6. heinäkuuta 2012

31 Viikon kynsilakkahaaste: Keltaiset kynnet

Oranssin jälkeen vuorossa oli minulle toinen vieras väri, keltainen. Keltaisissa kynsissä en viihdy kuten en oransseissakaan. Viime yönä näin vähän erikoisia unia, joten kynsistäkin tuli sitten psykedeeliset.



Keltaisissakaan lakoissa ei ollut hirveästi valinnanvaraa. Minulla on vain MNY 749 sekä Konadin keltainen minipullo, äidillä neonkeltainen. Siinäpä ne. Valitsin MNY:n koska sillä en ole tainnut lakata kertaakaan ja Konad on sen verran arvokasta, että sitä en halua turhaan käyttää.

Nämä kynnet nimittäin eivät seuraavaa päivää näkisi.

Nykyisessä työssäni kynsillä ei ole paljon väliä, mutta nyt menenkin päiväksi tuuraamaan entiseen työpaikkaani ja siellä kynsien pitää olla vähän asiallisemmat. Toivon myös lakkaukselta kestoa, joten kynsien piäisi säilyä hyvänä ensi viikkoon asti jolloin menen asuntonäyttöön ja melko varmasti otankin sen asunnon, koska se on niin ihana ja sopivan hintainen. En malta odottaa!

Vuokranantaja ja kiinteistövälittäjä tuskin katsoisivat hyvällä erikoisia kynsiä, etenkin kun kyse on vielä opiskelijasta jotka eivät varmaan vuokranantajien suosiossa ole. Vaikken mitään bileitä aiokaan siellä järjestää. Silti täytyy antaa hyvä ja asiallinen vaikutelma. Kun vain keksisi millaiset kynnet tekisi. Jotkin kauniit ja naiselliset. Ellei täräytä ihan perus ranskista kynsiin ja laita jotain kauniita kukkatarroja lisäksi. Paitsi, että olen pikkuhiljaa alkanut pakkailemaan ja eilen laatikkoon meni myös kaikki tarrani kun ajattelin etten tarvitse niitä ennen muuttua. Ja heti tarvitsisi... En jaksa lähteä metsästämään niitä.

Tosin illalla ranskis meni pieleen kun aikaa oli tosi vähän, joten hätäratkaisuna vetäisin kynsiin Laylan magneettilakkaa. Nopeaa, erikoista, mutta samalla hillittyä. Pitää näyttöön saada ne ranskikset tehtyä.



Sitten ne itse kynnet. Pohjalle tosiaan MNY 749, keltainen creme. Peitti ihan kohtuullisesti kahdella kerroksella, peukaloon kyllä jäi läpikuultavia laikkuja ja muutenkin lakkaus oli epätasainen joka kynnessä. Ei ihan paras lakka. Se kuitenkin peittyisi mustien reunusten sekä Konad m65 laatan psykedeelisen kuvion alle. Päällyslakka päälle ja saa luvan kelvata. Päällyslakka kyllä levitti kuvioita vähän ja kynnet ovat muutenkin suttuiset.



Seuraavalla kerralla on vihreät kynnet ja ne ovat minulle vähän tutummat ainakin vaaleana. Ei silti suosikkejani. Tekisi mieli skipata kaikki huonot haasteet, sinisen, violetin etenkin, mustavalkoisen ja hypätä suoraan metallisiin joissa onkin luvassa jotain erikoista ja tutorialia. Kaikki kivat alkaa vasta noiden perusvärien jälkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti