1. heinäkuuta 2012

Ostoksia

Eilen muu perhe kävi shoppailemassa, minä en jaksanut lähteä, koska tein perjantaina 11 tunnin työpäivän ja halusin vain nukkua. Estääkö se minua saamasta kosmetiikkaa, ei.

Äiti nimittäin toi ensinnäkin kaksi pakettia meikkisieniä, sekä kolme pulloa Girlz Only kuivashampoita kun olivat alennuksessa. Kaikkia kolmea eri laatua Party Nights, Hazy Days ja Dawn 'til Dusk. Niitä jokaista minulla oli, mutta kuivashampoota menee niin paljon, ettei haittaa ja kun tämä on ihan toimivaa kamaa.Meikkisieniä en oikeastaan käytä enää, mutta kynsilakkahaasteessa on tulossa tuo liukuvärjäys niin siihen ainakin saa käyttää sieniä. Löysin netistä mahtavan tuton liukuvärjäykseen jokin aika sitten ja haluan sen jakaa teidän kanssa. Jos se onnistuu hyvin niin liukuvärjäyksiä tulee enemmänkin.

Suurin yllätys oli kuitenkin 9 kynsilakkaa. Ne olivat olleet kuulemma eurolla kappale.


Vasemmalta 
-Vaaleanpunainen Frost lakka shimmerillä
-Kultaisen ja pronssin väliltä oleva Glitter
-Sininen lakka pronssisella ja vaaleansinisellä shimmerillä
-Glitterlakka pienellä kultaisella ja isommalla kultaisella, punaisella ja sinisellä Hex glitterillä. Korvaa kauan etsimäni H&M Confetti lakan tarpeeksi hyvin. Glitter Sandwich here we come!
-Violetti Frost lakka shimmerillä

Vasemmalta
-Metallinen tummempi sininen, voisi käytännössä katsoen olla Royal Blue shimmerillä
-Vaaleampi violetti Frost lakka shimmerillä
-Aineksia toiseen Glitter Sandwichiin, lakka isoilla sinisillä Hex glittereillä ja pienillä pronssisilla glittereillä
-Vaaleansininen Frost lakka shimmerillä

Tässä vielä lähikuvat lakoista
Nevermind the ugly nails. Menossa vaihtoon tänään nuo kynnet.


Merkiltään lakat ovat CK Fashion Color eli olisiko tuo nyt sitten Constance Carroll. Siltä merkiltä mulla ei olekaan muita kuin luomivärejä. Ja ne jotka eivät pidä halpislakkoja minään, niin näistä voi kyllä sanoa että kokeiltaessa levittyivät erinomaisesti ja tummat peittivät jo yhdellä kerroksella. Kuivuminen toki oli vähän hidasta kuten halpislakoille on yleistä. Huonompiakin on nähty.

Ei ollenkaan huono saalis yhdelle päivälle, etenkin tuon monivärisen glitterin ansiosta, koska sellaista olen metsästänyt vaikka kuinka. H&M:stä on ollut aina vain tuo Confetti myyty loppuun ja Wettiksen Party Of Five Glittersiäkään en ole mistään löytänyt.

Herättyäni lisäksi pyhitin aikaa blogille ja sain kirjoitettua juttuja varmaan moneksi viikoksi eteenpäin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti