30. kesäkuuta 2012

Maksimaalista suojaa vahvoille naisille

Jokin aika sitten kerroin ostaneeni kalliin Rexonan Maximun Protection deodorantin. Töissä kun kesällä alkaa kainalot tuoksahtamaan jo parissa tunnissa noiden normidödöjen kanssa. Sanoin myös, että sen on parasta olla koko lähes 9 euron hintansa veroista ja kyllähän se oli. Tosin tämäkin oli vielä ilmeisesti halpa hinta, koska netissä ainakin Apteekkishop.fi myy tätä järjettömään melkein 17 euron hintaan. Kyse on kuitenkin "vain" Rexonasta eikä mistään selektiivisestä merkistä. Sellaisestahan tuo 17 euroa ei olisi niin kallis hinta, mutta markettimerkistä se on. Sitäkään en kyllä tajua miten tuo kahden liikkeen hintaero on noin suuri, toinen vissiin käärii isommat prosentit tuottoa. Molempien varastot(eli myös tilausmäärät) kun suunnilleen varmaan ovat samaa kokoluokkaa.


Minulla on Confidence ja tätä on ilmeisesti toistakin tuoksua sinisenä, mutta sen nimeä saati mitään muutakaan tietoa en löytänyt mistään. Se luki ainoastaan yhdessä kuvassa, mutta se oli niin pieni etten saanut selvää. Kai tämä on niin uusi ettei netistä löydä paljon mitään. Kaupassakaan en toista purkkia nähnyt, koska tämä oli ainut paketti hyllyssä.

Keskusteluissa oli kyllä joitakin, jotka olivat kokeilleet ja heistä tuoksu on liian voimakas. Omalla ihollani tuoksu ainakin oli miedompi kuin noissa spraydödöissä, joten se riippuu paljon ihotyypistä. Muutenkin tuoksu oli ihan miellyttävä. Sellainen perus rexonatuoksu mitä voi odottaakin.

Deodorantti hyödyntää TRIsolid teknologiaa, joka aktivoituu ruumiinlämmöstä ja dödö myös kosteuttaa. Sen luvataan olevan kaksi kertaa parempi kuin euroopan johtava dödö, mikä lie sitten onkaan. Paljon muuta en osaakaan kertoa, koska netistä ei löydy tietoa eikä ainesosia. Olisi ollut kiva tietää miten tämä eroaa tavallisesta dödöstä ainesosiensa puolesta. Kuvittelin purkissa lukevan incin kuten normaalistikin on, mutta tässäpä sitä ei olekaan ja paketin heitin jo pois. Typerää.


Deodorantti on voidemaista ja purkki on mielestäni hieman huono näin monen hengen taloudessa asuvalle. Meillä seinien läpi kuuluu melkein kaikki ja ekan kerran tätä kokeilin aamulla jossain viiden aikaan ennen kuin lähdin töihin. Virhe. Purkin alaosassa olevaa ratasta pitää pyörittää kunnes voidetta alkaa tulemaan. Se piti hirveää naksumista ja ekalla käyttökerralla vielä sitä sai pyörittää ikuisuuksia. Meinasin jo jättää kesken ettei muut herää. Jatkokäytössä riittää 1-2 pyöräytystä, mutta metelöi se silloinkin tarpeeksi.

Voide on miellyttävää levittää kainaloon, se levittyy helposti. Ja parasta on, että se tuntuu kuivalta saman tien. Ei tarvitse kuivatella ikuisuuksia ja pukea voi heti. Olen käyttänyt tätä aina tuohon viiden aikoihin aamulla, koska laitan tätä vain töihin. Muulloin riittää heikompi(ja halvempi) dödö. Töissä joutuu kävelemään koko ajan sekä kumartelemaan, nostelemaan painavia juttuja ja heilumaan muulloin niin että jo miehetkin katselevat miten nuo naiset jaksavat, joten deodorantin todella tulee olla hyvä. Maximum Protectionia mainostettiin vahvoille naisille, joten ilmeisesti olen sellainen. Tämä on joka päivä pitänyt kainaloni täysin kuivina ja hajuttomina aina iltaan asti kunnes menen suihkuun. Usein nuo dödöpullojen tuntilupaukset on ihan huuhaata, mutta tämän kohdalla voisi helposti uskoa tuon 48 tuntia. Kun se reilusti yli 12 tuntia jo kestää ja kestäisi varmasti pitempäänkin ilman suihkua. Illallakaan se ei anna mitään merkkejä siitä, että se pian pettäisi. Lisäksi miellyttävän pehmeä voide kosteuttaa kainaloita hyvin eikä tämän laiton jälkeen pieni sänki kainaloissa pistellyt enää niin paljon.

Aivan loistava tuote ja jos hintaa vain saadaan hilattua alaspäin kunhan uutuudenviehätys kaikkoaa niin todellakin aion ostaa tätä jatkossa. Ensimmäinen dödö minulla ikinä joka ei petä kesken päivän ja helpotti kyllä elämää reilusti kun ei tarvitse pelätä pettämistä. Suosittelen ehdottomasti kaikille joilla tavalliset deodorantit pettävät tai kainalot kastuvat.


2 kommenttia: