15. heinäkuuta 2012

31 viikon kynsilakkahaaste: Vihreät kynnet +ihmetystäHaasteessa oli vähän taukoa kiireiden ja sairastumisen vuoksi, mutta nyt taas jatkuu. En ensin tykännyt tästä vihreästä haasteesta, koska en omistanut yhtään tosi kivaa vihreää. Paitsi noita vaaleanvihreitä, mutta ne on nähty blogissa jo niin monesti. Haasteesta kuitenkin tuli oikein mieluisa kun löysin alennuksesta Rimmelin 700 Block Your Greenin, joka on tosi kaunis sellainen tumma sinertävä metsänvihreä turkoosilla shimmerillä. Ulkomailla sitä on kuvailtu näin: It's a cool, blue-tinged, darker jelly green.


Mutta onko se vihreä vai onko siitä useampi eri versio. Kun katselin uusimman suosikin kun se tuli postilaatikkoon ja siinä oli tästä kuva ja siinä se on ihan sininen. Huonompi juttu, koska minä en ainakaan edes vilkaissut tuota sinistä lakkaa enkä noita muitakaan värejä, mutta tuohon vihreään olisin rakastunut heti. Samoin netistä löytää sinisiä kuvia tästä, mutta myös vihreitä. Kai se riippuu sitten valaistuksesta tai jotain, mutta minulla tuo ainakin näyttää aina tummalta vihreältä vaikka mihin valoon vie. No, ihana lakka joka tapauksessa.


Tosi helppo levittää kynsille, vähän jellymäinen koostumus, mutta ei ihan täysin jelly. Kuivuu tosi nopeasti, aloitin lakkauksen pikkurillistä ja lakkaan aika nopeasti. Siinä vaiheessa kun olin päässyt ekan kerroksen kanssa peukaloon asti, oli pikkurilli jo täysin kuiva. Rakastuin lakkauksen edetessä tähän aina vain enemmän.  Vihreä on tosi kaunis ja seassa näkyy hentoiset pienet glitterit kuin pikkuruisina smaragdeina. Kuvassa ne eivät valitettavasti näy kovin hyvin. Ei raidoittunut ja kaksi kerrosta riitti lyhyille kynsilleni. Ja voi mikä kiilto! Kuvassa myös värisävy on ihan eri kuin luonnossa. Se näyttää liian siniseltä kun oikeasti on sellainen joulukuusenvihreä. Kivaa kuinka Rimmelin laatu on parantunut, mulla on noita joitakin vuosia vanhoja Rimmeleitä ja ne on alusta asti olleet sellaisia joita tarvitsee neljä tai viisikin kerrosta, jotta ne peittää. Kasautuvat aina sivuille ja keskelle jää läpikuultava kohta.

Tähän sai vähän shimmeriäkin näkymään

En olisi halunnut leimailla näin ihanan värin päälle, mutta halusin jotain leimoja ettei haasteesta tulisi tylsä. Siksi otin lehti/sulkakuvion Konadin laatasta m77. Leimaukset tein Konadin kultaisella ja hopeisella leimauslakalla jotka tilasin Cesarsilta jokin aika sitten. Niitä kokeilin ekaa kertaa ja olivat vähän pettymys. Eivät ole niin peittäviä kuin toivoin vaikka Konadin leimauslakat yleensä ovat todella peittäviä. Mutta joo, pääseepähän lakan väri oikeuksiinsa kun leimaukset eivät hypi silmille. Ja taas olisi ollut tarvetta XS laatoille jos joku sellaisia keksisi joskus. Kuvio oli ihan liian iso kynsilleni kokonaisuudessaan, joten piti leimailla kuvion osat yksitellen.

Sitten vielä laittelin strasseja sinne tänne aukkokohtiin.

Kuvista olisi varmasti tullut parempia auringossa, mutta se ei ole viime aikoina suuremmin paistanut, joten jäi nyt siltä erää ottamatta aurinkokuvat.Seuraavat kaksi haastetta ovatkin sitten taas epämukavia, koska en tykkää sinisistä kynsistä ja parin vuoden ajan käytin melkein päivittäin violettia lakkaa, joten voitte arvata kuinka kyllästynyt siihen olen. Sitten onneksi alkaakin mukavammat haasteet kun näistä väreistä pääsee eroon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti