sitä jäi vielä jäljelle noin 1/5, mutta koostumus muuttui vesimäiseksi, joten en enää uskaltanut käyttää. Melko voimakas savinaamio ja soveltuikin iholleni käytettäväksi loppukeväästä alkusyksyyn, talvella aivan liian voimakas ja sai vain kasvot ärtymään punaiseksi. Mutta kesäaikaan hillitsi rasvoittumista ja toimi tosi hyvin etenkin ihon riehaantuessa näppylöimään. Näpyt katosivat tosi nopeasti naamion jälkeen. Tuoksui kivan mansikkaiselta pienellä savimaisella vivahteella. Pienemmässä pakkauksessa voisin ostaa lisää jos olisi, mutta näin isoa en kyllä enää osta.

Creightons Squeeky Clean Daisy Fresh Shower Detox
Lähinnä pullon takia ostamani suihkugeeli. Nimestään huolimatta suihkugeeli tuoksuu makealta, aavistuksen hedelmäiseltä ja marjaisalta. En virallista tietoa tuoksusta löytänyt mistään ja olen erittäin huono tunnistamaan tuoksuja, mutta muutamasta lähteestä löysin tiedon, että tuo tuoksuisi vadelmilta. En aivan puhdasta vadelman tuoksua ainakaan allekirjoita, mutta joka tapauksessa tuoksuu erittäin hyvältä. Tuoksu vain häviää suihkussa aika nopsaan, joten saisi olla voimakkaampi. Vaahtoaa sopivasti ja tuubi on kaunis pitää suihkussa esillä.

Herbina Fresh Antiperspirant - Blossom
Raikkaan kukkaistuoksuisen, hieman puuterisenkin, dödön ostin eurolla Tokmannin alelaarista. Toimi kotikäytössä ihan siedettävästi, ei kuitenkaan pitänyt joka kerta. Ehdin käyttää ehkä puolet kunnes painike meni jotenkin epäkuntoon ja pullosta ei saa mitään pihalle, vaikka kaikki temput sen avaamiseksi yritin.


Yase Cosmetics Day Cream & Serum
Tämän kaksikon käyttöaika meni umpeen oikeastaan jo viime kuussa, mutta halusin tiristää sieltä vielä viime tipat ja koostumus tai tuoksu ei muuttunut niin uskalsin käyttää. Kaksikosta lukee laajemmin täällä ja tykkäsin kovasti. Varsinkin seerumi on ihan huippu ja sitä kaipaan jo nyt. Sen käytinkin aivan loppuun. Päivävoidetta jäi hieman, se oli ainakin noin kesäaikaan ehkä turhan tymäkkää iholleni. Sopii varmasti loistavasti kuivemmalle ihotyypille. Tuotteet tosiaan riittivät kevyesti sen 3kk käyttöajan, hieman jäi ylikin, koska en aivan joka päivä noita päässyt kesän reissujen takia käyttämään. Se onkin ainoa huono puoli, jääkaappisäilytyksen takia niiden kanssa ei oikein voi matkustella. Sain niiden avulla ihoni todella hyvään kuntoon ja noiden loputtua kunto taas tässä romahti, näppyjä tulee ja punoittaa. Voi miksi olette niin kalliita.

Bangerhead Fresh Me Up Dry Shampoo
LivBoxista tullut kuivashampoo ja tykkäsin sen makeasta tuoksusta, hyvästä puhdistustehosta ja kevyestä rakenteesta mitä tuote toi hiuksiin. Se nousi yhdeksi suosikikseni kaikista kokeilemistani kuivashampoista, mutta on valitettavan kallista ja hankalaa hankkia, sitä pitäisi varta vasten aina tilata Bangerheadilta. Löydän kivijalkakaupoista edullisemmin ihan yhtä hyvin tai paremminkin toimivia, joten tuskin tulee hankittua uudelleen.


Oriflame Very Me Peach Me Perfect 
Sävytetty päivävoide oli luottotuotteeni kesän ajan. Persikkainen sävy toimi todella hyvin ihollani, en ole kovin selkeästi punapohjainen tai keltapohjainen iholtani vaan vähän jotain siltä väliltä. Peitti hyvin ihoni punoituksen ja päivävoiteena imeytyi ihoon suurimmaksi osaksi, joten kesti meikkivoidetta paremmin kesän kuumuuden. Vielä paremmin kesti kun sekoitti joukkoon tuota oikeanpuolimmaista seerumia. Ostin varastoon useita tuubeja ensi kesäksi, syksyllä taas siirryin meikkivoiteisiin ihon haalistuessa vähitellen kylmemmän sävyiseksi.

Rimmel Stay Matte Powder - Transparent
Toinen käyttämäni yksilö. Tykkään edelleen kovasti. Halpa, perushyvä ja hienojakoinen puuteri, tuo hieman peittävyyttäkin. Pakkaus on vain harmillisen heikkoa tekoa, menee nopeasti törkyisen näköiseksi ja molemmista käyttämistäni on kannesta lohjennut paloja sivusta. Muuten ei valittamista ja varastostani löytyi vielä yksi. Se lähti käyttöön heti perään.

Oriflame Giordani Gold Secret Concealer - Light
Tykkäsin puikkomaisesta peitevoiteesta kovasti. Hyvin peittävänä se soveltui omilla kasvoillani parhaiten nenänpieliin, nestemäiset peitevoiteet tuppaavat siitä aina karkailemaan. Kuiviin kohtiin tuo jäi ikävän röpelöiseksi ja upposi huokosiin, mutta rasvaisemmat alueet ottivat peitevoiteen vastaan hyvin. Silmänalusille kokonaisuudessaan liian kuiva, mutta peitin sillä usein sisänurkan vahvimman tummuuden ja laitoin sen päälle nestemäistä peiteainetta viemään kuivuutta pois. Sopi erityisen hyvin myös huulten reunoihin, ne punoittavat minulla aika usein ja puikkoa oli kätevä töpsötellä niihin ja sitten rajata huulet. Pakkaus on tyylikäs ja tuntuu ylelliseltä painavuutensa takia. Tilasinkin jo uuden.

Oriflame Giordani Gold Age Defying Radiance Elixir
Meni vanhaksi myytävien tuotteiden varastossani, joten käytin itse. Kuin nestemäistä kultaa, niin ylellistä ja kaunista. Seerumi on tarkoitettu käytettäväksi yksinään tai meikin alla. Seerumi imeytyi saman tien, napakoitti ihoa, mutta jätti ihon tosi tahmeaksi, joten mulle se on vähän turhan vahvaa yksinään levitettynä. Kultainen shimmer toi hehkua, joten toimii luultavasti loistavasti kohderyhmälleen, kypsemmille rouville, iän myötä samentuneen ihon heleyttämiseen. Keksin kuitenkin sekoittaa tipan seerumia tuohon päivävoiteeseen tuomaan hehkua ja se toimikin hyvin ihollani. Seerumi sai voiteen tarraamaan paremmin ihoon kiinni, mutta ilman tahmeutta ja meikki kesti pidempään.


Dove Split Ends Rescue Leave on treatment
Isosta näytteestä riitti hirmu moneen kertaan. Kyseessä on jätettävä hoitoaine, jonka pitäisi vähentää säännöllisesti käytettynä kaksihaaraisia. Niitähän mulla riittää, koska mun hiukset muutenkin haaroittuu tosi helposti ja lisäksi latvat on vaalennetut. Incistä löytyy silikoneja vaikka muille jakaa, joten tuotteen teho perustuu niihin varmaankin. Tuoksu on semmoinen tavallinen markettituoksu. Ei lähmää hiuksia ja helppo käyttää. Kaksihaaraisia se ei toki poista/paikkaa, mutta silikoneilla silottelee ne hetkeksi piiloon. Ihan jees, ei herätä ihmeempiä tunteita, jos löytäisin tosi halvalla, voisin hyvin ostaa, mutta tällä hetkellä kaappi pullistelee hiusöljyjä, -seerumeita ja hoitoaineita, joten ei ole tarvetta.

Naomi Campbell - Queen Of Gold EDT
Keskiseltä napattu näyte, joka on ehkä huonoin tuoksunäyte ikinä. Kuka keksi pakata sen pussiin, josta se on melkeinpä pakko käyttää kerralla, sehän haihtuu auki jättäessä. Kuka hulauttaa päälleen 0,7ml hajuvettä kerralla? Ehkä jotkut, mutten ainakaan minä. Itse tuoksu on ihan jees, se on gourmand-tuoksu, joten alkutuoksu varsinkin on hyvin "ruokaisa". Vahvimpana nousee esiin suklaa, jota raikastaa freesia ja pientä kesäistä makeutta tuo passionhedelmä. Tuoksun kehittyessä vähitellen puumaisuus nousee esiin santelin avulla ja alkutuoksun kukkaisuus säilyy, suklaan kadotessa aika nopeasti. Muistuttaa kovasti jotain tuoksua mitä olen joskus haistanut, juurikin tuo suklaisuus aiheuttaa sen. En vain saa päähäni mitä. En kuitenkaan ihastunut tuoksuun, se on mielestäni vähän tunkkainen, vaikkei olekaan hirmuisen voimakas tai raskas. Enkä pidä suklaisista tuoksuista. Kesto tuoksulla ei myöskään ollut mitenkään vaikuttava.

Oriflame Essentials Nourishing Face Mask
Taas yksi näitä, hamstrasin niitä niin hirveästi varastoon. Ylellisen tuntuinen todella rentouttava kasvonaamio on suosikkejani. Tuoksuukin herkullisen pähkinäiseltä ja kosteuttaa erinomaisesti.


2 kommenttia:

  1. Pitäis joskus muistaa hankkia tuota Oriflamen seerumia, jäänyt kaivelemaan se, tuote josta voisin todella tykätä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vaan toistaiseksi nyt lopetettu GG:n uudistumisen myötä, mutta toivon kovasti, että se tulisi pian takaisin valikoimaan niin voisin itsekin tilata uuden. :)

      Poista